Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελεια

λιγο υπομονη θελει .....πιθανολογω οτι θα το βαψεις με ενα χρωμα αναλογο της μηχανης  :-D

η θα το αφησεις οπως το βλεπω??

χεχε οχι θα το αφήσω μάλλον...το χρώμα το έιχα..

το μόνο που σκέφτομαι είναι οτι μπορεί να διαλύσω τον ανετ για να πα΄ρω τα κομμάτια και να χρειάζετε κάποια εξτρα εκτύπωση...εκει την κάτσαμε!

• Like 1
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλειο φαίνεται!

Ναι, όντως πρέπει να είσαι σίγουρος πως είναι όλα εντάξει πριν αρχίσεις να ξηλώνεις τα κομμάτια από τον Anet. Τσέκαρε τα όλα δυο φορές. :)

Δημοσ.

Καλησπερα σας...

Το PLA σε ποση ωρα φτανει θερμοκρασια 190 ? το να ανεβαινει 0,1 ανα 2-3 δευτερολεπτα ειναι φυσιολογικο?

Δημοσ.

Γεια και απο μενα :-)

Tevo Tarantula+bltouch με Marlin 1.1, ikea lack enclosure και διαφορες προσθηκες

967fd0586419903.jpg 90686e586419913.jpg 470d4a586419923.jpg

Εντυπώσεις-παρατηρήσεις απο τον Tarantula?

Δημοσ.

Καλημέρα ,

θέλω να κατασκευάσω κάτι σε 3d εκτυπωτή διαστάσεων στο περίπου 18cm x 14cm x 3cm. σε μαύρο υλικό "μάλλον" ABS.

Είναι κανά μαστόρι καλό εδώ κοντά (Ίλιον - Πετρούπολη) να με βοηθήσει και να αναλάβει το πρότζεκτ (σχεδιασμός - εκτύπωση).

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@kioann

Εγω καλυπτω μονο την περιοχη (ιλιον/πετρουπολη) :)

Δεν ψηνομαι να τυπωσω σε abs..και δεν κανω 3d designing..εχω ατομο που κανει...αλλα αν ειναι κατι που θα του παρει καποιο σεβαστο χρονο...θα πρεπει να πληρωθει.

Αν του πω φτιαξε μου μια μαλακιτσα που θα του παρει 10-20 λεπτα..προφανως θα μου το κανει τζαμπα...αν ομως ειναι να του φαει εργατοωρες...γιατι αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια του (3d modelling/designing) και δεν θα αφησει την δουλεια του να ασχοληθει με τις δικες μου....ε εκει θα χρειαστει να του δωσουμε...κινητρο ;)

Τι σχεδιο εχεις κατα νου..ισως ειναι κατι ευκολο και γρηγορο για αυτον να το φτιαξει...γινε οσο πιο συγκεκριμενος μπορεις :)

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

@kioann

Εγω καλυπτω μονο την περιοχη (ιλιον/πετρουπολη) :)

Δεν ψηνομαι να τυπωσω σε abs..και δεν κανω 3d designing..εχω ατομο που κανει...αλλα αν ειναι κατι που θα του παρει καποιο σεβαστο χρονο...θα πρεπει να πληρωθει.

Αν του πω φτιαξε μου μια μαλακιτσα που θα του παρει 10-20 λεπτα..προφανως θα μου το κανει τζαμπα...αν ομως ειναι να του φαει εργατοωρες...γιατι αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια του (3d modelling/designing) και δεν θα αφησει την δουλεια του να ασχοληθει με τις δικες μου....ε εκει θα χρειαστει να του δωσουμε...κινητρο ;)

Τι σχεδιο εχεις κατα νου..ισως ειναι κατι ευκολο και γρηγορο για αυτον να το φτιαξει...γινε οσο πιο συγκεκριμενος μπορεις :)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση "μπήχτη" :-D  , θα ήθελα να είμαι σε άμεση επαφή με τον σχεδιασμό λόγω ιδιαιτερότητας του αντικειμένου , για αυτό τον λόγο θέλω να είναι εδω γύρω. Με το αζημίωτο βέβαια θα είναι όλη η εργασία.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση "μπήχτη" :-D  , θα ήθελα να είμαι σε άμεση επαφή με τον σχεδιασμό λόγω ιδιαιτερότητας του αντικειμένου , για αυτό τον λόγο θέλω να είναι εδω γύρω. Με το αζημίωτο βέβαια θα είναι όλη η εργασία.

sex toys δεν φτιαχνουμε..υπαρχουν ετοιμα !! :) Ο πελατης δεν μπαινει στο σχεδιαστηριο..σορρυ :)Δινεις σχεδια , δινεις κατευθυνσεις και σου δινω μια εκτιμηση και χρονου και κοστους και αν ψηθει ο "αλλος" να ασχοληθει !

Δημοσ.

sex toys δεν φτιαχνουμε..υπαρχουν ετοιμα !! :) Ο πελατης δεν μπαινει στο σχεδιαστηριο..σορρυ :)Δινεις σχεδια , δινεις κατευθυνσεις και σου δινω μια εκτιμηση και χρονου και κοστους και αν ψηθει ο "αλλος" να ασχοληθει !

:D :D :D Μόνο το sex έχεις στο μυαλό σου ?? , Δουλειές "δια αλληλογραφίας" που λέμε !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

:D :D :D Μόνο το sex έχεις στο μυαλό σου ?? , Δουλειές "δια αλληλογραφίας" που λέμε !!!

