Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά είναι μούφα η προσφορά:

The commercial department we met and we thought of finding a possibility to give a way out to  this material to recover some costs.They are coils with color change: stained, not pure colors, the diameter and quality are correct, but the color is not stable and also the weight is not exacly 1kg.That is the reason they can not be sold to a normal Price.

.. the spool are all different, all 12 will be different.

About your VAT, the Price is the same, standard one.

Ζήτησα αγορά χωρίς ΦΠΑ - από το παραπάνω δείχνει ότι τα πουλάνε "μαύρα"...

Επεξ/σία από papars
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποτε προφανως ειναι ρεταλια που τα ενωσαν και εφτιαξαν μια αηδια ή καποια χαλασμενη παρτιδα...

παντως για 8,5 ή 12,5 εαν παραγγείλει κάποιος απο Αθηνα θα με ενδιέφερε και εμενα για δοκιμές ενα καρούλι για να χαραμίζω όταν έρθει ο εκτυπωτης

• Moderators
Δημοσ.

Από ότι λέμε εδώ και μισή ώρα το πρόβλημα δεν είναι στο υλικό, απλά δεν υπάρχει ομοιομορφία στο χρώμα, κακή ανάμιξη χρώματος πιθανώς, δηλαδή στο ίδιο καρούλι μπορεί αλλού να είναι κόκκινο αλλού να πάει προς το καφέ ή πορτοκαλί

Προσπαθώ να του κάνω παζάρι μπας και δώσει καλύτερη τιμή

Τώρα μου έχει πει 144 για 12 ρολά

Δημοσ.

και πάλι δε με πειραζει να πάρω κανα δυο σκουπιδορολα να έχω για καλιμπραρίσματα ή καμια κατασκευή που δε με νοιάζει!

Keep up posted.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την τιμή δν την ρίχνε πιο κάτω αν θέλετε να μαζευτούμε 4 στόμα να πάρουμε από 3 ρολά μου λέτε ειδικά εφόσον έχει και paypal

Εγω πχ με όλα τα upgrade και τα δοκιμαστικά που θα εκτυπώσω 2 ρολά θα φύγουν σίγουρα εκεί

Οπότε εγώ είμαι μέσα για 3 κιλά

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.

Τι διαφορά έχει η μπλέ με την άσπρη χαρτοταινία;

Έχω μερικά ρολά λευκή, να την βάλω στο έδρανο;

Για τα ρολά της "προσφοράς" με προβληματίζει το ότι δεν είναι ακριβώς 1 κιλό και ότι δεν αναφέρουν αν είναι πρόβλημα χρώματος ή αν έχουν συνδέσει ρετάλια.

Το να πάρω μερικά (ή και όλα) σίγουρα χαμένα δεν θα πάνε.  Αλλά αν είναι μάπα η ποιότητα κρίμα τα χρήματα και η ώρα που θα ταλαιπωρηθώ με αυτά.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι διαφορά έχει η μπλέ με την άσπρη χαρτοταινία;

Έχω μερικά ρολά λευκή, να την βάλω στο έδρανο;

Για τα ρολά της "προσφοράς" με προβληματίζει το ότι δεν είναι ακριβώς 1 κιλό και ότι δεν αναφέρουν αν είναι πρόβλημα χρώματος ή αν έχουν συνδέσει ρετάλια.

Το να πάρω μερικά (ή και όλα) σίγουρα χαμένα δεν θα πάνε. Αλλά αν είναι μάπα η ποιότητα κρίμα τα χρήματα και η ώρα που θα ταλαιπωρηθώ με αυτά.

Ο τύπος που μου απαντάει στο Facebook λέει ότι είναι καθαρά χρωματικά τα προβλήματα, όσο για το βάρος μου είπε ότι μιλάμε για +/-50 γραμμάρια

Η μπλε χαρτοταινία υποτίθεται αφήνει λιγότερα κατάλοιπα μετά (ευκολότερη αφαίρεση κυρίως δηλαδή)

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.

Δοκίμασα την λευκή χαρτοταινία που είχα.  Δεν κολλάει το μαύρο νήμα Primavalue (από την Grobotronics).

Ακόμα και αν κολλήσει στην αρχή, 2-3 layers μετά φεύγει.

Κάτι δεν πάει καλά με το νήμα αυτό.

Δημοσ.

Ήρθαν τα νήματα που είχα πάρει απο τους κινέζους, και μου έστειλαν 2 αντι για 3. Πολύ ωραία τώρα να μπλέκω με refund και επαναποστολές. 

