Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Σε περίπου ενάμιση μήνα θα επισκεφτώ για επαγγελματικούς λόγους την Σεούλ. Γνωρίζει κάποιος, αν αξίζει (οικονομικά) η αγορά κινητού, φωτογραφικής μηχανής ή άλλου γκατζετ από κατάστημα της εν λόγω πόλης;

Δημοσ.

Εχω βρεθεί στο Ulsan της Κορέας (με την Ναυτιλία μας) και έχω επισκεφθεί ένα Mall, δεν είδα κάποιο οικονομικό όφελος στα ηλεκτρονικά. Σαν την Χώρα μας οι τιμές με υψηλό ΦΠΑ, το ίδιο και η Taiwan.

Singapore & Hong-Kong είναι ο παράδεισος των ηλεκτρονικών σε ποικιλία και τιμές.  Η δε Malaysia σε σπασμένα βαριά προγράμματα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ενδεχομένως να αξίζει να αγοράσεις μεταχειρισμένο. Σε πολλές Ασιατικές χώρες έχουν πολύ μεγάλες αγορές με μεταχειρισμένα. Στην Ιαπωνία ας πούμε είναι ολόκληρη πόλη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η Κορεα εχει γινει πολυ ακριβη πια. πολυ δυσκολα θα βρεις κατι πιο φθηνα απο δω. οσον αφορα τα κινητα, δε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις, ειναι με e-sim

μονο αν ψαχνεις κατι το οποιο δε θα βρεις με τιποτα εδω. εγω πχ αγορασα καποιο ανταλλακτικο για το gear s3 (που εδω ουτε καν), πηγα με ενα συναδελφο κορεατη σε ενα samsung service και απλα το αγορασα.

εχουν ωραιες ηλεκτρικες μικροσυσκευες για ρυζια κλπ, αν μπορεις να κουβαλησεις πισω κατι τετοιο. επισης, τα γυαλια ορασεως παλια ηταν παααρα πολυ φτηνα, μιση τιμη και ουτε, σε σχεση με εδω.

απο κει κ περα, τα συνηθισμενα:

nooodles

στιγμιαιους καφεδες

κανα ωραιο σετακι chopsticks

προιοντα περιποιησης προσωπου -οι Κορεατες εχουν τεραστιο κολλημα με αυτο και απιστευτη ποικιλια απο προιοντα

ginseng

λοιπα σουβενιρ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...