Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω πολλούς να χρησιμοποιούν Bltouch, απαιτεί τίποτα έξτρα η εγκατάσταση του ή αλλαγή μητρικής τίποτα; Υπάρχουν άλλοι αξιόπιστοι αισθητήρες;

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως φιλος μου ειπε οτι χρησιμοποιει χαρτοταινια πανω απο το bed.

Μολις δοκιμασα και ειναι μια χαρα.Βγαινουν και πανευκολα μετα.

Δημοσ.

Στις τελευταίες μου εκτυπώσεις για κάποιον περίεργο λόγο κι ενώ έχω ενεργοποιημένο το Retraction αυτό συνεχίζει να μην τραβάει πίσω το νήμα όταν μετακινείτε η μύτη

Δημοσ.

Ο ταραντουλα δε μου εκτυπωνει στο κεντρο,ενω στο cura μου τα δειχνει στο κεντρο.

Καμια λυση υπαρχει?

Κατι για offset κτλ βλεπω,αλλα δε τα βρηκα που τα αλλαζω αυτα.

Δημοσ.

Το ίδιο κάνει και σε εμένα, όπως επίσης όταν τελειώνει η εκτύπωση φέρνει το τραπέζι μπροστά και χτυπάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, CoinUp είπε

Το ίδιο κάνει και σε εμένα, όπως επίσης όταν τελειώνει η εκτύπωση φέρνει το τραπέζι μπροστά και χτυπάει.

Το δευτερο μου το κανει και μενα αλλα το διορθωσα.

Αν πας στο cura στο machine settings,κατω λεει στον end code σε ενα σημειο που φερνει το τραπεζι μπροστα.

Αλλαξε το Υ200 σε Υ100.Δε το φερνει τοσο μπροστα μετα.Μπορεις να κανεις δοκιμες και να δεις ποσο θελει τη τιμη για να το φερνει ακριβως χωρις να χτυπαει.

Τωρα για το θεμα της εκτυπωσης στο κεντρο,μια μπακαλολυση ειναι αυτη 

Αλλα για να το λυσεις κανονικα,ειναι θεμα firmware και πρεπει να το πειραξεις.Το εξηγει εδω

Radial ανεμιστηρα βρε παιδια που βρισκουμε?

Το καταστημα που βαλατε παραπισω,ειναι μακρια απο μενα και μονο αν δε βρω πουθενα αλλου θα παω εκει.

Πουθενα προς κεντρο βορεια?

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dantε είπε

Το δευτερο μου το κανει και μενα αλλα το διορθωσα.

Αν πας στο cura στο machine settings,κατω λεει στον end code σε ενα σημειο που φερνει το τραπεζι μπροστα.

Αλλαξε το Υ200 σε Υ100.Δε το φερνει τοσο μπροστα μετα.Μπορεις να κανεις δοκιμες και να δεις ποσο θελει τη τιμη για να το φερνει ακριβως χωρις να χτυπαει.

Δούλεψε τέλεια, ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα ήρθε και εμενα ο tarantula χθες τον έστησα ολα καλα , αλλα εκτύπωση με τα χίλια ζόρια μια κατάφερα και έκτοτε καμια , ειναι σαν να κολλάει το pla στο nozzle και να μην περνάει όσο και αν το ζεστάνω και ακουγεται και το μοτερ που ζορίζεται και πηδάει το νήμα στο γρανάζι και δεν περνάει μεσα, τι μπορει να φταίει ; 

Χρησιμοποιώ το pla που έδινε μαζί με τον εκτυπωτή.

Δημοσ.

Ναι κανονικα το ειχα κανει λάθος στην αρχή αυτο το άνοιξα το καθάρισα και το εβαλα σωστά , έβγαζε filament κανονικα αλλα οταν πήγαινε να τυπώσει δεν περναγε το νήμα , τωρα κολλησε τελείως μεσα το νήμα στο extruder το έλυσα και εχει φρακάρει παλι αλλα νομιζω αυτη τη φορα Θελω και αλλο neck καθως το filament με το υλικό που ειχε μεσα το neck εχουν γινει ενα 

image.jpg

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα , σκέφτομαι να πάρω και εγώ έναν 3d printer γενικά για χόμπι και να εκτυπώσω κάποια πραγματάκια που έχω βρει στο Interter. 

εχω δει αυτον εδω https://www.ebay.com/itm/CTC-Black-High-Precision-Dual-Extruder-FDM-3D-Printer-1-Roll-Free-PLA-Filament/222757414937?epid=870101333&hash=item33dd606819:g:QE4AAOSwol5Y1Olm , αυτό που με προβληματιζει είναι το max print που έχει , 

τον έχει δοκιμάσει κάνεις να με πει κάποιος γνώμες?  Υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος θα διαθέσω κοντά στα 200-250ε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kyriakidis είπε

Παιδιά καλησπέρα , σκέφτομαι να πάρω και εγώ έναν 3d printer γενικά για χόμπι και να εκτυπώσω κάποια πραγματάκια που έχω βρει στο Interter. 

εχω δει αυτον εδω https://www.ebay.com/itm/CTC-Black-High-Precision-Dual-Extruder-FDM-3D-Printer-1-Roll-Free-PLA-Filament/222757414937?epid=870101333&hash=item33dd606819:g:QE4AAOSwol5Y1Olm , αυτό που με προβληματιζει είναι το max print που έχει , 

τον έχει δοκιμάσει κάνεις να με πει κάποιος γνώμες?  Υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος θα διαθέσω κοντά στα 200-250ε

Δεν το ξέρω και δεν έχω διαβάσει κάτι για τον συγκεκριμμένο ,αλλά βλέπω ότι έχει μικρό print output 150mmx220mmx150mm που δεν είναι ότι καλύτερο ειδκά το 150mm height είναι μεγάλος περιορισμός βέβαια έχει και dual extruder το οποίο αν δουλεύει σωστά είναι στα + του..Αλλά μια συμβουλή (από έναν πρωτάρη) διάλεξε κάποιον εκτυπωτή που απο πίσω έχει community γιατί αργά ή γρήγορα θα το χρειαστείς ενδεικτικά θα αναφέρω cr-10,tarantula,a8

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά 
τι προτείνεται για ανεμιστηράκια στην tarantula? γιατί κάνουν παρα πολύ θόρυβο...
επίσης τι ανεμιστηράκια το ίδιο ήσυχα να πάρω για την ψύξη του εκτυπωμένου αντικειμενου?
και κάτι τελευταίο πάνω στην μητρική έχει μια θέση που λέει fan αλλα άκρη δεν μπόρεσα να βγάλω.

ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...