Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα ας ανεβασουμε και καμια εκτυπωση... :D

Υπέροχο!

Έπαιξε post-process τριψιματάκι ? γιατί αν έχει βγεί έτσι, από τον printer με αρρώστησες! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνηθως σε εκτυπωσεις που δεν εχουν μεγαλες ευθειες..ωστε να δωσεις ευκαιρια σε καποιο layer να μαλακιστει..βγαινουν αρκετα καλες.

Αν εχει δηλ γωνιες , στροφες , πτυχες κλπ...ειναι η καλυτερη του.

Εχω αρκετα busts (προτομες) που εχω τυπωσει και εχουν βγει απροσμενα καλα.

Για παραδειγμα μια παλια μου εκτυπωση  https://www.dropbox.com/s/b6jyl1seqgmq32c/20171126_202544.jpg?dl=0

Mηδεν επεξεργασια...

Τωρα που κοιταω και τον baby groot που χω τυπωσει , ειναι ακομα καλυτερη η εκτυπωση μιας και εκει εχει το σαγρε και καλα επειδη ειναι δεντρο..και εχει βγει ακομα καλυτερα..βαριεμαι να φωτογραφιζω :)

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

@dimi7ris 

επηξε στα supports να υποθεσω ε? :) πηγουνι..χερια-οπλο στανταρ

Ωραιο βγηκε !

οχι δεν ειxε πολλα...σε 20 λεπτακια τα ειχα βγαλει

Αλλα στις φωτο που επισυναπτω εκανα κανα 3ωρο 4ωρο :P

Υπέροχο!

Έπαιξε post-process τριψιματάκι ? γιατί αν έχει βγεί έτσι, από τον printer με αρρώστησες! :D

καθολου post process, ναι σε αρρωστησα :D :D

post-83322-0-89740700-1511731322_thumb.jpg

post-83322-0-25128900-1511731338_thumb.jpg

post-83322-0-48065100-1511731350_thumb.jpg

Δημοσ.

Το γκρι πιο fillament είναι? Λες και είναι ασταρωμενο μοιάζει

ναι με ενδιαφέρει και εμένα!

βοηθάει πολύ στο να κρύψει το Layering ή τουλάχιστο έτσι φαίνεται.

ειδικά αυτά τα glossy μου έχουν σπάσει τα νεύρα!

Δημοσ.

Το ματ σιγουρα κρυβει και αβανταρει την εκτυπωση!
Το γκρι 1)μου αρεσει σαν χρωμα 2) εχει τελειο contrast και αναδεικνυει το σχεδιο

Το αναλωσιμο ειναι ΑBS της Zortrax το cool gray και τυπωνεται στους 276 βαθμους.

• Moderators
Δημοσ.

Το ματ σιγουρα κρυβει και αβανταρει την εκτυπωση!

Το γκρι 1)μου αρεσει σαν χρωμα 2) εχει τελειο contrast και αναδεικνυει το σχεδιο

Το αναλωσιμο ειναι ΑBS της Zortrax το cool gray και τυπωνεται στους 276 βαθμους.

Το 276 δεν είναι υπερβολικό? Ακόμα και τα modified abs που δοκίμασα δεν βρήκα κάτι που να θέλει πάνω από 255,αν δεν κάνω λάθος πήρα και ένα δείγμα από zortax αλλά εκτυπώνε άψογα στα 246

Δημοσ.

Το 276 δεν είναι υπερβολικό? Ακόμα και τα modified abs που δοκίμασα δεν βρήκα κάτι που να θέλει πάνω από 255,αν δεν κάνω λάθος πήρα και ένα δείγμα από zortax αλλά εκτυπώνε άψογα στα 246

Ο zortrax κανει load στους 245 και τυπωνει ABS στους 276.

Πριν 2 μηνες  ξεκλειδωσαν επισημα το slicer και παιζεις με οτι υλικα θελεις, θερμοκρασιες κτλ.

Δεν βλεπω κανεναν καλο λογο να τυπωσεις στους 245 σε zortrax ενω εχω αυτα τα αποτελεσματα στις ονομαστικες θερμοκρασιες.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο zortrax κανει load στους 245 και τυπωνει ABS στους 276.

Πριν 2 μηνες ξεκλειδωσαν επισημα το slicer και παιζεις με οτι υλικα θελεις, θερμοκρασιες κτλ.

Δεν βλεπω κανεναν καλο λογο να τυπωσεις στους 245 σε zortrax ενω εχω αυτα τα αποτελεσματα στις ονομαστικες θερμοκρασιες.

Δεν ξέρω τον εκτυπωτή σου, εμένα έτσι και η έφευγα ειδικά πάνω από 260 άρχισε να λιώνει και έβγαιναν χάλια οι εκτυπώσεις

Δείγμα από το παρακάτω σε κίτρινο είχα

https://thes3d.gr/shop/zortrax-z-abs-filament-175mm-800g/

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.

Δεν ξέρω τον εκτυπωτή σου, εμένα έτσι και η έφευγα ειδικά πάνω από 260 άρχισε να λιώνει και έβγαιναν χάλια οι εκτυπώσεις

Δείγμα από το παρακάτω σε κίτρινο είχα

https://thes3d.gr/shop/zortrax-z-abs-filament-175mm-800g/

Στους 246 φοβαμαι οτι δεν θα εχουν καλο bonding τα layers... αλλα αυτη ειναι η μαγεια στους 3d printers οτι δοκιμαζεις οτι γουσταρεις :D

• Moderators
Δημοσ.

Στους 246 φοβαμαι οτι δεν θα εχουν καλο bonding τα layers... αλλα αυτη ειναι η μαγεια στους 3d printers οτι δοκιμαζεις οτι γουσταρεις :D

Συζήτηση κάνουμε εμένα η εκτύπωση βγήκε άψογη πάντως εκτός από λίγο warping επειδή δεν έχω τελειώσει τo enclosure

Τόσο ψιλά σε θερμοκρασία (και παραπάνω) ήθελε το pcabs αν θυμάμαι καλά πρέπει να πήγα πάνω από 280

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...