Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/5/2023 στις 10:39 ΜΜ, Acronymous είπε

Έχω Anet A8 heated encloser (πατέντα)

Το είχα σκεφτεί να τα ξηλώσω, αλλά αφού δεν ξερυθμίζονται τα άφησα έτσι, σε αυτό μπορεί να βοηθάει κάτι γωνίες με εσοχή για το ελατήριο που του έχω βάλει.Anyway, με το τζάμι επάνω απλά τυπώνει ίσια, δεν έχει θέμα.

Δες φωτό για τις γωνιές (πριν ξεκινήσω να τυπώνω σε τζάμι...).

Κάτι δεν πήγε καλά σε αυτήν την εκτύπωση, μπορείτε να το εντοπίσετε ?

IMG_20210721_083020.jpg.af46e2fe0b60357fda0feb60f6c8a3c6.jpg

Έτσι ακριβώς ήταν η εκτύπωση μου χθες.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα ένα απλό laser engraver/cutter από bangood. Τον sculpfun s9 με air assist. Από πού μπορώ να προμηθευτώ metal tags ή acrylic για να αρχίσω να πειραματιζομαι;

Δημοσ.
On 14/06/2023 at 16:22, caveneo said:

Αγόρασα πρόσφατα ένα απλό laser engraver/cutter από bangood. Τον sculpfun s9 με air assist. Από πού μπορώ να προμηθευτώ metal tags ή acrylic για να αρχίσω να πειραματιζομαι;

Στο Aliexpress θα βρεις οτι θες.

https://www.aliexpress.com/w/wholesale-metal-tags.html?catId=0&initiative_id=SB_20230619112651&SearchText=metal+tags&spm=a2g0o.best.1000002.0

• Like 1
Δημοσ.
On 19/05/2023 at 22:39, Acronymous said:

Έχω Anet A8 heated encloser (πατέντα)

Το είχα σκεφτεί να τα ξηλώσω, αλλά αφού δεν ξερυθμίζονται τα άφησα έτσι, σε αυτό μπορεί να βοηθάει κάτι γωνίες με εσοχή για το ελατήριο που του έχω βάλει.Anyway, με το τζάμι επάνω απλά τυπώνει ίσια, δεν έχει θέμα.

Δες φωτό για τις γωνιές (πριν ξεκινήσω να τυπώνω σε τζάμι...).

Κάτι δεν πήγε καλά σε αυτήν την εκτύπωση, μπορείτε να το εντοπίσετε ?

IMG_20210721_083020.jpg.af46e2fe0b60357fda0feb60f6c8a3c6.jpg

πήδηξε καποιο layer, layer skip που λενε. ισως χτυπησε καπου και εχασε τα βηματα,steps. 

Δημοσ.
16 hours ago, glysigakis said:

πήδηξε καποιο layer, layer skip που λενε. ισως χτυπησε καπου και εχασε τα βηματα,steps. 

Το χταπόδι έφταιγε ! 😄 Είναι παλιά αυτή η εκτύπωση αλλά από οτι θυμάμαι, ΄΄οποτε έβαζα το stl του χταποδιού έχανε πολλά step. Μπορεί μην προλάβαινε η cpu της Ανέτας να το τρέξει, αν και κάτι είχα κάνει γιαυτό χωρίς αποτελέσματα. Δεν μου το είχε κάνει με άλλες εκτυπώσεις ποτέ, οπότε δεν το έψαξα περισσότερο. Πολύ πιθανό να είχε bug το stl .

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, γνωριζεται καποιο εμπιστο καταστημα το οποιο να αναλαμβανει 3d εκτυπωση. Οι γνωσεις μου ειναι μηδαμινές , οποτε ευχαριστω εκ των προτερων. αφορα ενα sleeve  ατμιστικου mod. 

36.79 mm / 23.80 mm / 61.50 mm - Volume: 11.07cm3

μου προταθεικε PA12  classic τοσο για το κοστος οσο και την ανθεκτηκοτητα. stl αρχειο εχω κατεβασει

Δημοσ.

Καλημέρα.

Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει επισκευές πλακέτας;

Έχω μια πλακέτα Duet 2 που χρειάζεται να επιδιορθωθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, έχω παρατήσει το "σπορ" σε γενικές γραμμές αλλά ρωτάει ένας φίλος, θέλει να πάρει έναν printer από Ελλάδα στα 300-400 για πρώτη επαφή με το "άθλημα".

Κοιτούσα αυτόν https://www.skroutz.gr/s/16141858/Flashforge-Adventurer-3-Αυτόνομος-3D-Printer-με-Σύνδεση-Ethernet-USB-Wi-Fi.html

Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον?

Επεξ/σία από Geocheats2
Δημοσ.
24 minutes ago, Geocheats2 said:

θέλει να πάρει έναν printer από Ελλάδα στα 300-400 για πρώτη επαφή με το "άθλημα".

