Προς το περιεχόμενο

The Insomnia 3D Printing Community!

Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ είμαι από Αθήνα, ενδιαφέρομαι για δύο,αλλά δε μπορώ να αναλάβω να τα μαζέψω. Όποιος αναλάβει και ψάχνει άτομα μου στέλνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα την λευκή χαρτοταινία που είχα.  Δεν κολλάει το μαύρο νήμα Primavalue (από την Grobotronics).

Ακόμα και αν κολλήσει στην αρχή, 2-3 layers μετά φεύγει.

Κάτι δεν πάει καλά με το νήμα αυτό.

Η λευκή εννοείς αυτή που ήρθε ο printer από τον κινέζο; Ξεκόλλα την και πήγαινε πάρε την μπλέ από ένα χρωματοπολείο!

Στην λευκή ακόμα και με uhu ξεκόλλαγε.

Επεξ/σία από trickius

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά που το είπες, ήμουν έτοιμος να πάρω απο δαύτο....

Καμιά άλλη επιλογή?

Εγώ είμαι ακόμα μέσα για 2 κιλά αν καταφέρεις και μας μαζέψεις. Τα στέλνεις μετά με αντικαταβολή ή ΚΤΕΛ αν δεν σε πειράζει...

παιδια να προτιματε καλα υλίκα γιατι αν εχει ενα σκουπιδακι και σας το βουλωσει μεσα θα πληρωσετε και αλλη μυτη και  αν εχετε Bowden μπορει να σας το βγαλει και ολο αχρηστο. και δεν βαζω τον χρονο βγαλτα καθαρισε τα και ξαναβαλτα.

επισης αν σας λενε για χρωματικες διαφορες κατα πασα πιθανοτητα ειναι σκραπ διαφορα χρωματα ανακυκλωμενα με οτι αυτο συνεπαγεται στην καθαροτητα του υλικου.

Επεξ/σία από tyf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^^ Το αυτό.

Με φοβίζει και δεν έχω πατήσει το κουμπί.  Δεν βρίσκω πουθενά αναφορά - δεν μπορεί από την αρχή του μήνα να μην έχει πάρει κάποιος να γράψει μία γνώμη ...

Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα να τα πάρω με paypal.

Προσπάθησα να τυπώσω την αλυσίδα καλωδίου που αναφέρθηκε πιο πάνω.  Αποτυχία - στο 98% ξεκόλλησαν τα κομμάτια από το έδρανο.  Όλη η εκτύπωση δεν ήταν σωστή- αλλά για το γαμώτο ... 

Επεξ/σία από papars

• Moderators

Μόλις γυρίσω σπίτι θα κάνω μια συνομιλία με όσους έχουν δείξει ενδιαφέρον και βλέπουμε (από το κινητό δεν μπορώ)

μιλησα με καποια παιδια Ισπανια

για να μη παρω κανενα στο λαιμο μου ....εχει αστοχια σε καποια χρωματα η στα περισσοτερα γιαυτο και η προσφορα

ετσι και αλλιως εγω προσωπικα και οι αλλοι που θα παρουμε δε θα φτιαξουμε πραγματα βιτρινας αλλα παρελκομενα για 

τα πριντερ μας και για τα χομπυ μας και 3 καρουλια με 12  ειναι μια χαρα....ειδα ομως και καρουλια υποτιθεται επωνυμα 

που το πορτοκαλι τους πχ δεν εχει σχεση με το πορτοκαλι

Guys με σώσατε. UHU stick.  

Νομίζω ότι βοήθησε και αυτό:

https://www.thingiverse.com/thing:2037771

Με 220/50C μια χαρά τύπωσα 2 αηδιούλες. Βέβαια θέλει δουλειά.  Γιατί λίγο μου στραβώνει.

Θα δοκιμάσω τώρα κάτι με μικρότερη επιφάνεια επαφής με το έδρανο να δω αν κάθεται.

