Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς E3D V6, ακόμα και κλώνο και να μας πει εντυπώσεις και αν αξίζει μια τέτοια μετάβαση; 

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stefstefan είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς E3D V6, ακόμα και κλώνο και να μας πει εντυπώσεις και αν αξίζει μια τέτοια μετάβαση; 

Εχω παραγγείλει εναν κλώνο απο AliExpress οταν έρθει και τον βαλω πάνω θα γράψω εντυπώσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FiLiP1 είπε

Εχω παραγγείλει εναν κλώνο απο AliExpress οταν έρθει και τον βαλω πάνω θα γράψω εντυπώσεις

Πέρα απ αυτό παρήγγειλες και stepper motor? Εξήγησε μου λίγο τι χρειάζεται και αν έχεις και διαθέσιμο λινκ ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

Έχε υπόψη σου πως για να βάλεις τον αυθεντικό E3D V6 στον CR-10 πρέπει να περάσεις άλλο firmware επειδή έχει διαφορετικό αισθητήρα θερμοκρασίας και έχει μια Α ψιλοπερίπλοκη διαδικασία

• Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, stefstefan είπε

Πέρα απ αυτό παρήγγειλες και stepper motor? Εξήγησε μου λίγο τι χρειάζεται και αν έχεις και διαθέσιμο λινκ ακόμα καλύτερα

Ακομα και e3d titan να βαλεις (extruder) oχι δεν χρειαζεται αλλο stepper

Δημοσ.

βρε συ τι θα κανουμε me to undercarriage ??? εχω καμμια πιθανοτητα γιατι παω για αλλαγη σε mgn rail το αλλο μηνα ??????   για ρωτα και πες να δουμε τι θα κανουμε

Δημοσ.
12 ώρες πριν, stefstefan είπε

Παρηγγειλα αυτο εδω :
http://s.aliexpress.com/a2mQrMJN 

με προβλημάτισε λιγο η τιμή που ειναι τόσο φθηνό αλλα θα δουμε , σε tevo tarantula που εχω εγω απ όσο ειδα το μονο που χρειάζεται ειναι να εκτύπωσω εναν ανταπτορα για να μπαίνει αυτο το hotend (υπαρχει στο thingiverse) stepper οχι απ όσο ξερω δεν χρειάζεται αλλο

Δημοσ.

Το project για αντικατάσταση του άξονα X με προφίλ 2020 ολοκληρώθηκε! Με τα custom ends που σχεδίασα, το συνολικό πλάτος του εκτυπωτή έμεινε το ίδιο.

Μετά από αυτό, είπα να δοκιμάσω και τον άξονα Y. Έπαιξε, αλλά θέλει βελτίωση. Για να κεντράρω τα προφίλ και ώστε να είναι παράλληλα και στη σωστή απόσταση μεταξύ τους, ίδρωσα πολύ. Έπρεπε να είχα σκεφτεί να εκτυπώσω κάποιου είδος βάση ή αποστάτες. Είναι υπό σχεδιασμό...

x-2020-right.jpg

x-2020-left.jpg

y-2020-bellow.jpg

y-2020-right.jpg

y-2020-left.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Μόλις σήμερα παρέλαβα τα lgus και τα εγκατέστησα ήδη. Ο θόρυβος μειώθηκε έως και εξαλείφθηκε, που προκαλούσαν τα μανίσια ρουλεμάν. 

Με τα στέπερ μπορούμε να κάνουμε κάτι; διότι τη περισσότερη φασαρία την κάνουν αυτά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, georgeadams είπε

Το project για αντικατάσταση του άξονα X με προφίλ 2020 ολοκληρώθηκε! Με τα custom ends που σχεδίασα, το συνολικό πλάτος του εκτυπωτή έμεινε το ίδιο.

Μετά από αυτό, είπα να δοκιμάσω και τον άξονα Y. Έπαιξε, αλλά θέλει βελτίωση. Για να κεντράρω τα προφίλ και ώστε να είναι παράλληλα και στη σωστή απόσταση μεταξύ τους, ίδρωσα πολύ. Έπρεπε να είχα σκεφτεί να εκτυπώσω κάποιου είδος βάση ή αποστάτες. Είναι υπό σχεδιασμό...

δεν θα ηταν πιο ευκολο να πας σε ραγες σαν αυτες

1 ώρα πριν, stefstefan είπε

Μόλις σήμερα παρέλαβα τα lgus και τα εγκατέστησα ήδη. Ο θόρυβος μειώθηκε έως και εξαλείφθηκε, που προκαλούσαν τα μανίσια ρουλεμάν. 

Με τα στέπερ μπορούμε να κάνουμε κάτι; διότι τη περισσότερη φασαρία την κάνουν αυτά.

μετα θες μητρικη και stepper motor driver, γιατι αν δεν κανω λαθος δεν εχει κατι που μπορεις να κανεις με την εργοστασιακη μητρικη

Δημοσ.

Τωρα τελευταια μου ξεκιναει στο πρωτο layer και κανει αυτα

Ειναι θεμα του οτι δε κολλαει η κατι αλλο?

Και κατω αριστερα παλι το εχεις ψιλοκανει,αλλα στη μεση πολυ.

Αν δε το κανει τοτε ολη η εκτυπωση παει οκ.

Leveling εχω κανει αλλα νομιζω φαινεται οτι ειναι οκ κιολας.

IMG_20180117_231913.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα λέω να πάρω ένα κλώνο E3D V6 κυρίως για να ελαφρύνω το άχονα Χ (stock ANET A8).

Βλέπω όμως ότι υπάρχει "short distance" και "long distance" versions. Ξέρετε ποιες είναι οι διαφορές και ποια πρέπει να πάρω?

• Moderators
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, kostasbm είπε

georgeadams

to undercarriage plate  που το πηρες??? 

Είναι από τα παιδιά που είχαμε μαζευτεί και κόψαμε σε laser τότε,

Δυστηχως οι κανίβαλοι εδώ δεν απαντάνε η απαντάνε μετά από αρκετές μέρες, μου ειναι σχεδόν αδύνατο να πάω από τα εργαστήρια τους γιατί είναι τελείως εκτός πόλης και με τη δουλειά δεν έχω χρόνο

1 λεπτό πριν, cdrov είπε

Καλημέρα λέω να πάρω ένα κλώνο E3D V6 κυρίως για να ελαφρύνω το άχονα Χ (stock ANET A8).

Βλέπω όμως ότι υπάρχει "short distance" και "long distance" versions. Ξέρετε ποιες είναι οι διαφορές και ποια πρέπει να πάρω?

Sort distance είναι για direct drive, δηλαδή να βάλεις τον extruder από επάνω του (ίδιο στυλ με το εργοστασιακό σύστημα) ενώ long distance είναι για μετατροπή σε dowden, δηλαδή να βάλεις τον extruder σε άλλο σημείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...