Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω αυτο το σχεδιακι και μου αρεσει πολυ

ομως ειναι σχεδιασμενο για 1 μοσφετ  πως μπορω να κανω τη μετατροπη να βαλω και αλλη μια θεση μοσφετ διπλα του ??

https://www.thingiverse.com/thing:2536142

ειναι το τελευταιο v2 version με τις τρυπες

Δηλαδη θες στην θεση του μοσφετ να μπει μια παρομοια διπλα του...και αν το βλεπω καλα να κουνηθει λιγο αριστερα (οπως το κοιταμε) η υπαρχουσα και να μπει μια ομοια διπλα του?Σε μια σχετικη μικρη αποσταση απο την υπαρχουσα ...ναναι συμμετρικα τοποθετημενα..το πιασα καλα το στορυ? :)

(για να μην μπερδευτουμε κοιταω το αρχειο AnetA8_Box_v2.stl οκ ?)

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετοίμασα σημερα το ντουλάπι για τον anet.

Μελαμίνη 16μμ λευκη με 4 ποδαρακια και ενα κρυσταλο για πορτακι.

Κόστος 15€ ξυλεία,5€ μεντεσεδες για το κρύσταλο και το τζάμι τσάμπα..οι τιμές ειναι φιλικές λόγω συνάφειας επαγγέλματος βεβαια.

Εβαλα και 2 λωριδες λεντοταινιες πανω με ενα διακόπτη,μεσα ο anet κομπλε με το raspberry να τρέχει octoprint,ρυθμιζμένο με ddns για να βγενει Inet ωστε να το ελεγχω απο παντου,webcam logitech c270,και ενα sonoff διακόπτη ωστε να μπορω να τα απενεργοποιήσω ολα απο οπουδέποτε αν έχει γίνει ματσακονιά...και εχει χρειαστει!

Εχουν εκτυπωθει καδένες για τους 2 άξονες,τεντωτήρες για του ιμάντες και στους 2 άξονες,κάποια εξτρα όπως ακροφύσια ,brace για το ακρυλικό και έχουν καλολαδωθεί οσα χρειάζονται.ακόμη εχει μπεί τζάμια στο bed

Περιμένω βέβαια και τα mosfet Για να μπούν ωστέ να ησυχάσω και απο το άγχος της ζημιάς.

Τωρα γινεται η πρώτη εκτύπωση στο ντουλάπι και θέλω να δω πως θα βγει σε κλειστό χώρο...οι θερμοκρασίες είναι καρφωμένες...πρωτη φορά βλέπω τοση σταθερότητα αφού μεσα εχει γίνει φούρνος!

σε λίγο το αποτέλεσμα (μια βάση για 2 mosfet) 

post-100888-0-15229000-1506787371_thumb.jpg

post-100888-0-60739600-1506788342_thumb.jpg

Επεξ/σία από babisgr
  • Like 3
Δημοσ.

Πολύ ωραία. Το μόσφετ για το τραπέζι είναι άμεσης προτεραιότητας. Παραλίγο να πάρω φωτιά! Πάντως με το marlin firmware η θερμοκρασία είναι σταθερότατη. Καμία σχέση απολύτως με το μαμα Anet.

Δημοσ.

Δηλαδη θες στην θεση του μοσφετ να μπει μια παρομοια διπλα του...και αν το βλεπω καλα να κουνηθει λιγο αριστερα (οπως το κοιταμε) η υπαρχουσα και να μπει μια ομοια διπλα του?Σε μια σχετικη μικρη αποσταση απο την υπαρχουσα ...ναναι συμμετρικα τοποθετημενα..το πιασα καλα το στορυ? :)

Ναι, τα θέλει όπως τα έχει αυτό: https://www.thingiverse.com/thing:2510441
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακριβως το τελευταιο σχεδιακι με τις κυψελωτες τρυπες γιατι το αλλο θελει supports...να μετακινηθει λιγο αριστερα η υπαρχουσα και να μπει μια ακομα δεξια της........προσπαθησα λιγο με το tinkerad.....αλλα θελω προπονηση....ποιο ειναι το ποιο βατο για αρχαριος προγραμματακι???

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ.

Χαίρετε και απο εμένα!!μέχρι 150-200ευρώ έχετε στο μυαλό σας για καμία καλή πρόταση 3d printer;;

δεν έχω ξανά ασχοληθεί..αρχάριος!!  :P

Δημοσ.

ακριβως το τελευταιο σχεδιακι με τις κυψελωτες τρυπες γιατι το αλλο θελει supports...να μετακινηθει λιγο αριστερα η υπαρχουσα και να μπει μια ακομα δεξια της........προσπαθησα λιγο με το tinkerad.....αλλα θελω προπονηση....ποιο ειναι το ποιο βατο για αρχαριος προγραμματακι???

οπως ειπα κατι θα γινει...απλα δεν ειναι προτεραιοτητα..πιστευω τις προσεχεις μερες θα ναι ετοιμο.

• Moderators
Δημοσ.

Χαίρετε και απο εμένα!!μέχρι 150-200ευρώ έχετε στο μυαλό σας για καμία καλή πρόταση 3d printer;;

δεν έχω ξανά ασχοληθεί..αρχάριος!!  :P

Ο anet παιζει στα 130 περιπου (με ασφαλη τροπο αποστολης

Περιμενε ομως μηπως ξανα βγαλουν τον anycubic i3 σε προσφορα (προσφατα τον ειχαν 170)

Δημοσ.

οπως ειπα κατι θα γινει...απλα δεν ειναι προτεραιοτητα..πιστευω τις προσεχεις μερες θα ναι ετοιμο.

εννοειται δεν ειναι επeιγον γιατι θελει και ενα καρουλι PLA και πρεπει να παραγγειλω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...