Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Γενικοτερα απο οτι καταλαβα τα TMC απο πωλητες αγνωστου ταυτοτητας ειναι ρισκο παιζουν πολλα με αλλαγμενο layout

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω , ακομα δεν παρελαβα τη νεα μητρικη με τα driver

Eγω εχω παρει τα παρακατω

https://www.aliexpress.com/store/product/5pcs-TMC2100-StepStick-MKS-stepper-motor-driver-silent-excellent-stability-and-protection-superior-performance/2949167_32818046477.html?spm=2114.12010615.0.0.77e22da5hYYoFu

Και εγω σκεφτομουν για 2130 αλλα ο φιλος παραπανω μου ειχε πει καυτερα να παω σε 2100

Ισως καποια στιγμη αργοτερα απο τη νεα χρονια να παρω και 2130

Δημοσ.

μόλις πήρα απο ebay αγγλία τα παρακάτω 2100

https://www.ebay.com/itm/MKS-TMC2100-Stepper-Motor-Driver-Ultra-silent-With-Heatsink/322573371518?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

νομίζω καλή τιμή και με πολύ χαμηλά μεταφορικά..συν οτι ειναι απο αγγλία γιατί απο κινα τελευταια οτι έρθει χτυπάει 2μηνο!...αν ερθει!

θα δω οταν ερθουν αν ειναι legit

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα κάνει λάθος, το Marlin 1.1+ έχει κανονικά υποστήριξη για TMC2130 μέσω SPI.

Παίζω με αυτά εδώ και λίγες μέρες σε ένα test RAMPS αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να τα βάλω στον εκτυπωτή ακόμα (είναι με 2100 + 4988).

Ίσως κάποια στιγμή αν θέλω να τον χαλάσω.

Επεξ/σία από jousis
Δημοσ.

Καλημέρα νέος στον χώρο του 3d printing  περιμένω μέχρι την παρασκεύη την παράδοση του Tevo Tarantula .Έχω διαβάσει και έχω δει ότι βίντεο υπάρχει σχετικά με τον εκτυπωτή αν κάποιος τον έχει μπορεί να μου πει τι έξτρα θα χρειαστώ (ανεμιστιράκια ,borosilicate glass(που θα το βρω Ελλάδα) ,nozzles και λοιπά αναλώσιμα )γιατί από τα πολλά guides έχω χάσει την μπάλα....

• Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα νέος στον χώρο του 3d printing περιμένω μέχρι την παρασκεύη την παράδοση του Tevo Tarantula .Έχω διαβάσει και έχω δει ότι βίντεο υπάρχει σχετικά με τον εκτυπωτή αν κάποιος τον έχει μπορεί να μου πει τι έξτρα θα χρειαστώ (ανεμιστιράκια ,borosilicate glass(που θα το βρω Ελλάδα) ,nozzles και λοιπά αναλώσιμα )γιατί από τα πολλά guides έχω χάσει την μπάλα....

Χώρις να έχω ψάξει τον συγκεκριμένο, παρέλαβε κάνε της δοκιμές σου και βλέπεις στην πορεία τα βασικά αναλώσιμα πχ nozzle τα βρίσκεις και Ελλάδα σε νορμάλ τιμές

Όσο για το τζάμι, αν δεν κάνω λάθος ο tevo έρχεται με επιφάνεια εκτύπωσης τύπου buildtak οπότε ίσως μην χρειάζεται για αρχή τζάμι, αν αποφασίσεις για τζάμι πας σε ένα τοπικό κατάστημα και ζητάς να σου κόψει ένα τζάμι η ακόμα και καθρέπτη 3μμ πάχος στης διαστάσεις που θέλεις ζήτημα να σου πάρει κάνα 1 ευρώ

Η μητρική του εκτυπωτή σου αν δεν κάνω λάθος είναι mks base που έχει καλούτσικα mosfet αλλά για σιγουριά μπορείς να κοίταξεις και την αγορά ενός εξωτερικού mosfet (10 ευρώ από ελλάδα)

Δημοσ.

Χώρις να έχω ψάξει τον συγκεκριμένο, παρέλαβε κάνε της δοκιμές σου και βλέπεις στην πορεία τα βασικά αναλώσιμα πχ nozzle τα βρίσκεις και Ελλάδα σε νορμάλ τιμές

Όσο για το τζάμι, αν δεν κάνω λάθος ο tevo έρχεται με επιφάνεια εκτύπωσης τύπου buildtak οπότε ίσως μην χρειάζεται για αρχή τζάμι, αν αποφασίσεις για τζάμι πας σε ένα τοπικό κατάστημα και ζητάς να σου κόψει ένα τζάμι η ακόμα και καθρέπτη 3μμ πάχος στης διαστάσεις που θέλεις ζήτημα να σου πάρει κάνα 1 ευρώ

Η μητρική του εκτυπωτή σου αν δεν κάνω λάθος είναι mks base που έχει καλούτσικα mosfet αλλά για σιγουριά μπορείς να κοίταξεις και την αγορά ενός εξωτερικού mosfet (10 ευρώ από ελλάδα)

Σε ευχαριστω mosfet και ανεμιστηρακια θα παρω σιγουρα τουλαχιστον τo mosfet να το περασω την ώρα που θα το στήσω .Για το τζαμι ειδα οτι αρκετοι δουλευουν με απλο τζαμι οποτε θα το δοκιμασω και ετσι 1ευρώ δεν ειναι τπτ .Για τα αναλώσιμα ρωτάω να στοκαρω 2-3 ψιλοπραγματα για  να μην χρειαστουν ξαφνικα και περιμένω 3-5μέρες μετά.Αν γίνετε όποιος έχει κάποιο μαγαζί με αναλώσιμα από Ελλάδα ας μου στείλει ένα pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...