Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα, αυτό η μέρα με την νύχτα ακόμα και αν είναι το μισό αλήθεια μου κάνει σαν λόγος για αναβάθμιση. Για να πάρω το μαύρο από ratrig θέλω μαζί με μεταφορικά 90+ ευρώ που δεν το λέω και πολύ οικονομικό.

Απ' οτι βλέπω το grobo έχει τα ίδια αλουμίνια από ratrig αλλά θέλουν κόψιμο γιατί έρχονται στο μισό μέτρο (2040 προφιλ). Άντε πες οτι βρίσκω ένα αλουμινά να μου τα κόψει. Μετά χρειάζονται και οι γωνίες και οι βίδες και τα παξιμάδια. Τα λαστιχένια πόδια τα πουλάει το grobo.

Αυτά kostasbm που τα βρίσκω; Υπάρχει καμμιά καλύτερη πηγή από αυτή που λέει ο inuyasha και θα μου έρθουν οικονομικά ή όντως είναι καλύτερα να τα αγοράσω όλα πακέτο;

btw πολύ όμορφος με μαύρο/πορτοκαλί ο printer.

Επεξ/σία από trickius
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανένας άλλος με tarantula εδώ μέσα;

Μάλλον είναι καλό το αραχνοειδές, πρώτη εκτύπωση, καμία ρύθμιση πλην bed leveling με το μάτι. Θερμοκρασίες κουτουρού ABS, αφού δεν ήξερα καν τι υλικό ήταν το καρούλι δώρο! O κύβος στο χέρι μοιάζει σαν αγορασμένο παιχνίδι.

+1 tarantula με το μεγάλο bed.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα, αυτό η μέρα με την νύχτα ακόμα και αν είναι το μισό αλήθεια μου κάνει σαν λόγος για αναβάθμιση. Για να πάρω το μαύρο από ratrig θέλω μαζί με μεταφορικά 90+ ευρώ που δεν το λέω και πολύ οικονομικό.

Απ' οτι βλέπω το grobo έχει τα ίδια αλουμίνια από ratrig αλλά θέλουν κόψιμο γιατί έρχονται στο μισό μέτρο (2040 προφιλ). Άντε πες οτι βρίσκω ένα αλουμινά να μου τα κόψει. Μετά χρειάζονται και οι γωνίες και οι βίδες και τα παξιμάδια. Τα λαστιχένια πόδια τα πουλάει το grobo.

Αυτά kostasbm που τα βρίσκω; Υπάρχει καμμιά καλύτερη πηγή από αυτή που λέει ο inuyasha και θα μου έρθουν οικονομικά ή όντως είναι καλύτερα να τα αγοράσω όλα πακέτο;

btw πολύ όμορφος με μαύρο/πορτοκαλί ο printer.

cnccat.com στα κοβει ετοιμα στις διαστασεις που θελεις...εχει μια ιδιομορφια στο πως τα παραγγελνεις σε βοηθανε αλλα ερχεται 32 ευρω νομιζω...ακριβα ομως ειναι τα ψιλολογια,ομως σε μαγαζι με βιδες παξιμαδια ροδελες βρισκεις τα περισσοτερα και απομενουν οι γωνιες...εγω πηρα καμμια 20αρια t nuts και βιδες αλλα μετα ειδα οτι τα τετραγωνα παξιμαδια βολευουν οποτε πηρα απο μαγαζι με σιδηρικα βιδες με τη σεσουλα....παιρνεις ενα σλοτ μαζι σου και δοκιμαζεις ποιο παξιμαδι βολευει το ιδιο και βιδες αν οι βιδες ειναι λιγο μακρυτερες παιρνεις ροδελες...οι γωνιες ειναι το ποιο ακριβο κομματι 1.2 με 1.4 το κομματι ισως και 1.8 ..βεβαια θελεις 12... ναι υπαρχουν τα λαστιχακια και ειναι φτηνα

Επεξ/σία από kostasbm
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και αυτό το σετ AM8 στα €27: https://www.dold-mechatronik.de/navi.php?a=58916&lang=eng

Έχει βέβαια €29 έξοδα αποστολής (μέχρι 31 κιλά) οπότε ίσως συμφέρει να φέρει κάποιος πάνω από 1.

