Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 2 μηνες αναμονης ειμαι ευτυχισμενος κατοχος ενος Anet A8 απο Gearbest σε εκπτωση στα 122 ευρω. Σε γενικες ειμαι ευχαριστημενος αλλα προσοχη γιατι μερικα parts δεν ειναι ποιοτικα με αποτελεσμα να μεινουν στον τοπο μετα απο 3 μερες thermistor. Ειμαι στο σταδιο του καλιντραρισματος και θα εκτυπωσω καποια upgrades που βλεπω sto Thingiverse. Ποια πιστευετε οτι ειναι τα ποιο απαραιτητα upgrades που πρεπει να κανω? Επιπλεον εκανα την πρωτη σοβαρη αναβαθμιση στο belt με belt gt2 που ειναι απειρος καλυτερος απο αυτον που ερχεται ο εκτυπωτης.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, hannibalmemos1984 είπε

Μετα απο 2 μηνες αναμονης ειμαι ευτυχισμενος κατοχος ενος Anet A8 απο Gearbest σε εκπτωση στα 122 ευρω. Σε γενικες ειμαι ευχαριστημενος αλλα προσοχη γιατι μερικα parts δεν ειναι ποιοτικα με αποτελεσμα να μεινουν στον τοπο μετα απο 3 μερες thermistor. Ειμαι στο σταδιο του καλιντραρισματος και θα εκτυπωσω καποια upgrades που βλεπω sto Thingiverse. Ποια πιστευετε οτι ειναι τα ποιο απαραιτητα upgrades που πρεπει να κανω? Επιπλεον εκανα την πρωτη σοβαρη αναβαθμιση στο belt με belt gt2 που ειναι απειρος καλυτερος απο αυτον που ερχεται ο εκτυπωτης.

ειμαι σε μια ομαδα στο φβ που λεγεται "official ,anet, a8r 3d printer support group(ink reprap prusa i3 clones)" με 57.000 μελοι περιπου, βρες την και θα δεις πολλες καινουργιες ιδεες  και θα μαθεις για αρκετα τεσταρισμενα upgrade γυρω απο τον δικο σ! εχω βρει εκει απο enclosure μεχρι και γ μετατροπη με ενα step motor στον z axis!!

4 ώρες πριν, alfas είπε

Καλησπέρα παίδες. τροφοδότησα σημερα το 3d πριντεράκο και στην οθόνη μου έβγαλε

κατι ??? και κάτι Gggg. Είναι η πρώτη φορά που το τροφοδοτώ. Τσέκαρα τα καλώδια και είναι σωστά αλλά και με μπάνε βγάλε δεν είδα διαφορά...

Κάποιο tip΄? Eυχαριστώ΄.

δεν ξερω κατι αλλα για δοκιμασε να βγαλεις μια φωτο και να την ανεβασεις στο φβ στην ομαδα π γραφω πανω, ολο και καποιος θ τ εχει παθει!!

Επεξ/σία από mr.911
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mr.911 είπε

ειμαι σε μια ομαδα στο φβ που λεγεται "official ,anet, a8r 3d printer support group(ink reprap prusa i3 clones)" με 57.000 μελοι περιπου, βρες την και θα δεις πολλες καινουργιες ιδεες  και θα μαθεις για αρκετα τεσταρισμενα upgrade γυρω απο τον δικο σ! εχω βρει εκει απο enclosure μεχρι και γ μετατροπη με ενα step motor στον z axis!!

δεν ξερω κατι αλλα για δοκιμασε να βγαλεις μια φωτο και να την ανεβασεις στο φβ στην ομαδα π γραφω πανω, ολο και καποιος θ τ εχει παθει!!

Έγινε. ευχαριστώ. Θα ανεβάσω και εδω τη φωτό..

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mr.911 είπε

https://hobbyking.com/en_us/abs-3d-printer-filament-green-p-354c.html?wrh_pdp=7 κατι που βρηκα απο την αλλη ομαδα! ξεπουλαει το μαγαζι οσο οσο!!! τσαμπα abs!! οποιος ενδιαφερεται ας πει, μηπως κανουμε και ομαδικη παραγγελεια!

Παραβλεπεις βέβαια ότι είναι αμερικανικό κατάστημα και τελευταία φορά που είχα κοιτάξει έστελνε μόνο με ups άρα Ότο γλυτώσεις σε τιμή θα το πληρώσεις σε τελωνείο (οι courier το σταματάνε υποχρεωτικά και έχουν και μεγάλες χρεώσεις για τον εκτελωνιστη που βάζουν)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Παραβλεπεις βέβαια ότι είναι αμερικανικό κατάστημα και τελευταία φορά που είχα κοιτάξει έστελνε μόνο με ups άρα Ότο γλυτώσεις σε τιμή θα το πληρώσεις σε τελωνείο (οι courier το σταματάνε υποχρεωτικά και έχουν και μεγάλες χρεώσεις για τον εκτελωνιστη που βάζουν)

εχει uk και eu warehouse!! αρα υποθετω οτι δεν θα εχει τελωνειο!! σωστα? μην παρω και κανεναν στο λαιμο μ και μ βριζουν!! :ο το ξερω οτι ειναι αμερικανικο site, τις αποθηκες ειδα κ τ ανεβασα! ουτε την ποιοτητα του filament  ξερω αλλα ειδα καλα σχολια!!

• Moderators
Δημοσ.

