Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/3/2018 στις 3:02 ΠΜ, evoracing είπε

Καλησπέρα σας, 

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά 3d Printer. Το θέλω για προσωπική χρήση. Γενικά θέλω να υλοποιήσω κάποια project που έχω κάνει στο Cinema 4D και έπειτα διάφορες κατασκευές. Με έναν Anet A8 θα είμαι καλυμμένος? Οι διαστάσεις μοντέλων που σκέφτομαι να εκτυπώσω είναι max 20cm πλάτος και 20cm ύψος. 

Τι έξοδα θα έχει ένας τέτοιος εκτυπωτής?  Το υλικό που εκτυπώνεις είναι ανθεκτικό? Τι θα πρέπει να προσέξω για την καλή λειτουργία του? και θα πρέπει να σετάρω κάτι (πέρα από την συναρμολόγηση) ή θέλει γνώσεις?

Kαλησπερα σαν καινουργιος κατοχος του A8 θα σου προτεινα και εγω για αρχη καινουργους ιμάντες γιατι αυτους που εχει το κιτ ειναι απαραδεκτοι και δεν μπορεις να τους τεντωσεις κανονικα και το μοτερακι θα πηδαει δοντια γενικα.  Δευτερον εγω αλλαξα μεσα σε τρεις μερες απο την ωρα που τον συναρμολογησα το Thermistor που παρεδωσε πνευμα και το Gearbest δεν καλυψε τιποτα. Τριτον μπλε χαρτοταινια (masking tape) για το bed. Ενα γρασο λευκου λιθιου για τις βεργες γιατι χρειαζονται λιπανση. Τωρα εγω ειμαι σε φαση εκτυπωσης των upgrades απο το Thingiverse αλλα θα προχωρησω και στην αντικατασταση ολου του ακροφυσιου.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Οπως εχω γραψει αρκετες φορες ΜΗΝ κολλατε απο την πρωτη μερα να εκτυπωνετε αναβαθμισεις χωρις λογο , δουλεψτε τον εκτυπωτη δειτε που εχετε προβλημα και ξεκινηστε σιγα σιγα

εκτυπωστε πραγματα που θα κανουν την ζωη σας πιο ευκολη

πχ καποιο κουμπι για extruder , καποιο mod για πιο ευκολη προσβαση στον extruder ναι , οταν βλεπω κοσμο να ξεκιναει πριν καλα καλα δει πως δουλευει ο εκτυπωτης να εκτυπωνει brace, anti z wooble κτλ τρελενομαι

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, λόγω έλλειψης χρόνου (και χώρου αφού η γυναίκα επιμένει ότι δεν ταιριάζει μέσα στο σαλόνι :huh: ) σκέφτομαι να αποχωριστώ τον Tevo Tarantula μου…

Αγορασμένος τα Χριστούγεννα, δεν έχω “λιώσει” καν το μισό από τα δυο PLA που ήρθαν μαζί του. Υπάρχουν μαζί δυο fans 1550 και μπλε μονωτική ταινία.

Έχω τυπώσει belt tension και βάση διπλού ανεμιστήρα (cooling fan).

Για περισσότερες πληροφορίες inbox παρακαλώ.

PS: αν κακώς το αναφέρω σε αυτό το thread παρακαλώ να σβηστεί.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά μετά απο τόσους μήνες με τον A8 πραγματικά εξαντλήθηκαν τα νεύρα μου με το Leveling σε βαθμό που πριν τυπωσω κάτι κάθομαι το σκέφτομαι και ξενερώνω. 

Οπότε θέλω να βάλω με λίγα λόγια auto leveling. 

Ποιος αισθητήρας δουλεύει με glass bed; Επαφής; 

BLtouch αν έχω καταλάβει καλά. Υπάρχει κάτι σε κλώνο γιατι δεν θέλω να δώσω πολλά. Επίσης πρέπει να περάσω άλλο firmware αν θυμάμαι καλά. Έχετε τίποτα έτοιμο μαζεμένο δοκιμασμένω να έχω μια βάση για το ψάξιμό μου; 

Βοήθεια γιατι είμαι στο τσάκ να τον πετάξω απο το παράθυρο και τα χάπια κοστίζουν πιο πολύ απο τον αισθητήρα. 