Η Ελλάδα δεν έχει αγορά 3d printer. 
Kingroon Kp3s / Pro από banggood είναι ο καλύτερος budget printer για να ξεκινήσει κάποιος. 
Μετά στα 200-250€ Artillery Genius Pro / SW X2 και παρόμοιων εταιριών. ( Anycubic κλπ )

Μετά ανεβαίνεις στα 600-700 για bambu P1P. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Η Ελλάδα δεν έχει αγορά 3d printer. 
Kingroon Kp3s / Pro από banggood είναι ο καλύτερος budget printer για να ξεκινήσει κάποιος. 
Μετά στα 200-250€ Artillery Genius Pro / SW X2 και παρόμοιων εταιριών. ( Anycubic κλπ )

Μετά ανεβαίνεις στα 600-700 για bambu P1P. 

Το ξέρω αλλά επιμένει λογό ΦΠΑ κλπ οπότε μονόδρομος, μήπως υπάρχει άποψη για αυτόν που έβαλα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα μιας και έφαγα κάτι gst3d νήματα που είχα για δοκιμή, Ψάχνω να πάρω καινουργια. Οπότε η ερώτηση από πού συμφέρει να παραγγείλω;

και εξωτερικό δεν με πειράζει απλά σε σχέση τιμής απόδοσης αν και η τιμή νομίζω παιζει πιο σημαντικό ρόλο προς στιγμήν. Υπάρχει κάπου  χωρίς ΦΠΑ ;

Επεξ/σία από lakis84
Δημοσ.

εχω γιατι παρηγγειλα με το κιλο 2209 drivers v1.3.....8 κομματια με τις ψυκτρες 

και motherbord skr 1.4 με το expansion module... 

αν ενδιαφερεται καποιος ας στειλει μυνημα....

Δημοσ.
Στις 15/7/2023 στις 9:46 ΠΜ, lakis84 είπε

Καλημέρα μιας και έφαγα κάτι gst3d νήματα που είχα για δοκιμή, Ψάχνω να πάρω καινουργια. Οπότε η ερώτηση από πού συμφέρει να παραγγείλω;

και εξωτερικό δεν με πειράζει απλά σε σχέση τιμής απόδοσης αν και η τιμή νομίζω παιζει πιο σημαντικό ρόλο προς στιγμήν. Υπάρχει κάπου  χωρίς ΦΠΑ ;

Δε κερδιζεις κατι απο εξωτερικο. Λιγο πολυ τα οικονομικα 20-23Ε/κιλο βγαινουν και τα premium πιο πανω. Για PLA αυτο.

Προσωπικα απο Grobotronics παιρνω το Devil.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/7/2023 στις 9:46 ΠΜ, lakis84 είπε

τι τιμή θα θεωρούσες ότι είναι καλή για ένα κιλό νήμα;

Στις 4/7/2023 στις 8:49 ΠΜ, DigitalElf είπε

Καλημέρα.

Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει επισκευές πλακέτας;

Έχω μια πλακέτα Duet 2 που χρειάζεται να επιδιορθωθεί.

στείλτε μου μήνυμα

Στις 29/6/2023 στις 11:19 ΠΜ, alphonse είπε

Καλημερα παιδια, γνωριζεται καποιο εμπιστο καταστημα το οποιο να αναλαμβανει 3d εκτυπωση. Οι γνωσεις μου ειναι μηδαμινές , οποτε ευχαριστω εκ των προτερων. αφορα ενα sleeve  ατμιστικου mod. 

36.79 mm / 23.80 mm / 61.50 mm - Volume: 11.07cm3

μου προταθεικε PA12  classic τοσο για το κοστος οσο και την ανθεκτηκοτητα. stl αρχειο εχω κατεβασει

στο print3d.gr δοκίμασε, κάνουν τα πάντα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Καθώς τα οικονομικά μας έχουν ζοριζει αρκετά προσπαθώ να βρω κάποιες λύσεις ανακούφισης πέραν του να δουλεύω σαν σκυλί (που ήδη κάνω) όποτε σκεφτόμουν να αγόραζα3d printer και να πουλούσα πραγματακια στο etsy που αποτι βλεπω εχ.ουν ζήτηση.

Σκεφτόμουν κάτι σαν τον flashforce adventurer 3 pro. Δε με ενδιαφέρει να γίνω pro στους 3d printers όποτε θα ήθελα κάτι ψιλοετοιμο να δουλέψει χωρίς πολλά πολλά.

Σίγουρα βέβαια θα πρέπει να επενδύσω χρόνο σε software ώστε να μπορέσω να φτιάξω και κάτι εντελώς δικής μου έμπνευσης εκτός από τα έτοιμα.σχεδια που υπάρχουν.

1)πως το βλέπετε σαν ιδέα όλο αυτό;

2)ο συγκεκριμένος εκτυπωτής θα είναι οκ για αυτό που θέλω;επίσης μπορεί να μπει μεστό σπίτι ή θα πάθουμε καρκίνο σε 2 χρόνια;

3)πιο software προτείνετε να ξεκινήσω να μαθαίνω; Η εμπειρία μου είναι μηδενική πλην του davinci resolve που μαθαίνω τους τελευταίους μήνες όπου κάνω ερασιτεχνικα video.editing. 

4)μπορώ να μάθω να φτιάχνω μόνος μου κάτι απλό πχ ένα κουτί με πολύ μικρές λεπτομέρειες σε ένα διάστημα μηνών ή θα πρέπει να.αφιερωσω καμία δεκαετία που αν είναι έτσι θα παραμείνω μόνο στα έτοιμα σχέδια.

Ευχαριστώ προκαταβολικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...