Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα φορματ και δε κρατησα το profile που ειχα στο simplify που χρησιμοποιω.

Το θεμα ειναι οτι αραια και που μου εμφανιζει κατι σα κενα.Τι ρυθμιση να ειναι αυτη?Πριν δε μου το εκανε παντως,αρα κατι που μου διαφευγει ειναι.

IMG_20190409_160445.jpg

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Dantε είπε

Το θεμα ειναι οτι αραια και που μου εμφανιζει κατι σα κενα.Τι ρυθμιση να ειναι αυτη?Πριν δε μου το εκανε παντως,αρα κατι που μου διαφευγει ειναι.

IMG_20190409_160445.jpg

checkare μηπως εχει αρκετα χαμηλα το extrution multiplier (Πρωτη καρτελα στα setting)

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Dantε είπε

IMG_20190409_160445.jpg

Αλλαγή στο accelerations είναι, όχι στο extrusion multiplier (γιατί θα είχε effect σε όλο το layer και όχι μόνο στις αλλαγές κατεύθυνσης). Χαμήλωσε το και θα δεις.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

checkare μηπως εχει αρκετα χαμηλα το extrution multiplier (Πρωτη καρτελα στα setting)

Στο 1.00 το εχω.Αυτο θυμαμαι οτι το ειχα ετσι και πριν.

2 λεπτά πριν, alienrba είπε

Αλλαγή στο accelerations είναι, όχι στο extrusion multiplier (γιατί θα είχε effect σε όλο το layer και όχι μόνο στις αλλαγές κατεύθυνσης). Χαμήλωσε το και θα δεις.

Τα accelerations τα εχω απο τον εκτυπωτη στανταρ και οχι απο το προγραμμα,οποτε δεν εχουν πειραχθει.

Δημοσ.

επειδη την εχω πατησει πολλες φορες τωρα εχω back up παντα και απο τον εκτυπωτη σε αναβαθμισεις αλλα και στo cura

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Dantε είπε

Στο 1.00 το εχω.Αυτο θυμαμαι οτι το ειχα ετσι και πριν.

Τα accelerations τα εχω απο τον εκτυπωτη στανταρ και οχι απο το προγραμμα,οποτε δεν εχουν πειραχθει.

Έχει και στην τελευταία καρτέλα defaults. Δες μήπως αλλάζοντας τα βελτιώνεται.

Δημοσ.
Στις 9/4/2019 στις 5:37 ΜΜ, Inuyasha είπε

Δοκιμασα και το ανεβασα παντως για δοκιμη και παλι τα ιδια.

Στις 9/4/2019 στις 6:15 ΜΜ, alienrba είπε

Έχει και στην τελευταία καρτέλα defaults. Δες μήπως αλλάζοντας τα βελτιώνεται.

Δε βλεπω κατι στη τελευταια καρτελα παντως.

Καμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

ενταξει καταλαβα......απο την αρχη παλι

οκ καποιο αρχειο που ειχες περασει στη sd  πριν το φορματ δεν εχεις ???

μολις το ανοιξεις δε θα δεις τις ρυθμισεις ???

Δημοσ.
Στις 9/4/2019 στις 4:52 ΜΜ, Dantε είπε

IMG_20190409_160445.jpg

Για δοκιμασε να προσθεσεις περισσοτερα 'outline perimeters' και εκει που γραφει 'Outline direction' κλικαρε το 'Inside-Out'

Δημοσ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω τον ender 3 από AliExpress. Βλέπω ότι στέλνουν και από Τσεχία με λιγότερα μεταφορικά σε σχέση με Γερμανία. Έχει πάρει κάποιος από κει και αν ναι είχε κάποιο πρόβλημα με τελωνείο ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bamp είπε

Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω τον ender 3 από AliExpress. Βλέπω ότι στέλνουν και από Τσεχία με λιγότερα μεταφορικά σε σχέση με Γερμανία. Έχει πάρει κάποιος από κει και αν ναι είχε κάποιο πρόβλημα με τελωνείο ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ.

Απο τσεχία δεν θα έχεις "φόβο" τελωνείου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...