Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω τον ender 5 αλλα δεν ξέρω απο που. Το κύριο θέμα μου ειναι οτι δεν ξέρω αν θα πρέπει να πληρώσω τελωνείο ανάλογα απο το που θα τον αγοράσω. Απο το official site της creality υπάρχει δυνατότητα να σταλεί απο Ευρώπη αλλα δεν γράφει ξεκάθαρα για το τελωνείο. Απο ποιο σιτε έχετε αγοράσει τον δικο σας εκτυπωτή και με ποια μέθοδο αποστολής ? Ποσο καιρό έκανε να φτάσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάξε τον στο Aliexpress. Για παράδειγμα εδώ: https://www.aliexpress.com/item/33002109703.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.7bf625d8CVklL5 Αν επιλέξεις αποστολή από μια από τς χώρες-μέλη της ΕΕ που έχει ως επιλογή, δε θα περάσει από τελωνείο.

Δημοσ.

για να παω σε μεταλλικο σκελετο am8, ειναι καλυτερα να παρω κιτ ή να παω απο την DIY οδο? εχει να προτεινει κανενας τιποτα καλυτερο?

• Moderators
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Anaisthitos είπε

για να παω σε μεταλλικο σκελετο am8, ειναι καλυτερα να παρω κιτ ή να παω απο την DIY οδο? εχει να προτεινει κανενας τιποτα καλυτερο?

οταν το ratrig βγαζει προσφορα (ειτε δωρεαν μεταφορικα η 25% εκτωση ) η τιμη ερχετε παρα πολυ κοντα στο να παρεις κομματια , εγω πηρα το ετοιμο απο ratrig γιατι ακομα και χωρις εκτωση ηρθαν ολα σε ενα πακετο και τοτε δεν ειχα ελευθερο χρονο για να ψαξω

εχω κανει και μαζευοντας κομματια απο εδω και απο εκει αλλα ο χρονος για να τα μαζεψεις ολα δεν νομιζω οτι αξιζει , ειδικα τωρα που εχουν μπει στο παιχνιδι και αρκετοι κινεζοι

Δημοσ.

Απο ratrig αν παρω θα μου βαλει χερι το τελωνειο? Επισης ειναι καλη ιδεα να παω σε σκελετο am8 με v slot ροδακια? Η να το κανω με rods δηλαδη οπως το εργοστασιακο anet a8?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Anaisthitos είπε

Απο ratrig αν παρω θα μου βαλει χερι το τελωνειο? Επισης ειναι καλη ιδεα να παω σε σκελετο am8 με v slot ροδακια? Η να το κανω με rods δηλαδη οπως το εργοστασιακο anet a8?

αναλογα τι θες να ξεδοψεις

για εμενα ξεκινα σιγα σιγα , κανε την αλλαγη σε am8 και μετα κοιτας για vwheel η linear rails ,

Το ratrig ειναι ευρωπη

Επεξ/σία από Inuyasha
  • Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikniknikniknik είπε

Έχετε βρεί κανενα μαγαζί θεσσαλονίκη με throat tubes για heating block?

Να παρω καναδυο να έχω μέχρι να έρθει το care package απο κινα

Φτηνά όχι δυστυχώς

τι throat θέλεις?

• Moderators
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, nikniknikniknik είπε

Μ6x30 για anet a8 

Αν σε βολευει να περασεις απο τουμπα η καπου εδω γυρω , εχω καβατζομενα και μ6χ30 και μ6χ26

Δημοσ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων φιλε!

Το αλλο ΣΚ λογικα θα ερθω θεσσαλονικη. O αδερφος μου δουλευει στο Maya στην Τουμπα. Αν θες κερναω καφε! Και οποιος αλλος το δει και ειναι θεσσαλονικη, καλοδεχούμενος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα! Εκτυπώνω το μαυρο PLA σε 200 βαθμούς nozzle και 50 βαθμούς bed. Όλα πάνε καλά στην εκτύπωση, αλλά εν τέλη τα τυχώματα δεν είναι ενωμένα μεταξύ τους. Σε αντίθεση με τα layers που είναι πολυ comple.

Δεν είναι underextrusion, ξαναμέτρησα με G1 E100 F100. Απλά δεν έχουν κολλήσει τα walls. Θα δοκιμάσω 5-10 βαθμούς πάνω το nozzle, 10% τον fan από 30% και θα σφίξω τα belts λίγο ακόμα. Είχε κανένας ίδιο θέμα? Δεν ξέρω από Cura αν θα μπορούσα να δοκιμάσω κάτι άλλο όσο αφορά τα walls/shell

Επεξ/σία από nikniknikniknik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα το bed leveling

οταν ξεκιναει η εκτυπωση το πρωτο λαυερ ειναι καλο η μετριο ??  μπορεις να σταματησεις την εκτυπωση στο cura και νακατεβασεις τη μυτη ενα κλικ η να την ανεβασεις αν χρειαστει....εννεοιται οταν τυπωνεις απαυθειας απο το Pc....και η θερμοκρσια καμμια φορα θελει 5 + για να στρωνει καλυτερα.....

η θερμοκρασια της μυτης εχει διακυμανσεις οταν τυπωνεις ??το λεω μηπως ο αερας που ψυχει το αντικειμενο κτυπαει ποιο ψηλα ........

στησε το ΑΜ8 πρωτα οπως ειναι η μετατροπη η κλασσικη.......απλα σωστες φωνιακες συνδεσεις καιμη λυπηθεις τα χρηματα για τις συνδεσεις ...πρεπει να ειναι γωνιασμενος ακριβως...εγω τον

ειχα κανει BLV μετατροπη μετα που πιστευω οτι ειναι  κορυφαια γιατι οπως και να το κανουμε ειναι καλυτερα απο τα wheels ....αυτος ο τυπος εχει φτιαξει εναν cube τωρα και τον φτιαχνω ...ειναι ενας απο τους καλυτερους που εχω δει οσα χρονια ασχολουμε.....

και μερικα βαζα με τον dbot me rails

IMG_0045.JPG

Επεξ/σία από kostasbm
διορθωση
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/9/2019 στις 10:14 ΜΜ, nikniknikniknik είπε

Έχετε βρεί κανενα μαγαζί θεσσαλονίκη με throat tubes για heating block?

Να παρω καναδυο να έχω μέχρι να έρθει το care package απο κινα

Έχει ένα μαγαζί στην μοναστηριού, εγώ από εκεί παίρνω και είναι αρκετά καλή ποιότητα. Stemplast χατζηαυγουστης λέγεται.

• Thanks 1
Δημοσ.

εχω βαλει τζαμι στον ender 3 , σε ABS βαζω Κολα (ασετον με κοματια ABS) στο τζαμι για να κολησει ,bed 110 nozzle 230-----σε PLA βαζω χαρτοτανια με UHU bed 50 nozzle 190.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...