Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Κάνεις εγκατάσταση 64 bit λειτουργικού και ξεμπλεκεις

Τι εννοείς γι; το back up?

Επίσης καλύτερο είναι η εκτύπωση να μην γίνεται μέσω υπολογιστή μπορεί να επιρεασει αρκετά το αποτέλεσμα της εκτύπωσης, ειδικά ένα τόσο αδύναμο μηχάνημα

Αν το θες απλά να κάνεις slice τα αρχεία και αποθήκευση σε κάποιο εξωτερικό μέσο, πια η διαφορά από να τα κάνεις slice στο main υπολογιστή σου?

Γενικά τα πράγματα που κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα τα κάνουν όλα μέτρια

Με Budget που έχεις πάντως σωστό cnc δεν έχει, εκτός αν θες να παίζεις σε μαλακά υλικά μικρού πάχου

Δεν περνει 64,θα το είχα κάνει, ανέφερα για Netbook,μόνο slice  θα κάνω και αποστολή στο pi,ξέρω για αποτελέσματα και τα λοιπά καθώς στο άθλημα είμαι μερικά χρόνια...για διάφορα που ρωτήσατε είναι ότι πχ είμαι δουλειά και θέλω να κάνω ένα  slice και να το στείλω απομακρυσμένα μετά για εκτύπωση είτε κ μία εκτίμηση μόνο 

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilica89 είπε

Δεν περνει 64,θα το είχα κάνει, ανέφερα για Netbook,μόνο slice  θα κάνω και αποστολή στο pi,ξέρω για αποτελέσματα και τα λοιπά καθώς στο άθλημα είμαι μερικά χρόνια...για διάφορα που ρωτήσατε είναι ότι πχ είμαι δουλειά και θέλω να κάνω ένα  slice και να το στείλω απομακρυσμένα μετά για εκτύπωση είτε κ μία εκτίμηση μόνο 

Tι εννοεις δεν περνεις ? εχω οερασμενα win 7 64αρια σε arm συστημα με 2 πυρινο επεξεργαστη και 1gb ραμ , ta 64 απλα συστηνουν να εχεις τουλαχιστον 4gb ραμ δεν ειναι απαραιτητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Tι εννοεις δεν περνεις ? εχω οερασμενα win 7 64αρια σε arm συστημα με 2 πυρινο επεξεργαστη και 1gb ραμ , ta 64 απλα συστηνουν να εχεις τουλαχιστον 4gb ραμ δεν ειναι απαραιτητο

Δηλαδή όσες δοκιμές έχω κάνει και μου λέει και καλά όταν πάει να bootαρει ότι υποστηρίζει μόνο 32αρι(86)θα τσεκαρω μήπως είμαι τυχερός, διαφορετικά μία απόπειρα όχι  fresh  εγκατάσταση, αλλά θυμάμαι καί παλιά ότι σε μερικά Netbook  που πέρασαν από τα χέρια μου μόνο 32αρι και το ίδιο μύνημα έβγαζε όταν έκανε boot  από usb, επίσης το ίδιο και σε περίπτωση  Linux  μύνημα ότι δεν είναι συμβατό με το Netbook  λόγο επεξεργαστή 

Είναι  Atom  σε μένα, λογικά το 64 είναι απαγορευμένο 😄

Επεξ/σία από Vasilica89
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Λογικα εχει επεξεργαστη που δεν ειναι 64μπιτος.

Αν ειναι κανα low spec cpu του 09 ,δεν ειναι παραλογο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dantε είπε

Λογικα εχει επεξεργαστη που δεν ειναι 64μπιτος.

Αν ειναι κανα low spec cpu του 09 ,δεν ειναι παραλογο.

Ναι στα atom  δεν πολύ συναντάς κάτι σε 64, διάβασα κ στα Intel  για το συγκεκριμένο  Atom ότι έχει αλλεργία σε 64😄, μένει μόνο το slicer που δεν βγάζει χρόνο εκτύπωσης 

Δημοσ.
Στις 30/6/2022 στις 8:17 ΜΜ, Vasilica89 είπε

Καλησπέρα! Έχω ένα Netbook  παλιός τού 2009 με 2γιγα ραμ, θέλω να τό χρησιμοποιήσω σάν εφεδρικό (για ώρα ανάγκης) για slicer  σε έναν 3Δ εκτυπωτή,το θέμα είναι ότι με το  Windows 7 δεν δέχεται πχ.το cura  που είναι μόνο για 64bit(Netbook μόνο 32bit)το prusaslicer βγάζει κάποια σφάλμα για ddl αρχείο, μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι? Σε Linux  στη χειρότερη αλλά να δέχεται κάποιο  slicer  που να βγάζει κ χρόνους γιατί αυτό που δεν ανανεώνεται τελευταία slic3r αν δεν κάνω καθώς ανοίγει αλλά χρόνο δεν 

Καλησπέρα,

δοκίμασε αυτό

https://github.com/Ultimaker/Cura/releases/download/2.3.1/Ultimaker_Cura-2.3.1-win32.exe

Αν δεν σου παίξει ίσως χρειαστείς ποιο πρόσφατα Windows σε 32-bit ή ακόμα και drivers για την κάρτα γραφικών.

