Comic maniak Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπερα φιλοι insomniacs.Σκεφτομουν να αγορασω ενα laptop,οχι κατι πολυ ακριβο και ειμαι αναμεσα σε δυο.Δεν το θελω για βαρια παιχνιδια μιας και για αυτο εχω το pc μου(i7 6th gen,16ram,8gb καρτα γραφικων).Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο Dell latitude d630:intel core 2 duo t9300 2.5ghz 6mb cache,4gb ram,nvidia quadro 135m,SSD 128gb ή HP EliteBook 8460p:i5 3rd gen,4-6 gb ram,intel hd graphics 3000,SSD 128gb Ξερω οτι το hp ειναι μακραν καλυτερο αλλα αν το lattitude μπορει να παιξει roblox,team fortress 2 και minecraft θα ειμουν ικανοποιημενος.Ουτως ή αλλως τα βαρια παιχνιδια οπως το fallout 4 και bo3 τα παιζω στο pc.Το λαπτοπ το θελω για το χωριο.Επισης,μπορει το συγκεκριμενο lattitude να παιξει το minecraft 1.9 περιπου στα 35-40 fps κατα τη διαρκεια που κανω εγγραφη βιντεο του παιχνιδιου αν εχω optifine και razer cortex? *Στα low settings
isay Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Πάρε το pc μαζί σου. Επισης στο χωρίο φρόντισε να χαρείς τη φύση, κάνε εκδρομές, δες μήπως παιζει κανενα κοριτσάκι, κλπ και μην κάθεσαι μεσα να παιζεις. 2
Comic maniak Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Χεχε,ναι θα το εκανα αλλα το pc ειναι πολυ μεγαλο και το σπιτι στο χωριο ειναι μικρο.Εγω απλως ηθελα λιγες γνωμες για τα λαπτοπ και ειδικα για το dell.Αλλα ευχαριστω για την συμβουλη σου????
ss13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλό το Latitude αλλά οι nvidia είναι αδύναμη , επίσης προβληματική https://www.google.gr/search?q=+minecraft+1.9+Quadro+NVS+135M&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=FcguWdy3FIj7UKOhkIgE#q=nvidia+quadro+nvs+135m+problems+dell+d630 εδώ άλλα προβλήματα http://forum.notebookreview.com/threads/great-upgrades-for-dell-latitude-d630.759818/ γενικά οι τότε Quadro σηκώναν θερμοκρασίες σε σημείο να παίρνεις στο χέρι το φορητό , δεν είναι τυχαίο πως οι καλύτερες προσφορές είναι σε μηχανήματα που φοράνε τις Quadro επάνω
Comic maniak Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Το ξερω,ευχαριστω για τον κοπο σου.Αλλα αν το παρω με αυτο της intel ξερεις αν θα μπορω να κανω αυτα που αναγραφω πανω;Επισης στο σχολειο εχουμε τα ιδια με τις nvidia και δεν εχουν παρουσιασει καποιο προβλημα.Απλα ζεσταινονται αρκετα
ss13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Από που θα το πάρεις και πόσο κάνει ; Απλά αν το πάρεις θες βάση http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36384&cat=7 και προσοχή να μην στρεσάρεις το μηχάνημα , τι εννοείς ( Αλλα αν το παρω με αυτο της intel ξερεις αν θα μπορω να κανω αυτα που αναγραφω πανω ) ;
Comic maniak Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Θα το παρω απο εδω:http://www.cosmodata.gr/product/285695/dell-latitude-d630-pp18l-othoni-14-1-intel-core-2-duo-t7500-2gb-ram-80gb-hdd-dvd-rw-windows-xp-i-windows-vista Μονο που θα βαλω αλλα 2gb ram,SSD και ενα cpu t9300 2.5ghz.Απλα ηθελα να μαθω αν μπορει ας πουμε να παιξει μια προσφατη εκδοση του minecraft γυρως στα 40fps οσο κανω recording π.χ με fraps.Απλα η εκδοση του λαπτοπ με το chipset της intel λενε οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο.Απλα θελω να μαθω αν το παιζει,γιατι δεν ηθελα να χαλασω πολλα λεφτα για το δευτερο.Δεν θα το κουραζω πολυ το συστημα.Θα παιζω τα παιχνιδια που αναγραφω πανω και θα χρησιμοποιω fraps,audacity και camtasia.
ss13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Όχι η κάρτα της Intel δεν μπορεί να υποστηρίξει παιχνίδια σαν κι αυτά , επίσης να ξέρεις πως θα θερμαίνεται πολύ https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1831486 δες στις αγγελίες μήπως βρεις κάτι , σε ρώτησα πριν , δεν απάντησες , πόσα διαθέτεις για laptop ;
Comic maniak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Περιπου 250-280€ Επισης θελω λαπτοπ απο μαγαζι,οχι απο εδω.Οχι οτι εχω κατι με το site.Μπαινω καθε μερα και εχω μαλιστα αγορασει ενα gameboy με 5 κασετες.Απλα τα λαπτοπ στα μαγαζια(τα refurbished) εχουν ενα χρονο εγγυηση
wooddoll Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 -με αυτά τα χρήματα, μηχάνημα που να παίζει παιχνίδια δεν υπάρχει. (ούτε και με τα ενσωματωμένα γραφικά τύπου Intel HD Graphics)
Comic maniak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δεν εννοω να τα παιζει τελεια.Απλως να μην υπαρχει lag
wooddoll Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 έχεις κατά νου κάποιο κατάστημα? πχ e-shop/cosmodata/mgmanager?
Comic maniak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ελεγα για το cosmodata αλλα διαβασα πολυ ασχημες κριτικες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο
wooddoll Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δεν εννοω να τα παιζει τελεια.Απλως να μην υπαρχει lag ούτε Counter Strike σε Ultra Low γραφικά και σε ανάλυση 800x600 windowed mode δεν θα σηκώνει! ...είναι πολύ λίγο budget θες i3/i5/i7 GTX 940MX και άνω και 4 γίγα ραμ (..8 βασικά χρειάζονται, αλλά ας πούμε ότι λόγο budget 4)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα