Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μπερδευτηκα και εγω τοτε

δεν ξερω αν εχεις τα κομματια ηδη , αλλα γιατι δεν κοιτας καποια αλλη μητρικη που υποστιριζει Out of the Βοx 24V? , αλλα εκει θα χρειαστει αν κοιταξεις ολα τα εξαρτηματα να ειναι για 24V

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω χρόνο να το αναπτύξω (γιατί παίζω με κάτι arduino) αλλά:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ -για τα σκουπίδια- RAMPS.

Μην κάνεις την "πατέντα" που λες. Κάνε αυτό που λέει ο inuyasha  !!!

Βρήκανε προχθές μεγάλο σχεδιαστικό λάθος στο ramps και τρέχουμε τώρα για external mosfets (όσοι δεν είχαν ήδη).

Και θες να κάνεις και πατέντα.  :-D

Όσο για τα 2100, η άποψή μου είναι οτι είναι καλύτερα σε κάθε περίπτωση για X/Y. Για τα άλλα, δεν αξίζει τόσο.

Τα μοτέρ που λες είναι λίγο δυνατά απο ότι είδα στα πεταχτά. Σκέψου τα 2208.

Μην πάρεις απο την αρχή πολλά 2100. Πάρε 2 και παίξε.

Έχε καβάτζα και 4988 να κάνεις συγκρίσεις.

Δημοσ.

Δεν έχω χρόνο να το αναπτύξω (γιατί παίζω με κάτι arduino) αλλά:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ -για τα σκουπίδια- RAMPS.

Μην κάνεις την "πατέντα" που λες. Κάνε αυτό που λέει ο inuyasha  !!!

Βρήκανε προχθές μεγάλο σχεδιαστικό λάθος στο ramps και τρέχουμε τώρα για external mosfets (όσοι δεν είχαν ήδη).

Και θες να κάνεις και πατέντα.  :-D

Όσο για τα 2100, η άποψή μου είναι οτι είναι καλύτερα σε κάθε περίπτωση για X/Y. Για τα άλλα, δεν αξίζει τόσο.

Τα μοτέρ που λες είναι λίγο δυνατά απο ότι είδα στα πεταχτά. Σκέψου τα 2208.

Μην πάρεις απο την αρχή πολλά 2100. Πάρε 2 και παίξε.

Έχε καβάτζα και 4988 να κάνεις συγκρίσεις.

Θα έκανα αυτό που λέει ο inu αλλά μετά δεν θα μπορεί να με υποστηρίξει το community αν υπάρχει πρόβλημα. Τέσπα.. θα δω τι θα βάλω, θα κάνω δοκιμές με διάφορα. Πάντως η πατέντα που περιγράφω είναι δοκιμασμένη και στην τελική αν κάψω ramps είναι πάμφθηνη. Ευχαριστώ guys

Δημοσ.

Δεν συζητάμε για το αν θα κάψεις το RAMPS αλλά για το αν θα κάψεις το σπίτι σου.

Ρε σεις, προσοχή με τις πατέντες, ειδικά με τα φτηνιάρικα kits και τις customιές που κάνουμε.

Δεν ξέρω βέβαια για τί πατέντα μιλάς. Μπορεί να είναι ΟΚ (ίσως περνάνε μέσω εξωτερικού MOSFET το ρεύμα).

Σε κάθε περίπτωση, προσοχή.

Δημοσ.

ποιος θα μου πει αν

οταν συνδεομαι με arduino  βλεπω to Marlin configuration του εκτυπωτη ??

θελω να κανω καποιες αλλαγες λογω bltouch και θελω να σιγουρευτω...

• Moderators
Δημοσ.

υπαρχει κανενα δοκιμασμενο electronics case για anet a8 που να χωραει μεσα, mobo, raspberry, relay και 1-2 mosfet? 

Tοσο μεγαλο δεν εχω δει κατι που να πιανει στο πλαισιο

μετα σε κατι στυλ εξωτερικο κουτι παιζει το παρακατω

https://www.thingiverse.com/thing:2394973

με αρκετες επιλογες

Δημοσ.

σημερα εκατσα να βαλω ενα bl touch που ειχα εδω και καιρο να καθεται αλλα μου προεκειψε μια απορια, εφοσον θα εχω auto bed leveling οι βιδες με τα ελατηρια του bed χρειαζονται ακομα ή μπορω να τα καταργησω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζονται. Μπορείς πχ να βάλεις αποστάτες.

Αλλά αν πάει κάτι στραβά στο leveling και θέλεις να τραβήξεις το bed προς τα κάτω για να μην σου σκίσει το buildtak;

Επεξ/σία από jousis
Δημοσ.

Παιδιά επειδή άρχισα και γω να διαβάζω θεωρία (διάσπαρτα) στο ίντερνετ για να παραγγείλω σύντομα έναν ΑΝΕΤ Α8 και να ξεκινήσω το 3D Printing, δεν θα ήταν καλό να υπάρχει ένα μικρό guide στο πρώτο post; Όχι κάτι τρομερό, απλά 5 λινκ για να ξεκινήσει κάποιος με σωστές πηγές και να μη χρειάζεται να ρωτάει όπως τώρα εγώ. Επίσης βλέπω να αναφέρετε πολύ για την τεράστια κοινότητα του Anet A8, υπάρχει κάποιο forum που να γράφει αναλυτικά τα upgrades κτλ που μπορούν να γίνουν, καθώς βλέπω εδώ μέσα πολλοί έχουν αλλάξει αρκετά κομμάτια του. Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζονται. Μπορείς πχ να βάλεις αποστάτες.

Αλλά αν πάει κάτι στραβά στο leveling και θέλεις να τραβήξεις το bed προς τα κάτω για να μην σου σκίσει το buildtak;

το χειροκινητο bed leveling ειναι ο εφιαλτης μου γιαυτο θελω να το ξεφορτωθω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...