Προς το περιεχόμενο

The Insomnia 3D Printing Community!

Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, nkarama είπε

οι 2208 είχαν σοβαρό πρόβλημα με linear advance στο Marlin. Υποτίθετε στους 2209 το πρόβλημα διορθώθηκε.

Δοκίμασε νεότερη βέρσιον του Marlin και να απενεργοποιήσεις το stealthChop. Δοκίμασε τους σε spreadcycle. 

Ναι το γνωριζω για τους 2208 και το linear advance για αυτο και το ειχα κλειστο στους 2225 (ιδιοι με 2208, δε ξερω αν εχουν και τι διαφορες εχουν). Και πηρα τον 2209 για να το ενεργοποιησω και να βελτιωθει λιγο η ποιοτητα.

Αλλα και με κλειστο το linear advance το ιδιο κανει ο 2209. 

Για να παιξω με τα stealthchop/spreadcycle θα πρεπει να τους γυρισω σε uart απο οσο ξερω. Τους εχω standalone τωρα καθως δε θεωρω με βαση αυτα που εχω διαβασει πως αξιζει το κοπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κάπου είχα δει οτι υπάρχει παράμετρος για να ρυθμίσεις την ελάχιστη διάρκεια του παλμού. Δεν θυμάμαι τώρα, τα έψαχνα και εγώ πριν κανα χρόνο όταν αποφάσιζα τι θα βάλω... 

Πάντως με τους 2209 σε SKR1.4turbo με Marlin 2.0.9.3 δεν έχω πρόβλημα... 

3 ώρες πριν, nkarama είπε

κάπου είχα δει οτι υπάρχει παράμετρος για να ρυθμίσεις την ελάχιστη διάρκεια του παλμού. Δεν θυμάμαι τώρα, τα έψαχνα και εγώ πριν κανα χρόνο όταν αποφάσιζα τι θα βάλω... 

Πάντως με τους 2209 σε SKR1.4turbo με Marlin 2.0.9.3 δεν έχω πρόβλημα... 

και 'γώ με μαρλιν ημουν αλλά είχα τον άλλο εκτυπωτή με rep rap και ειδα οτι μπορω και την 1.4 και εχω τωρα την 1.4 αλλα και τη duet wifi 2 me rep rap ....μερικοι φιλοι δουλευουν την 1.4 με clipper....αλλα αν εχει συνηθισει - βολευτει καποιος (το βλεπω απο τον εαυτο μου) δυσκολα αλλαζει

Στις 10/11/2022 στις 9:31 ΜΜ, jason0 είπε

Καλησπέρα, γνωρίζετε κάποιον καλό αφυγραντήρα σε καλή τιμή; Ενδιαφέρομαι για petg 

Ευχαριστώ 

αν θες να γλυτώσεις λ7 μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό

• Like 1
  • Thanks 1

Καλημερα, μπορειτε να μου προτεινετε καποια οικονομικη uv led ταινια, η led 5mm τα οποια τσεκαρισμενα να κανουν για curing ρητινης?

εχω ηδη φτιαξει μια περιστρεφομενη πλατφορμα με stepper και κοιταζω να δω τι μπορω να βαλω οσο πιο οικονομικα γινεται για να κανω δουλιτσα. εχω και ενα φουρνακι νυχιων με λαμπα, μπορω να τη βγαλω. επισης, εχει δοκιμασει κανεις λαμπα απο εντομοπαγιδες?

Καλησπέρες

Ειμαι μεταξύ Artilery Genius και Artilery Hornet.Επίσης μου πρότειναν στα 250€ Prusa mini μεταχειρισμένο.Οι αλλοι 2 καινούργιοι

3 λεπτά πριν, alldaynews είπε

Artilery Genius

Έχω ένα Genius Pro φορτωμένο με Mods. Είναι πολύ καλή βάση με μοναδικό πρόβλημα το ανόμοιο bed heating. 
Αν θες να πιέσεις 80mm/s PLA θέλει 5015 fan και άλλο duct. 

Υπάρχει πάντα και η επιλογή το Kingroon KP3S που τρέχει linear rails και μπορεί να πάρει πάνω mantis 5015. 
Δουλεύουν και πακέτο με Voron 0.1 mod, αλλά δεν έχει πάρει άδεια ακόμα. 

• Like 1

2 ώρες πριν, alldaynews είπε

Καλησπέρες

Ειμαι μεταξύ Artilery Genius και Artilery Hornet.Επίσης μου πρότειναν στα 250€ Prusa mini μεταχειρισμένο.Οι αλλοι 2 καινούργιοι

αν δεν σε ενδιαφέρει το παραπάνω μέγεθος τότε prusa mini

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει και αυτός, Sermoon V1, κλειστός, όπως είναι τυπώνει ABS.

Στα 280€ αλλά κάθε τόσο βγαίνει σε προσφορά στο tomtop στα 242€. (ή με κουπόνια)

Επεξ/σία από panosena
  • Like 2

Καλησπέρα. Έχω έναν ender 3 pro εδώ και 2 χρόνια και σκέφτομαι μήπως κάνω αλλαγή σε κάποιον (οικονομικό) που να εκτυπώνει 2 χρώματα. Κάποια πρόταση;

Η χρήση που κάνω είναι lithophanes και πραγματακια για το σπίτι. Αν και έχω φτιάξει enclosure, λόγο θερμοκρασιών έχω φοβηθεί να δοκιμάσω εκτύπωση με abs. Άρα ανάλογα τη τιμή ίσως προτιμούσα και κάποιον που να είναι ήδη κλειστός. 

Οποιοδήποτε σχόλιο που θα με βοηθήσει στην επιλογή, καλοδεχούμενο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Ender 3v2 τι ακροφύσια να αγοράσω;

Ο εκτυπωτής είχε δύο ακροφυσία όταν τον αγόρασα. Το ένα είναι αρκετά ταλαιπωρημένο. Και τώρα έβαλα το άλλο. Τι διάμετρο ήταν τα original; Η τυπική διάμετρος είναι 0.4 βλέπω.

Επεξ/σία από barca10

22 ώρες πριν, barca10 είπε

Για Ender 3v2 τι ακροφύσια να αγοράσω;

Ο εκτυπωτής είχε δύο ακροφυσία όταν τον αγόρασα. Το ένα είναι αρκετά ταλαιπωρημένο. Και τώρα έβαλ ατο άλλο; Τι διάμετρο ήταν τα original; Η τυπική διάμετρος είναι 0.4 βλέπω.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ο τύπος είναι ΜΚ8 και όντως είναι με διάμετρο 0,4. Να προσέξεις να πάρεις και για πάχος νήματος 1,75mm.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα παιδιά! Πριν από λίγες μέρες αγόρασα τον πρώτο μου 3d εκτυπωτή (Neptune 2- Elegoo) μιας που το πέτυχα στα 110 . Για filament , πήρα της gembird , μιας που το είχε προσφορά στο eshop. Έχω κάνει κάποιες απλές εκτυπώσεις χωρίς πρόβλημα. Για μελλοντική αγορά έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο ή πιο vfm pla για ερασιτεχνική χρήση, καθώς επίσης και το μαγαζί απο το οποίο το προμηθεύεστε (εσωτερικού ή εξωτερικού) ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@zan.kostasπροτείνω το Esun PLA+.

Να έχεις υπόψιν σου ότι όταν αλλάζεις νήμα πρέπει να κάνεις και pid calibration.

Επεξ/σία από panosena
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...