Για το φτηνονήμα, σου είπε τουλάχιστον τι χρώμα υποτίθεται οτι είναι; 3 κιλά μου φαίνονται πολλά για να μπλέξω με κακό νήμα και με συννενοήσεις για αποστολές απο θεσσαλονίκη κτλ. Ενδιαφέρεται κανένας άλλος; 

• Moderators
Δημοσ.

Ήρθαν τα νήματα που είχα πάρει απο τους κινέζους, και μου έστειλαν 2 αντι για 3. Πολύ ωραία τώρα να μπλέκω με refund και επαναποστολές.

Για το φτηνονήμα, σου είπε τουλάχιστον τι χρώμα υποτίθεται οτι είναι; 3 κιλά μου φαίνονται πολλά για να μπλέξω με κακό νήμα και με συννενοήσεις για αποστολές απο θεσσαλονίκη κτλ. Ενδιαφέρεται κανένας άλλος;

Είπε ότι μπορούμε να διαλέξουμε 12 χρώματα (1 κιλό ανά χρώμα νομίζω τα χρώματα της προσφοράς είναι 9 όλα και όλα)

Από ότι λέει τον έχω ζαλίσει από το πρωί

Ειναι ρολά που δεν πέρασαν τον έλεγχο στην ομοιομορφία του χρώματος, σε όλα τα άλλα είναι χώρος πρόβλημα

Δημοσ.

Υπάρχει review για το sakata;

Δυστυχώς διάβασα για το PrimaValue ότι δεν είναι καλό - πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα.

https://www.amazon.co.uk/PrimaValue-PLA-Filament-1-75mm-spool/product-reviews/B01AMLMTX2/ref=cm_cr_arp_d_paging_btm_1?pageNumber=1

Δοκίμασα τώρα να τυπώσω στα 250/90 C - κολλάει καλύτερα αλλά οι άκρες κυρτώνουν.

Τσάμπα το €25.

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς διάβασα για το PrimaValue ότι δεν είναι καλό - πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα.

https://www.amazon.co.uk/PrimaValue-PLA-Filament-1-75mm-spool/product-reviews/B01AMLMTX2/ref=cm_cr_arp_d_paging_btm_1?pageNumber=1

Δοκίμασα τώρα να τυπώσω στα 250/90 C - κολλάει καλύτερα αλλά οι άκρες κυρτώνουν.

Τσάμπα το €25.

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά από όσο έχω διαβάσει ως τώρα το 250/90 είναι πολύ για pla

Συνήθως το pla διάβαζα ότι παίζεις 190 έως 220, και ειναι τόσο εύκολο υλικό που μπορείς να παίξεις και χωρίς θερμοκρασία στο Hotbed

Δημοσ.

Σωστά αλλά σε 180-210 και 40 - 50 έδρανο δεν κολλάει καθόλου.

Το 250/90 το διάβασα σε αναφορά στο amazon και είπα να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Τσάμπα το €25.

Καλά που το είπες, ήμουν έτοιμος να πάρω απο δαύτο....

Καμιά άλλη επιλογή?

Είπε ότι μπορούμε να διαλέξουμε 12 χρώματα (1 κιλό ανά χρώμα νομίζω τα χρώματα της προσφοράς είναι 9 όλα και όλα)

Από ότι λέει τον έχω ζαλίσει από το πρωί

Ειναι ρολά που δεν πέρασαν τον έλεγχο στην ομοιομορφία του χρώματος, σε όλα τα άλλα είναι χώρος πρόβλημα

Εγώ είμαι ακόμα μέσα για 2 κιλά αν καταφέρεις και μας μαζέψεις. Τα στέλνεις μετά με αντικαταβολή ή ΚΤΕΛ αν δεν σε πειράζει...

• Moderators
Δημοσ.

Σωστά αλλά σε 180-210 και 40 - 50 έδρανο δεν κολλάει καθόλου.

Το 250/90 το διάβασα σε αναφορά στο amazon και είπα να το δοκιμάσω.

Δοκίμασε κόλλα στην επιφάνεια σου (uhu stick πχ)

Σε μεγάλες θερμοκρασίες λογικό να σου μαζεύουν οι άκρες πάντως από όσο έχω διαβάσει

Καλά που το είπες, ήμουν έτοιμος να πάρω απο δαύτο....

Καμιά άλλη επιλογή?

Εγώ είμαι ακόμα μέσα για 2 κιλά αν καταφέρεις και μας μαζέψεις. Τα στέλνεις μετά με αντικαταβολή ή ΚΤΕΛ αν δεν σε πειράζει...

Επειδή είμαι ο μόνος θεσσαλονίκη, καλύτερα να το κανονίσει κάποιος από Αθήνα μιας και είστε περισσότεροι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...