Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοειται οτι καθε φορα πρεπει να βαλεις αλλες ρυθμισεις

γιαυτο φτιαχνεις προφιλ υλικου και το αποθηκευεις στο cura πχ.  ετσι ωστε καθε φορα να μην καθεσαι να ψαχνεις...

οτι και να λεμε οσο εκτυπωνουμε μαθαινουμε πραγματα ...ειναι ατελειωτο το αντικειμενο

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχει κάποιος κανένα profile για cura, πάνω σε φωτιστικό καπέλο, που να είναι κλειστό από πάνω? ,δηλαδή να έχει τρύπα μόνο από το κάτω μέρος (PLA).

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω ένα cr10s που σήμερα έβαλα το bed ultrabase anycubic. Προσπάθησα 5-6 φορές να καλιμπράρω το bed, αλλά πάντα έχω ένα κενό στη μέση (έχει δηλαδή μεγαλύτερη απόσταση από τον extruder), με αποτέλεσμα τα πρώτα layers να μην εκτυπώνονται σωστά... με αποτέλεσμα να σταματάω γιατί θα καταστραφεί και η υπόλοιπη εκτύπωση...

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Δημοσ.

βαλε μια φωτο

οταν λες κενο εννοεις η μια γραμμη απο την αλλη υποθετω.....

αυτο δεν ειναι παντα θεμα καλιμπραρισματος αλλα και ρυθμισεων για τα πρωτα layers ......

Δημοσ.

Εγω εχω δοκιμάσει 3-4 μάρκες. Με τα νήματα της NEEMA3D εχω μείνει ευχαριστημένος. Επίσης και Devil εχω δοκιμάσει και ειναι αρκετά καλό. 

Τέλος ειδα απο κοντα αυτό το υλικό https://www.3dexpert.gr/3d-printing-news/neema3dt-new-metallic-colors και ειναι φοβερο, αλλα λιγο ακριβό.

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ermis2018gr είπε

Εγω εχω δοκιμάσει 3-4 μάρκες. Με τα νήματα της NEEMA3D εχω μείνει ευχαριστημένος. Επίσης και Devil εχω δοκιμάσει και ειναι αρκετά καλό. 

Τέλος ειδα απο κοντα αυτό το υλικό https://www.3dexpert.gr/3d-printing-news/neema3dt-new-metallic-colors και ειναι φοβερο, αλλα λιγο ακριβό.

Προσοχη σε αυτα τα "metalic" με απλες μπρουτζινες μυτες

παει σχεδον κιλο και μυτη

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 14/10/2018 στις 2:30 ΠΜ, xakou είπε

Καλημέρα, έχω ένα cr10s που σήμερα έβαλα το bed ultrabase anycubic. Προσπάθησα 5-6 φορές να καλιμπράρω το bed, αλλά πάντα έχω ένα κενό στη μέση (έχει δηλαδή μεγαλύτερη απόσταση από τον extruder), με αποτέλεσμα τα πρώτα layers να μην εκτυπώνονται σωστά... με αποτέλεσμα να σταματάω γιατί θα καταστραφεί και η υπόλοιπη εκτύπωση...

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Αν έχω καταλάβει καλά σου κάνει κοιλιά στο κέντρο το bed η μόνη λύση για να μην αλλάξεις όλο το bed είναι να βάλεις τζάμι η καθρέπτη από επάνω

Δημοσ.

αλλο προβλημα εχει δν μπορει τζαμι να εεχει κοιλια στη μεση..............το προηγουμενο κρεββατι τι ειχε και το αλλαξες ????

εγω εχω το ιδιο 1 χρονο και δεν εχω θεμα 

• Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kostasbm είπε

αλλο προβλημα εχει δν μπορει τζαμι να εεχει κοιλια στη μεση..............το προηγουμενο κρεββατι τι ειχε και το αλλαξες ????

εγω εχω το ιδιο 1 χρονο και δεν εχω θεμα 

Δίκιο έχεις κάπου μπερδεύτηκα εγώ coated glass είναι η επιφάνεια του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Lnuysha

απο που παιρνεις νηματα ?? απλα λογω τιμης ερωτω....

χρησιμοποιω devil petg 220-75  τελειο ...prima select 225-75 τελειο ...

ποιο φτηνιαρικο νημα αξιζει ??? και απο που το παιρνεις ??

ειμαι ετοιμος να παρω απο hobbyking να δοκιμασω μερικα .......petg pett

Επεξ/σία από kostasbm
  • Moderators
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kostasbm είπε

@Lnuysha

απο που παιρνεις νηματα ?? απλα λογω τιμης ερωτω....

χρησιμοποιω devil petg 220-75  τελειο ...prima select 225-75 τελειο ...

ποιο φτηνιαρικο νημα αξιζει ??? και απο που το παιρνεις ??

ειμαι ετοιμος να παρω απο hobbyking να δοκιμασω μερικα .......petg pett

Thes3d

Περνώ σχεδόν αποκλειστικά spectrum 16 ευρώ το κιλό (χωρίς ΦΠΑ)

Εχω δοκιμάσει abs pla και petg

Το abs τους μυρίζει σε σχέση με το prima

Δημοσ.

το abs το εχω καταργησει προς το παρον αλλα αν χρειαστει θα παω τον εκτυπωτη εξω απο το εργαστηρι μου.....δεν παιζεται η μυρουδια

οι περισσοτερες εκτυπωσεις ειναι petg και τα απλα κομματια που θελουν καοπιοι δειγματα η διαφημιστικα ολα pla

Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω για αγορα ενος 3d printer για να φτιαξω κατι πραγματακια μικρα και μεγαλα για το δωματιο μου! Ποιον μου προτεινετε με ταβανι 200Ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...