Υπάρχει τρόπος να στείλω να τυπώνει από το USB;  Την πάτησα και το συνέδεσα ενώ τύπωνε και έκανε reboot / το ίδιο έγινε και όταν έκανε reboot το PC: σταμάτησε να εκτυπώνει.

Το καρούλι που έχω είναι μαύρο.  Μειονεκτικό σαν χρώμα.  Δεν το προτείνω.

Το κόλλημα στο έδρανο το έλυσα με UHU stick.

Τώρα πρέπει να βρω γιατί υπάρχει πρόβλημα με την ακρίβεια τον εκτυπώσεων.

Υπάρχουν πολλά σπυράκια που κρέμονται έξω από το μοντέλο και σε μικρά μέρη υπάρχει deformation.

Προσπάθησα να τυπώσω την αλυσίδα καλωδίου και μετά από αρκετό λιμάρισμα ταίριαζαν τα κομμάτια μεταξύ τους.

Σε μεγάλα κομμάτια το πρόβλημα δεν είναι ορατό.

Δοκίμασα την λευκή χαρτοταινία που είχα. Δεν κολλάει το μαύρο νήμα Primavalue (από την Grobotronics).

Ακόμα και αν κολλήσει στην αρχή, 2-3 layers μετά φεύγει.

Κάτι δεν πάει καλά με το νήμα αυτό.

Με primavalue τυπώνω και εγώ και με την ταινία που είχε στρωμένη δεν κόλλαγε. Την άλλαξα με δική μου λευκή χαρτοταινία και με ίδιες θερμοκρασίες (190/55~60) κολλούσε τόσο καλά που στο τέλος της εκτύπωσης έβαζα μαχαίρι από κάτω για να το ξεκολλησω!

Άρα είναι θέμα της ταινίας. Σήμερα πήγα σε έναν τζαμά και έκοψα ένα τζαμί 4μμ, έκανα εκ νέου leveling αλλά δεν τύπωσα ακόμα κάτι για να δω αν κολλάει καλά

Βασικά αυτό είναι το auto leveling sensor. Θα πρέπει να κατεβάσεις το skynet3d firmware για να το flashάρεις στον εκτυπωτή σου. Μέσα στο zip έχει και τα σχέδια για την εκτύπωση του αντάπτορα.

Μπες εδώ:

https://www.facebook.com/skynet3ddevelopment/

κατέβασε το 2.3.2 fix 2 zip , ξεzipαρε και μέσα έχει όλες τις οδηγίες που χρειάζεσαι για τον εκτυπωτή σου.

btw έχω παραγγείλει τον ίδιο οπότε δεν χρειάζεται να μου τον χαρίσεις. Αλλά θα έλεγα να τον κρατήσεις μπας και είναι χαλασμένος ο ένας. Πιο πριν έχω αναρτήσει και video στο youtube που λέει πως συνδέεται.

ελπίζω να είσαι καλός με το κολλητήρι :)

Σημερα βρηκα χρονο να ασχοληθω τελικα. Όλα καλα με το skynet 3d, το φλασαρισμα του ευκολο ειναι και η εκδοση που προτεινες απο fb δουλευει μια χαρα.

Αφου δοκιμασα ολες τις δυκολες πιθανες εκδοχες για να δουλεψει ο αισθητηρας τελικα η λυση ηταν χωρις καμια αντισταση, απλα τον συνδεεις στο βυσματακι του z sensor και στην μεσαια κενη τρυπα βαζεις το καφε καλωδιο-το στερεωσα με ενα καρφακι :fear:  :fear:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα άλλαξα νήμα και έβαλα ένα colorfabb yellow gold. Με τις ρυθμίσεις που είχε και τύπωνα το primavalue (200C) έβγαινε χάλια, σαν σκοροφαγωμένο. Τελικά ανέβασα την θερμοκρασία στα 210C και πλέον έβγαινε άψογα αλλά δεν κόλλαγε. Με το τραπέζι στους 60C και μια στρώση λακ Elnett είναι πλέον άψογο! Τυπώνω σε τζάμι. 

Επεξ/σία από kgian

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...