Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχει θέμα θα αρχίσεις να έχεις πρόβλημα στις εκτυπώσεις, βέβαια με το κόστος που έχουν ακόμα και Ελλάδα εγώ κάθε 3-4 κιλά υλικό της αλλάζω

Σε ένα ρόλο primaselect glow in the dark χάλασαν 2 μυτες (απλές μπρούτζινες) και οι harden steel αλλά και stainless steel καπου αράζουν Σε κάνα ταχυδρομείο

e3d κλωνο εχω ...και ειδα αποτομα να μην βγαινει το νημα σωστα και να κανει αραχνες ενω δεν εχω θεματα να χανεει απο αλλου

παρηγγειλα 2 μυτες στο grobptroncs

για το χ αξονα εχω ετοιμα τα πλαστικα και την 2020 βεργα για να προχωρησω σε v slot wheel  κινηση και ισως κανω και τον Υ αξονα 

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για το χ αξονα εχω ετοιμα τα πλαστικα και την 2020 βεργα για να προχωρησω σε v slot wheel  κινηση και ισως κανω και τον Υ αξονα 

Το mod στο thingiverse για v-slot στον X άξονα με προφίλ 2020 δίνει πολύ πλάτος στον X και δε θα μου χωράει στο ντουλάπι.

Ο λόγος είναι πως χρησιμοποιεί προφίλ 2020 των 500 mm και ξεχωριστά κομμάτια σύνδεσης με τα vertical rod, motor mount και belt tensioner.

Σκέφτηκα πως αν συνδυάσεις το αριστερό κομμάτι με το motor mount και το δεξί με το belt tensioner γλιτώνεις αρκετά εκατοστά πλάτους.

Κατέβασα τα STL και τα συνδύασα στο SketchUp (ξέρω, χάλια επιλογή αλλά αυτό ξέρω σχετικά καλά). Αγόρασα κι ένα κομμάτι 2020 μήκους 430 mm (κι άλλα δύο των 364 mm μπας και ασχοληθώ μετά και με τον Y άξονα) από cnccat.gr. Περιμένω τα V-slot wheels να έρθουν για να δω πως βγαίνει.

Ανέβασα τα αρχεία στο Thingiverse: https://www.thingiverse.com/thing:2734806 Δεν τα έχω τυπώσει και δοκιμάσει ακόμα.

Δημοσ.

εγω δεν εχω ντουλαπι οποτε δεν εχω τετοιο θεμα 

εχω 3 κομματια 500 μμ 2020 και ενα 400μμ που τα κοιταζω απο καιρο

ομως ειδα ενα παρα πολυ βασικο στο am8 .....το καθετο Π των Ζ θελει πολυ καλη στηριξη για να μην εχει το παραμικρο τζογο

οποτε ψαχνοντας επεσα επανω σε μια κατασκευη ενος που εχει βαλει ενα κομματι 2020 σαν αντιριδα στο πισω μεχρι το πανω μερος του

Π και μου αρεσε ..εννοειται τις εχει στις ακρες στις γωνιες και δεν εμποδιζει τη κινηση του hotbed...μολις το βρω θα βαλω

το λινκ

Δημοσ.

Καλή μέρα σας,

Έχω τον Anycubic i3 Dual, πρώτη φορά έστησα 3D printer και έβαλα να εκτύπωση ξεκίνησε κανωνικα και μετά από τρεις κύκλους σταμάτησε και δεν έκανε τίποτα, είπα μήπως τείνει με θερμοκρασίες να ζεσταθεί αλλά στην οθόνη οι μύτες ήταν στην θερμοκρασία που πρέπει . Σταμάτησα την εκτύπωση έκανα update το firmware αλλά και πάλη το ίδιο αλλά αυτή τη φορά δεν βγάζει νάιλον παρά μόνο κάνει 2 κύκλους και ξανά κολα. Επίσης δεν ξέρω αν πέσει ρόλο τα ανεμιστηράκια δεν δουλεύουν καθόλου των κεφαλών όσο πάει να εκτύπωση.

Συγγνώμη αν τα έγγραφα ακαταλαβίστικα αλλά είναι ο πρώτος μου εκτυπωτής και δεν έχω ιδεα

Μεγάλη πίκρα να έχεις πρόβλημα και να μην υπάρχει κανένας με το μοντέλο αυτό να σε βοηθήσει. Τυπώνεις με sd ή usb; Δοκίμασε να συνδεθεί με cura και να κάνεις εκτύπωση με usb. Εκεί ίσως σου βγάλει κανένα error που θα σε βοηθήσει στην διερεύνηση. 

Δημοσ.

μπορει να τρωει κολλημα απο την καρτα.

καντης φορματ και ξαναδοκιμασε

μερικες φορες τρωνε κολλημα η καρτες και μπορει να το κανει αυτο.

• Moderators
Δημοσ.

Αν η κάρτα ήρθε με τον εκτυπωτή πέτα την και πάρε μια άλλη, οι Κινέζοι βάζουν ότι πιο φτηνό βρούνε στα κιτ

Δημοσ.

ομως ειδα ενα παρα πολυ βασικο στο am8 .....το καθετο Π των Ζ θελει πολυ καλη στηριξη για να μην εχει το παραμικρο τζογο

οποτε ψαχνοντας επεσα επανω σε μια κατασκευη ενος που εχει βαλει ενα κομματι 2020 σαν αντιριδα στο πισω μεχρι το πανω μερος του

Π και μου αρεσε ..εννοειται τις εχει στις ακρες στις γωνιες και δεν εμποδιζει τη κινηση του hotbed...μολις το βρω θα βαλω

το λινκ

Περίεργο. Το κάθετο Π στον AM8 μου είναι σταθερό όσο δεν πάει. Δεν έχεις βάλει τις γωνίες και βίδες όπως δείχνουν οι οδηγίες;

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ στο κιτ της ratrig με της γωνίες που είχε αν το βίδωσω στο ταβάνι κάνω μονόζυγο άνετα, μήπως ξέχασες καμιά γωνία να βάλεις?

Δημοσ.

οχι αλλα σε μια μετακινηση που του εκανα και τον ειχα πιασει απο το πανω 2040 μου φανηκε σαν να ειχε καποιο μποσικο

τωρα που θα ασχοληθω με τον χ αξονα μετατροπη θα τσεκαρω παλι τα σφιξιματα

Δημοσ.

καλή χρονια παιδιά!
όπως όλα δείχνουν την παρασκευή θα παραλάβω και εγώ μια ταραντούλα οπότε θα ξεκινήσω και εγώ σιγά σιγά να σας ζαλίζω με τις απορίες μου..!

και πάλι καλή χρονιά εύχομαι να έχουμε! με υγεία!!

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Silverage είπε

Να ρωτήσω, αναλώσιμα απο που ψωνίζετε εσείς;

δες στο grobotronics, thes3d ή γενικοτερα μπορεις να βρεις με μια αναζητηση στο skroutz

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jousis είπε

@Inuyasha

TMC 2130 / SPI How To

Καλές αναβαθμίσεις ;)

Επειδή είχες πει ότι δεν υποστηρίζεται το spi είχα πάρει τελικά τα 2100 τα οποία και παρέλαβα σήμερα , κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως πάω σε 2130

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Anaisthitos είπε

δες στο grobotronics, thes3d ή γενικοτερα μπορεις να βρεις με μια αναζητηση στο skroutz

Ρωτάω μήπως υπάρχει κάνα γνωστό κατάστημα που το προτειμάνε. 

Καμιά προτίμηση σε μάρκα στο νήμα ή όποιο να'ναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...