Θα προσπαθήσω να χώσω φίλο που έρχεται από Γερμανία με αμάξι να μου φέρει ένα σετ.  Όμως η φωνή μέσα μου μου λέει να ξεκινήσω τον CUBETRIX ή τον HyperCube evo.

Παρατηρώ χρυσά ρινίσματα στο δάπεδο το εκτυπωτή.  Μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για περικόχλια.

Υπάρχει τρόπος ο άξονας Z να βελτιωθεί με άλλα υλικά;

igus πήρα από ebay αγγλίας http://www.ebay.co.uk/itm/132272163576

Τα 12 τμχ €19 με τα έξοδα αποστολής.

Δημοσ.

τα κομματια για τον cubetrix σχεδον τα εχω τυπωσει και η παραγγελια στο cnccat ειναι ετοιμη στην αναμονη...στο bangood ευρωπαικη

αποθηκη υπαρχουν τα περισσοτερα πραγματα.... 

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει και αυτό το σετ AM8 στα €27: https://www.dold-mechatronik.de/navi.php?a=58916&lang=eng

Έχει βέβαια €29 έξοδα αποστολής (μέχρι 31 κιλά) οπότε ίσως συμφέρει να φέρει κάποιος πάνω από 1.

Θα προσπαθήσω να χώσω φίλο που έρχεται από Γερμανία με αμάξι να μου φέρει ένα σετ.  Όμως η φωνή μέσα μου μου λέει να ξεκινήσω τον CUBETRIX ή τον HyperCube evo.

Παρατηρώ χρυσά ρινίσματα στο δάπεδο το εκτυπωτή.  Μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για περικόχλια.

Υπάρχει τρόπος ο άξονας Z να βελτιωθεί με άλλα υλικά;

igus πήρα από ebay αγγλίας http://www.ebay.co.uk/itm/132272163576

Τα 12 τμχ €19 με τα έξοδα αποστολής.

Το συγκεκριμενο κιτ που βαζεις δεν εχει βιδες

απο ratrig παρε το απλο χρωμα γλυτωνεις 20αρικο (το βαψεις με spray στην χειροτερη)

• Moderators
Δημοσ.

Έχουμε καμία καλή πρόταση για radial ανεμιστηράκι; Κατά προτίμηση από ελλάδα, αλλιώς απ' έξω.

Radial ποια εννοείς? Τα κλασικά η το part cooling?

30mm/40mm και blower (part cooling) έχει το cableworks.gr αλλά και τι 3dedge. Eu σίγουρα

Αν θέλεις απλά ανεμηστηρα μια 30μμ η 40 μμ κοιτάς γενικότερα skroutz.gr ανάλογα πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Radial ποια εννοείς? Τα κλασικά η το part cooling?

30mm/40mm και blower (part cooling) έχει το cableworks.gr αλλά και τι 3dedge. Eu σίγουρα

Αν θέλεις απλά ανεμηστηρα μια 30μμ η 40 μμ κοιτάς γενικότερα skroutz.gr ανάλογα πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις

Σαν αυτό της εικόνας. Για layer fan το θέλω, και διαβάζω ότι είναι αποδοτικότερα από τα κλασικά για χρήση με fan shroud/duct

.

post-73854-0-32845700-1507288729_thumb.jpg

Επεξ/σία από abdulah
Δημοσ.

Ρε παιδιά,αλουμίνας είμαι στο επάγγελμα,το συγκεκριμένο προφίλ δεν κάνει για αυτό που σκέφτεστε,μόνο για σκραπ.

Δημοσ.

μπαμπη

σε τι τιμες βρισκεις 2020 προφιλ και 2040  μιας και εισαι της δουλειας??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...