• Moderators
Δημοσ.

Οι Κλώνοι Του bltouch είναι hit and miss 3ις απο τον ίδιο πωλητή 1 δουλεύει ακόμα άψογα οι άλλοι 2 (ακόμα και στον εκτυπωτή που δουλεύει σωστά) δεν δούλεψαν πότε

Οπότε Αν Θέλεις Κάτι Που Θα ΤΟ Βάλει Στο Ρυθμίζει Και Ξενοιάζεις κοίτα για γνήσιο, γύρω στο 50αρικο βγαίνει από Ευρώπη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσο χάλια; Για ποιο κλώνο/πωλητή λες;

Δε με πειράζει να το πάρω απο κινα κτλ εκτός ευρώπης αν ειναι να βγει αρκετά φθηνότερα. Δεν ειναι οτι επείγομαι κιολας. 

Επίσης τι άλλες εναλλακτικές έχω απο αισθητήρες με γυάλινο bed; Αν κατάλαβα καλά, οι inductive δε λειτουργούν αλλά οι οπτικοι; 

https://toms3d.org/2017/03/02/autoleveling-3d-printers-9-myths-12-sensors-tested/

Έχει δοκιμάσει κανένας inductive με ταινία αλουμινίου; To 50άρικο του bltouch για έναν εκτυπωτή που έχει κάτω απο 150 πλέον μου φαίνεται κάπως αλμυρό...

Επεξ/σία από Errik
  • Moderators
Δημοσ.

Όταν Σχολασω Θα Δω ΑΠΟ ΤΟ AliExpress από ποιον τα έχω πάρει, οι κλώνοι παίζουν κοντά στο 10 αρικο συνήθως

Για άλλους sensor δυστηχως δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι, εγώ για το δικό μου am8 έχω να κάνω level πάνω από 2μηνες και δεν έχω τίποτα από sensor επάνω, τον καλό κλώνο το έχω σε ένα hypercube evolution που στήσαμε με φίλο

Δημοσ.

https://www.gearbest.com/3d-printer-parts/pp_591321.html

Έχω τον παραπάνω και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα στο auto level όπως καμία φορά το μαμισιο διακόπτη που πάταγε η κεφαλή του εκτύπωτη σε τραπέζι...του πέρασα το μαμά λογισμικό σε Ανέτ α8 με autolevel

Δημοσ.

Τι θεμα εχεις με το level?

Και εγω μια φορα κανω και μετα το αφηνω.Το εχω και κανει και skirt,οποτε αν δε παει κατι καλα,φαινεται κατευθειαν εκει και διορθωνω οσο εκτυπωνει.

Αλλα σπανια να χρειαστει κατι.

Δημοσ.

Δε ξέρω το leveling μια ζωή μου είναι προβληματικό. Θα δοκιμάσω να αλλάξω το endstop μηπως βάζει λάθος και να το κάνω όσο καλά γίνεται. Αλλά γενικά είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. 

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Errik είπε

Δε ξέρω το leveling μια ζωή μου είναι προβληματικό. Θα δοκιμάσω να αλλάξω το endstop μηπως βάζει λάθος και να το κάνω όσο καλά γίνεται. Αλλά γενικά είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. 

Ναι Τα διακοπτακια είναι πολύ χάλια ποιότητα τα άλλαξα όλα σχεδόν από την αρχή και μου έλυσε πολλά προβλήματα, καλύτερης ποιότητας έχουν γύρω στα 60-70 λεπτά τον κομμάτι

Δημοσ.

Που τα πήρες; Βρήκες εδώ; Βλέπω κάποια απο εξω κανα ευρώ το ένα αλλά θελω να τα πάρω απο εδώ να μην περιμένω...

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Errik είπε

Που τα πήρες; Βρήκες εδώ; Βλέπω κάποια απο εξω κανα ευρώ το ένα αλλά θελω να τα πάρω απο εδώ να μην περιμένω...

Τοπικό μαγαζί με ηλεκτρονικά πήγα με δείγμα το είδε και μου λέει ίδια ποιότητα 30 λεπτά αν θυμάμαι καλά τα καλύτερα 60-70 λεπτά, πήρα μια 10 άδα καλά μα έχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...