Δηλαδη εσυ τι θες ? την ωρα που καθεται ο αλλος και σχεδιαζει να καθεσαι διπλα του και να του πιπιλας το κεφαλι , καντο ετσι..οχι το θελω αλλιως..βγαλε αυτο..βαλε εκεινο...στριψε το αλλο..?

Αυτα δεν γινονται , ασε που ειναι τερμα ενοχλητικα.Οι δουλειες γινονται αλλιως σε αυτον τον χωρο.

Δινεις προσχεδια (αναλυτικα προφανως) , παρατηρησεις κλπ κλπ.Βγαινει ενα πρωτο αποτελεσμα και αρχιζουν οι αλλαγες...αλλαγες λογικες..οχι σβηστα ολα και παμε απο την αρχη...αλλο να κανεις προσθηκες/αλλαγες στο πρωτο αποτελεσμα και αλλο να το ακυρωσεις τελειως και να πας για καινουργιο..η 2η περιπτωση δεν παιζει και αν παιξει θα κοστολογηθει εξτρα.

Το σκηνικο να κατσεις διπλα στον designer και να πιπιλας κεφαλι δεν παιζει επουδενι..οπως ειπα..δωσε περιγραφη/σχηματα/προσχεδια/τι ακριβως θες να φτιαξεις..και βλεπουμε...

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη εσυ τι θες ? την ωρα που καθεται ο αλλος και σχεδιαζει να καθεσαι διπλα του και να του πιπιλας το κεφαλι , καντο ετσι..οχι το θελω αλλιως..βγαλε αυτο..βαλε εκεινο...στριψε το αλλο..?

Αυτα δεν γινονται , ασε που ειναι τερμα ενοχλητικα.Οι δουλειες γινονται αλλιως σε αυτον τον χωρο.

Δινεις προσχεδια (αναλυτικα προφανως) , παρατηρησεις κλπ κλπ.Βγαινει ενα πρωτο αποτελεσμα και αρχιζουν οι αλλαγες...αλλαγες λογικες..οχι σβηστα ολα και παμε απο την αρχη...αλλο να κανεις προσθηκες/αλλαγες στο πρωτο αποτελεσμα και αλλο να το ακυρωσεις τελειως και να πας για καινουργιο..η 2η περιπτωση δεν παιζει και αν παιξει θα κοστολογηθει εξτρα.

Το σκηνικο να κατσεις διπλα στον designer και να πιπιλας κεφαλι δεν παιζει επουδενι..οπως ειπα..δωσε περιγραφη/σχηματα/προσχεδια/τι ακριβως θες να φτιαξεις..και βλεπουμε...

"Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της έκρηξής σου".

Βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα , μάλλον έχεις κάει στον χυλό και φοβάσαι και το γιαούρτι που λένε.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω με αυτά που γράφεις ... να κλάψω ή να γελάσω !!

Επεξ/σία από kioann
Δημοσ.

Δεν βλεπω πουθενα εκρηξη..εγω σου περιγραφω τα πραγματα ως εχουν και οπως καταλαβα το "δουλειες δι' αλληλογραφιας".

Απο κει και περα επειδη οπως λες βγαζω αυθαιρετα συμπερασματα..εγω σου περιεγραψα πως παιζει η φαση..ο,τι αλλο σκεφτεις..οποιον αλλον τροπο εχεις στον μυαλο σου δεν γινεται.Για αυτο σου ειπα..

"δωσε περιγραφη/σχηματα/προσχεδια/κλπ"...γιατι αν εσυ αναζητας καποιον απο την περιοχη σου το λογικο συμπερασμα ειναι να μπορεις να τον εχεις απο κοντα κατα την φαση του σχεδιασμου..δεν μιλαμε για την εκτυπωση αυτη ειναι αλλη ιστορια.

Τωρα αν θες να κλαψεις να γελασεις ή να χορεψεις αυτο ποσως με ενδιαφερει..αυτο που με ενδιαφερει ειναι να καταλαβεις πως παιζει η φαση σε αυτα τα πραγματα.Γκεγκε ή να κανω και κακακια?

Δημοσ.

Εντυπώσεις-παρατηρήσεις απο τον Tarantula?

Πρώτη εκτύπωση, ABS, καμία βελτίωση (upgrade), μόνο ρύθμιση εδράνου με το μάτι

Καλά είναι, θα έλεγα. Δεν έχω τυπώσει πολλά πράγματα, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα και η ποιότητα είναι πολύ καλή.

post-73854-0-11261200-1508002080_thumb.jpg

Δημοσ.

μπηχτης

και υδραυλικος να εισαι δεν θες πανω απο το κεφαλι σου κανεναν 

το δικο μου το θεμα ειχατε ευκαιρια να το δειτε???????? 

Δημοσ.

ρε παιδιά έχει πάρει κανένας PLA fillament Devil Design απο grobo ? Αν ναι , πως το κάνατε να κολλήσει σε bed / γυαλί κτλπ ? Εχω δοκιμάσει τα πάντα, κόλλες , γυαλί , θερμοκρασίες , ότι μπορείτε να φανταστήτε και τπτ , δεν κολλάει για κανένα λόγο , συν ότι είναι πολύ μαλακό κατα την εκτύπωση και το "ζουλάει" το nozzle κάθε φορά που περνάει να εκτυπώσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...