Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jousis είπε

Τίποτα τραγικό. Απλά δεν έχεις τόσο λεία επιφάνεια όπως με ένα ωραίο PEI ή με σκέτο τζάμι.
Καμιά φορά κολάει και λίγη στο αντικείμενο (ανάλογα).

Στο  τζαμι θελει κατι απο πανω η πιανει μια χαρα και με σκετο τζαμι?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Συνηθως βαζουμε λακ για τα μαλλια , σε πιο δυσκολες περιπτωσεις ισως και Uhu stick

Δημοσ.

Με PLA και με την κεφαλή λίγο πιο κοντά στο bed τυπώνω σε σκέτο γυαλί στους 60°C. Το 1ο layer από κάτω βγαίνει λείο σαν... γυαλί.

Δημοσ.

Κατά τα λοιπά εγώ τύπωσα 2 κουτάκια που ήθελα για raspberry pi. Μπορεί οι εκτυπώσεις να έχουν τα ψιλοπροβληματάκια τους αλλά μια χαρά βγήκαν και ταιριάζουν ακριβώς. Μην περιμένουμε και πολλά με κινεζιές των 150-200€. 

Δημοσ.

Με λιγες αναβαθμισεις που τις βγαζεις μονος ,πιστευω οτι μπορουν να φτασουν σε αρκετα ανεκτο αποτελεσμα παντως.Ηδη βγαζω αρκετα πραγματακια για να βαλω.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dantε είπε

εγω τυπωνω παντως σε σκετο τζαμι, βεβαια πριν απο καθε εκτυπωση το καθαριζω με αζαξ για να μην εχει λιπαροτητα απο τα χερια και ειναι τζετ

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ σε σκέτο τζάμι τυπώνω και μία στο τόσο το καθαρίζω με οινόπνευμα για λίπη και βρωμιές

Δημοσ.
21 ώρες πριν, nekdolfin είπε

Καλησπέρα... εχω ενα μικρο θεματάκι τον τελευταίο καιρό.. το μοντέλο από τη δεξιά μεριά οπως το κοιτάμε φαίνεται να δέχεται μια παραμόρφωση θερμοκρασίας και δεν καταλαβαίνω πως και τι το προκαλεί... παρακαλώ τα φώτα σας.. 😁

20180129_184629.jpg

Δεν φαίνεται και πολύ καλά αλλά φαίνεται σαν να έχεις elephant foot τουτεστιν τσέκαρε το bed leveling σου .

Φαινεται να είσαι «σφιχτός» από την μια μεριά .

Μετα θα τσέκαρα θερμοκρασία των αρχικών layers ,μήπως έχεις σκαμπανεβάσματα περίεργα αλλά ποντάρω στο πρώτο guess 

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω βαζεις βιδες με παξιμαδια για να το κανεις σα gimbal?

Added a gimbal z nut mount to allow the nut to remain coaxial with a non straight z screw.
This is Z_Nut_Mount and Z_Nut_Inner. You will need to fabricate the pins that it rotates on. Holes are 3.2mm, but I used 2.5mm so a bit of a range here as long as they are snug but still rotate easily. They need to be ~10mm long and some custom fitting is prob going to be needed.

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgeadams είπε

Δε βάζεις και το link από το thingiverse?

Αν δεν κάνω λάθος το παραπάνω είναι για tevo tarantula

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές φωτο και απο το μπασταρδάκι μου και μερικά αποτελέσματα σημερινά που είμαι ευχαριστημένος.

Ξεκίνησε ως Anet A8 και

1. Νεο custom μεταλλικό,κολλητό πλαίσιο
  2. ramps 1.4 με tmc 2100 drivers παντού
  3. Rasperry pi με octoprint και κάμερα c270
  4. bl touch
  5. bowden extruder με e3d v6 hotend
  6. Κουτί απο μελαμίνη και τζάμι με ηχομόνοση
  7. SonOff για απομακρυσμένη απο/ενεργοποίηση
  8. Γυαλί με buildLock 
  9. εξωτερικά Mosfets στον extruder και bed

και διάφορα μικροπράγματα ακόμη που ξεχνάω...καδένες,ιμάντες κλπ.

το αποτέλεσμα,μετά απο πολλές αποτυχίες απογοητεύσεις..πάυσεις κλπ. είναι άψογο.

Τυπώνει αξιόπιστα,γρήγορα,αθόρυβα με άψογα αποτελέσματα!

πορτοκαλί Devil ABS

copper Devil PLA

2.jpg

3.jpg

IMG_20180201_153309_HDR.jpg

IMG_20180201_153341_HDR.jpg

Επεξ/σία από babisgr
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αφου εκτυπωνα brackets 3 μερες,ξεκινησα σημερα να βαλω απλα καμια βαση και τελικα εφτασα να ξυλωσω ολο το πριντερ και να το ξανασυναρμολογησω απο την αρχη.

Εβαλα παντου brackets για σταθεροτητα,μετρησα ωστε να ειναι τετραγωνο το πλαισιο 100%,εβαλα τον titan extruder,adjustable z end,περασα το αναλογο merlin ενω εβαλα και γυαλι στο bed.

Τωρα κανω πρωτη εκτυπωση αλλα προς το παρον φαινεται εντυπωσιακη η βελτιωση.Ενω αν και εχω σκετο γυαλι,κολλησε απευθειας και πανευκολα το devil ενω πριν με τη ταινια παλευα.

IMG_20180201_192803.jpg

IMG_20180202_002823.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...