Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jousis είπε

Έλεγξε μήπως το υλικό γυρνάει προς τα πάνω λόγω  υπερθέρμανσης και για αυτό χτυπάει στο nozzle.

Είναι πιο πιθανό απο το να χάνει steps ο Ζ.

Αν όντως έχεις θέμα με curling, αύξησε τον ανεμιστήρα (part cooling fan) ή/και μείωσε την θερμοκρασία που τυπώνεις.

Τελικα έκατσα και τον ρύθμισα όλο παλι ροδάκια bed κλπ και τύπωσα το κλασσικο κυβακι το τεστ γενικα ειχα πολυ καλο αποτελέσμα με 0.2 layer height απλα τωρα πρεπει να μετρήσω να δω ποσο ακριβές ειναι ,γενικα απ οτι κατάλαβα θεμα ρυθμίσεων εχω κυρίως, το nozzle εν τέλη δεν ξανά έβγαλε προβλημα θα δουμε στην πορεία 

Δημοσ.

Μετα την αλλαγη firmware μου φαινεται οτι το κρεβατι δε ζεσταινει το ιδιο.

Το παρατηρησα αρχικα γιατι δε κολλαγαν (πχ με το κυβο ειχα θεμα,ξεκολλαγε ευκολα) και τωρα εβαλα το χερι μου πανω και ειναι απλα αρκετα ζεστο.

Δε δικαιολογειται με τη πλακα στους 60 βαθμους να μπορω να αφηνω το δαχτυλο πανω ,εστω και με τη ταινια...

Για καντε ενας δοκιμη να δει ποσο ζεστη ειναι η πλακα του στους 60 βαθμους.

Δημοσ.

Θέλω κατά το πέρας της εκτύπωσης να ανασηκώνεται η κεφαλή εκτύπωσης πριν μετακινηθεί στην αρχική της θέση καθώς επίσης και να απενεργοποιείται ο ανεμιστήρας, όχι του hot end ο άλλος. Με ποιες εντολές γίνεται αυτό στον Simplify3D; θυμίστε μου λίγο σας παρακάλω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Μετα την αλλαγη firmware μου φαινεται οτι το κρεβατι δε ζεσταινει το ιδιο.

Το παρατηρησα αρχικα γιατι δε κολλαγαν (πχ με το κυβο ειχα θεμα,ξεκολλαγε ευκολα) και τωρα εβαλα το χερι μου πανω και ειναι απλα αρκετα ζεστο.

Δε δικαιολογειται με τη πλακα στους 60 βαθμους να μπορω να αφηνω το δαχτυλο πανω ,εστω και με τη ταινια...

Για καντε ενας δοκιμη να δει ποσο ζεστη ειναι η πλακα του στους 60 βαθμους.

Στον δικό μου πάντως άνετα αφήνω το χέρι πάνω στους 60

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω απηυδήσει. Τον είχα μαζέψει γιατί δε μπορούσα να σταυρωσω εκτύπωση αλλά πήρα κακούργοι build surface πριν δυο μήνες και είπα να το βάλω να ξαναδοκιμασω. Το συνδέω με pc μέσω usb. Κάνω leveling. Έχω κάνονικα ΡΟΗ από το extruder στη δοκιμή. Βάζω εκτύπωση και σε κάποια σημεία δε τραβάει καν νήμα νομίζω. 

Τι να κάνω; Υπάρχει κάποιος να τον πάω να τον ξανασεταρουν; Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάει κ μου έχει σπάσει τα νεύρα!! 

Τυπωνω από το repetier host geeetech 0.90d printer o Geeetech i3 pro b

image.jpg

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ρε παιδιά έχω απηυδήσει. Τον είχα μαζέψει γιατί δε μπορούσα να σταυρωσω εκτύπωση αλλά πήρα κακούργοι build surface πριν δυο μήνες και είπα να το βάλω να ξαναδοκιμασω. Το συνδέω με pc μέσω usb. Κάνω leveling. Έχω κάνονικα ΡΟΗ από το extruder στη δοκιμή. Βάζω εκτύπωση και σε κάποια σημεία δε τραβάει καν νήμα νομίζω. 

Τι να κάνω; Υπάρχει κάποιος να τον πάω να τον ξανασεταρουν; Δε μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάει κ μου έχει σπάσει τα νεύρα!! 

image.jpg

Στον Anet A8 που δοκίμασα εκτύπωση μέσω USB δεν τα κατάφερα κι απ` ότι είδα με λίγο ψάξιμο, η εκτύπωση μέσω USB δημιουργεί προβλήματα, μήπως η ίδια αρχή ισχύει και με τον δικό σου εκτυπωτή;

Δημοσ.

Απ όταν τον έστησες; Άλλον slicer δοκίμασες; Βασικά τι έχεις δοκιμάσει; Δεν βοηθάει κι η φώτο τόσο, μαύρο bed μαύρο νήμα, αλλά από μια πρώτη ματιά δείχνει τουλάχιστον να υπάρχει θέμα leveling και όπως λες και under extrusion.

Δημοσ.

Μενα μια χαρα εκτυπωνει και απο τα δυο.Αν και προτιμω και εγω απο sd.Θεμα εχει αν το κανεις pause.Τρωει συνηθως κοκομπλοκο μετα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

image.jpg

Μήπως  έχεις λάθος ρύθμιση του πάχους του filament στο slicer; Πχ του έχεις ορίσει πάχος 3mm ενώ εσυ τυπώνεις με filament 1.75mm?

14 ώρες πριν, kostasbm είπε

μια νεα ιδεα για τον Α8 ....ο τυπος λεει οτι ειναι πολυ στιβαρο πλαισιο

https://www.myminifactory.com/object/anet-a8-prusa-style-y-axis-upgrade-50267

Για αυτό (ή άλλο πολύ παρόμοιο mod) διάβασα χθες στο Facebook group του A8, πως κάνει καλή δουλειά αλλά είναι μεγάλο μανίκι στο αρχικό στήσιμο και κεντραρισμα.

Δημοσ.

Μετά κόπων και βασάνων τελείωσε η εκτύπωση αλλα το αποτέλεσμα θα το έλεγα μάλλον μέτριο καθώς έχει ατέλειες αρκετές. Μπορείτε να κρίνετε τι φταίει; Το σχέδιο είναι αυτό που έπρεπε πάντως. 

Βλέποντας τις φωτογραφίες αφού το έβγαλα νομίζω ότι μάλλον θέλω ξανά και leveling καθώς κάτι θα έκανα λάθος και τραυμάτισα πάλι το buildtak 

https://www.dropbox.com/sc/zp7m619rgf5n13v/AACsM-x49NsEZwdvyO2TH-fba

12 ώρες πριν, georgeadams είπε

Μήπως  έχεις λάθος ρύθμιση του πάχους του filament στο slicer; Πχ του έχεις ορίσει πάχος 3mm ενώ εσυ τυπώνεις με filament 1.75mm?

Για αυτό (ή άλλο πολύ παρόμοιο mod) διάβασα χθες στο Facebook group του A8, πως κάνει καλή δουλειά αλλά είναι μεγάλο μανίκι στο αρχικό στήσιμο και κεντραρισμα.

Όχι George κανονικά 1.75 ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...