Παλιότερα που ξανά έπαιξε σε τέτοια τιμή διαθέσιμο ήταν μόνο Αμερική, αν διάλεγες Ευρώπη έβγαζε κανονική τιμή

Οι αναφορές είναι ανάμεικτες αλλά από ότι έχω καταλάβει μιλάμε για μέτριο προς κακό fillament

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Παλιότερα που ξανά έπαιξε σε τέτοια τιμή διαθέσιμο ήταν μόνο Αμερική, αν διάλεγες Ευρώπη έβγαζε κανονική τιμή

Οι αναφορές είναι ανάμεικτες αλλά από ότι έχω καταλάβει μιλάμε για μέτριο προς κακό fillament

στο λινκ π ποσταρα εχω βαλει ευ (ασχετα τωρα αν γραφει out of stock) και το εχει 3.27Ε ! το αμεσως επομενο ειναι 5.26Ε! μεταφορικα θα τσεκαρω αργοτερα!

το κοιταω τωρα, αν μπορεις δωσε μ τα φωτα σ! για αγορα 2 filament 10ε μου βγαζει (ενα απο υκ και ενα απο ολλανδια μαλλον)

Europe (EU)
  • Standard (No Tracking) Mail 1501g - 2000g  €9.74
    Delivery 3~14 days
  • Registered (Tracking) Parcel 1g - 32000g  €13.76
    Delivery 3~10 days
  • Bpost (Tracking) Parcel 1501g - 2000g  €16.99
    Delivery 3~14 days
United Kingdom (UK)
  • ParcelForce Euro Priority 1g - 30000g  €29.24
    Delivery 3~10 days

αν βαλω 8 filament (12.5 κιλα και μονο ευ) και περασω τα 42ε ή 50δολαρια μου λεει δωρεαν μεταφορικα αλλα μου βγαζει 

Europe (EU)
  • Registered (Tracking) Parcel 1g - 32000g  €13.76
    Delivery 3~10 days
  • Bpost (Tracking) Parcel 10001g - 15000g  €34.24
    Delivery 3~14 days

τι παιζει? υπαρχει τελωνειο και γενικα αν ξερει καποιος αλλος ας μας πει?! 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα ίδια μεταφορικά βγάζει κι εμένα δλδ περίπου 9ε από αποθήκη Γαλλίας και σχεδόν 30ε από αποθήκη Αγγλίας. Οπότε ξεχνάμε τελωνεία κτλ εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα από ευρωπαικές αποθήκες.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stefstefan είπε

Τα ίδια μεταφορικά βγάζει κι εμένα δλδ περίπου 9ε από αποθήκη Γαλλίας και σχεδόν 30ε από αποθήκη Αγγλίας. Οπότε ξεχνάμε τελωνεία κτλ εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα από ευρωπαικές αποθήκες.

αρα προχωραμε?  δεν εχουμε προβλημα?   ετσι οπως τ εχουν κανει με ΕΕ και τριτες χωρες ειχα χασει την μπαλα κ δεν ασχοληθηκα! 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλεπετε τιποτα διαθεσιμο ? γιατι εμενα παρολο που βρηκα της ευρωπαικες αποθηκες ολα out of stock ειναι

Ψωφιες προσφορες με 1-2 τεμαχια οπως τα ελλινηκα καταστηματα

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

βλεπετε τιποτα διαθεσιμο ? γιατι εμενα παρολο που βρηκα της ευρωπαικες αποθηκες ολα out of stock ειναι

Ψωφιες προσφορες με 1-2 τεμαχια οπως τα ελλινηκα καταστηματα

ναι εμενα μ βγαζει.. https://hobbyking.com/en_us/change-colors-by-temperature-abs-3d-printer-filament-purple-to-pink.html

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά 3d Printer. Το θέλω για προσωπική χρήση. Γενικά θέλω να υλοποιήσω κάποια project που έχω κάνει στο Cinema 4D και έπειτα διάφορες κατασκευές. Με έναν Anet A8 θα είμαι καλυμμένος? Οι διαστάσεις μοντέλων που σκέφτομαι να εκτυπώσω είναι max 20cm πλάτος και 20cm ύψος. 

Τι έξοδα θα έχει ένας τέτοιος εκτυπωτής?  Το υλικό που εκτυπώνεις είναι ανθεκτικό? Τι θα πρέπει να προσέξω για την καλή λειτουργία του? και θα πρέπει να σετάρω κάτι (πέρα από την συναρμολόγηση) ή θέλει γνώσεις?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, evoracing είπε

Καλησπέρα σας, 

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά 3d Printer. Το θέλω για προσωπική χρήση. Γενικά θέλω να υλοποιήσω κάποια project που έχω κάνει στο Cinema 4D και έπειτα διάφορες κατασκευές. Με έναν Anet A8 θα είμαι καλυμμένος? Οι διαστάσεις μοντέλων που σκέφτομαι να εκτυπώσω είναι max 20cm πλάτος και 20cm ύψος. 

Τι έξοδα θα έχει ένας τέτοιος εκτυπωτής?  Το υλικό που εκτυπώνεις είναι ανθεκτικό? Τι θα πρέπει να προσέξω για την καλή λειτουργία του? και θα πρέπει να σετάρω κάτι (πέρα από την συναρμολόγηση) ή θέλει γνώσεις?

Έξοδα κυρίως είναι το υλικό εκτύπωσης

Θα συνιστούσα ένα mosfet για τι hot bed τουλάχιστον, και νέους ιμάντες

Σαν ανταλλακτικά θα χρειαστείς μερικά nozzle, κάνα thermistor και steel throats

Γνώμη μου μάζεψε κάτι παραπάνω και πάνε από την αρχή σε κάποιον με μεταλλικό πλαίσιο

Επεξ/σία από Inuyasha

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...