Γενικά έχει πειραματισμό αν δεν σου κάτσει με την πρώτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Acronymous είπε

Καλησπέρα,

δοκίμασε αυτό

https://github.com/Ultimaker/Cura/releases/download/2.3.1/Ultimaker_Cura-2.3.1-win32.exe

Αν δεν σου παίξει ίσως χρειαστείς ποιο πρόσφατα Windows σε 32-bit ή ακόμα και drivers για την κάρτα γραφικών.

Γενικά έχει πειραματισμό αν δεν σου κάτσει με την πρώτη.

Αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα καθώς αυτό έβγαζε tο Google, βγάζει σφάλμα για κάποιο ddl πού με σειρά τού (αναζήτηση Google) λέει κάτι για  c++

Σήμερα μόνο hackintosh δεν δοκίμασα 

Linux έβαλα αλλά κανένα δεν ανοίγει το αρχείο που κατεβαίνει,κ raspberry pi desktop, αύριο μένει δοκιμή  mac os leopard πού έχω έτοιμα τα usb  καθώς για χρόνια είχα hackintosh 

Επεξ/σία από Vasilica89
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nemo1776 είπε

για τα linux τι εννοείς όταν λες ότι κανένα δεν ανοίγει το αρχείο που κατεβαίνει?

Ενώ ότι ότι αρχείο και να κατέβαζα που έλεγε για Linux όχι 64αρι αλλά arm και 32 από cura,superslicer, prusaslicer  δεν άνοιγε,κ ούτε εκτέλεση μέσο terminal με bash  δεν έβγαζε κάτι 

Δημοσ.

δλδ κατεβάζεις και κάνεις εγκατάσταση  manjaro πχ και δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το cura ή το prusaslicer πχ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Nemo1776 είπε

δλδ κατεβάζεις και κάνεις εγκατάσταση  manjaro πχ και δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το cura ή το prusaslicer πχ?

Θα το κατεβάσω αυτό να δοκιμάσω, κατέβασα/δοκίμασα κάποιο antiχ, δοκίμασα lubuntu,και raspberry pi desktop

Edit: τελικά δεν είναι συμβατό με τον επεξεργαστή Atom που έχω καθώς δέχεται μόνο 32bit

Επεξ/σία από Vasilica89
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Nemo1776 είπε

Μπορείτε να προτείνετε κάποιο Linux  για να εγκαταστήσω σε Atom x86?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Vasilica89 είπε

Μπορείτε να προτείνετε κάποιο Linux  για να εγκαταστήσω σε Atom x86?

Καλημέρα!

Δοκίμασε Zorin Lite. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα....

Θελω τα φωτα σας σαν νεος στο αθλημα...

Η γυναικα μου εκανε δωρο γενεθλιων ενα Ender 3 pro .

Η διαφορα απο τον V2 βλεπω οτι ειναι στην μητρικη κ στην οθονη που την εχει καθετα .

Να τον κρατησω η να τον αλλαξω αν μπορω με τον V2 ? Η διαφορα τους απο το ιδιο μαγαζι ειναι 28 ευρω.

Η μηπως ειναι καλυτερα να αλλαξω μητρικη στο Pro με ακομα καλυτερη απο του  V2 αν υπαρχει ?

Θα ηθελα τις γνωμες σας....ευχαριστω 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Marios1981 είπε

Καλησπερα στην παρεα....

Θελω τα φωτα σας σαν νεος στο αθλημα...

Η γυναικα μου εκανε δωρο γενεθλιων ενα Ender 3 pro .

Η διαφορα απο τον V2 βλεπω οτι ειναι στην μητρικη κ στην οθονη που την εχει καθετα .

Να τον κρατησω η να τον αλλαξω αν μπορω με τον V2 ? Η διαφορα τους απο το ιδιο μαγαζι ειναι 28 ευρω.

Η μηπως ειναι καλυτερα να αλλαξω μητρικη στο Pro με ακομα καλυτερη απο του  V2 αν υπαρχει ?

Θα ηθελα τις γνωμες σας....ευχαριστω 

Για 28€ αν μπορείς να τον αλλάξεις, άλλαξε τον. Οχι οτι ειναι κακός ο pro αλλα μόνο η μητρική που έχει ο V2 νομίζω ότι για αυτή τη διαφορά χρημάτων συμφέρει. Αρκεί βέβαια να μη παρεξηγηθεί το κορίτσι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...