tyf Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 καλημερα. σκεφτομαι να αγορασω καμμια κορεατικη 27+ inches απο κορεα σε 2κ η 4κ. εχεις κανεις καμμια καλη εμπειρια καταστημα η μοντελο να προτεινει? το pc ειναι με ryzen 1600 και asus 1070 8GB
tyf Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 οχι φιλε θα φερω απο ebay. θα εχω θεμα με τελωνειο? γιατι βλεπω τα ποιο πολλα περνανε ετσι.
isay Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Άρα θες να αγοράσεις samsung ή lg από το ebay. Εγω κατάλαβα οτι θα την αγοράσεις απο Ν.Κορέα, Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τις αγορές απο το εξωτερικό, οπου αναγράφονται παμπολες λεπτομέριες. Το μονο που θα σου πω ειναι οτι αν αγοράσεις κάτι και σου αποσταλεί απο ΕΚΤΟΣ Ε.Ε., με τον όγκο της οθόνης και την τιμή ειναι πολύ πιθανό να σταματήσει τελωνείο. Αν εισαι βορεια ελλάδα πάρε το σαν σιγουράκι. Επισης αν αγοράσεις απο ebay να ψωνίσεις απο ευρωπαικά ebay (co.uk de κλπ) και επισης υπάρχουν και αλλα μαγαζιά που στέλνουν Ελλάδα. Διαβασε τα παρακατω και αν κρίνεις οτι σε συμφέρει ψάξε να βρεις μαγαζί να ψωνίσεις http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409 http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/ 1
tyf Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 μαλλον δεν εγινα κατανοητος. μιλαω για qnix crossover και τις λοιπες κορεατικες. αυτου του στυλ. http://www.ebay.com/itm/NEW-QNIX-QX2710-DP-TRUE10-27-Evolution-ll-2560x1440-PC-Monitor-OFFGRADE-ver-E-/371945963554?hash=item5699b50022:g:GQoAAOSwOgdYpqdx αν εχει παρει καποιος καποια παρομοια η παραλλαγη της ηθελα να μαθω. εντυπωσεις και αν εχει καποιον πωλητη στο ebay που τον εξυπηρετησε καλα. για τελωνεια κτλ ξερω τι ισχυει.
isay Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω κάποιον να σε στείλω. ... θα εχω θεμα με τελωνειο? γιατι βλεπω τα ποιο πολλα περνανε ετσι. ... για τελωνεια κτλ ξερω τι ισχυει. Διάβασε αυτά που σου ειπα γιατί τα δυο παραπάνω ειναι αντιφατικά και οτι σου ειπα για ebay ισχύουν τα ίδια
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Αν είναι να πάρεις από κινα δεν αξίζει να το σκέφτεσαι όπως είναι τα πράγματα στα τελωνεία αυτή τη στιγμή αν κάτσει τελωνείο θα πρέπει να πληρώσεις αρκετά παραπάνω που σε σύνολο θα φτάσεις τα λεφτά μιας πιο επώνυμης (Dell, lg samsung κτλ) Αν καταλήξεις σε αυτό ψάξε για πωλητή που με κάποια έξτρα χρέωση σου στέλνει οθόνη χωρίς καμμένα πιξελ, αυτές της οθόνες πρακτικά είναι χωρίς εγγύηση (βασικά τα μεταφορικά +ο χρόνος πήγαινε έλα) 2
tyf Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω κάποιον να σε στείλω. Διάβασε αυτά που σου ειπα γιατί τα δυο παραπάνω ειναι αντιφατικά και οτι σου ειπα για ebay ισχύουν τα ίδια δεν ειναι αντιφατικο . ξερω τι ισχυει και τι πιθανοτητες εχει να περασει τελωνειο και με ποια courier. επισης ξερω και το κοστος.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 δεν ειναι αντιφατικο . ξερω τι ισχυει και τι πιθανοτητες εχει να περασει τελωνειο και με ποια courier. επισης ξερω και το κοστος. Πλεον οι ελεγχοι ειναι αρκετα πιο εντατικοι ακομα και με απλο ταχυδρομειο να το στειλουν υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το σταματησουν αν πχ σταματησει τελωνειο το μονιτορ που εβαλες παραπανω θα πιασεις σχεδον 300 ευρω μονο απο το φπα , αν βαλουν δασμους κτλ θα ανεβεις παραπανω ,οποτε κανε μια ερευνα μηπως υπαρχει καποιο αντιστοιχο μονιτορ απο ελλαδα η ευρωπη ωστε να εχεις και εγγυηση 1
Silok Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Αν είσαι Θεσσαλονίκη είναι πιο σίγουρο κι από Μπάρτσα vs Λύκοι υλτεξ ότι θα περάσεις τελωνείο,είναι μια σαύρα εκεί που τα σταματάει σχεδόν όλα οπότε υπολόγιζε σε σχέση με την τιμή της οθόνης + 140 ευρώ,τόσο ήταν το δικό μου κοστούμι πριν 3μιση χρόνια με την crossover μου 1
tyf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Αν είσαι Θεσσαλονίκη είναι πιο σίγουρο κι από Μπάρτσα vs Λύκοι υλτεξ ότι θα περάσεις τελωνείο,είναι μια σαύρα εκεί που τα σταματάει σχεδόν όλα οπότε υπολόγιζε σε σχέση με την τιμή της οθόνης + 140 ευρώ,τόσο ήταν το δικό μου κοστούμι πριν 3μιση χρόνια με την crossover μου εισαι ευχαριστημενος? θα μου προτεινες καποιο συγκεκριμενο μοντελο? αθηνα ειμαι.
Silok Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 εισαι ευχαριστημενος? θα μου προτεινες καποιο συγκεκριμενο μοντελο? αθηνα ειμαι. Πολύ ευχαριστημένος αλλά μου έβγαλε προβλήματα το πάνελ μετά από 2 χρόνια,παίζει ακόμη(3μιση χρονών είναι τώρα) αλλά είναι θέμα χρόνου να τα φτύσει.Ο Xmors είχε βγάλει μία αλλά ο πωλητής αυτός δεν έστελνε Ελλάδα,θα ψάξω να βρω το λινκ αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπάρω κορεάτικη γιατί θα με ξεσκίσει η κάμπια πάλι.Θα πάω για IYAMA Μία είναι αυτή η fast στα 144hz https://www.ebay.com/p/Crossover-27-Fast-144-DP-HDMI-AH-VA-144Hz-2560-x-1440-Monitor-with-Remote/1141007805 και αυτή είναι η απλή http://www.ebay.com/itm/Crossover-NEW-27VV-IPS-QHD-Freedom-2560x1440-AH-VA-IPS-60Hz-RealClock-Monitor-/152249623309?hash=item2372c8e30d:g:3f4AAOSwPCVX4hfD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα