Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά !

Είχα μία [...] τηλεόραση Samsung η οποία πριν από λίγες μέρες κάηκε. Ένας ηλεκτρονικός μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί έχει κάψει την πλακέττα. Οπότε προφανώς πάμε για καινούργια.
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ τα δορυφορικά κανάλια κι έχω ένα πιάτο που βλέπει στις 13 μοίρες ανατολικά, δηλαδή στον Hotbird.
Η παλιά τηλεόραση είχε ενσωματωμένο το δέκτη DVB-S/S2. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι προτείνετε... Να πάρω πάλι τηλεόραση με ενσωματωμένω DVB-S/S2 ή να βάλω ένα δέκτη σε μία άλλη παλιά Sony Bravia  που έχω ;
Θεωρώ πολύ καλές τις Sony Bravia από άποψη αντοχής, αλλά γνωρίζετε κάποια τέτοια τηλεόραση που να έχει ενσωματωμένο το δέκτη DVB-S/S2 ; Το δεύτερο τηλεκοντρόλ το βαριέμαι.
To [...] που έγραψα στην αρχή του μηνύματος αντιστοιχεί σε βρισιά. Εκεί μπορείτε να συμπληρώσετε ό,τι θέλετε, πάντως δεν ξαναπαίρνω Samsung, γιατί αντίστοιχα προβλήματα έχει πολύς κόσμος απ' όσο είδα στο Δίκτυο.

Να είστε καλά,
Νιάαααααρρρρρρ!
Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Μην τα ισοπεδώνεις επειδή ενδεχομένως είχες μία κακή εμπειρία με ένα μεμονωμένο προϊόν δεν σημαίνει αυτό κάτι για την φίρμα εν γένει.

Το να πάρεις τηλεόραση μόνο και μόνο για ένα τιουνεράκι και όχι για το πάνελ αυτό καθεαυτό είναι λίγο τραβηγμένο. Άσε που οι ενσωματωμένοι δορυφορικοί δέκτες δεν έχουν πρωτόκολλο diseqc οι περισσότεροι και έτσι υποστηρίζουν μέχρι ένα lnb κτλ, δεν δέχονται κλειδάκια, είναι δηλαδή μόνο για τα fta ενός και μόνο δορυφόρου.

Ζούμε σε εποχές που δυστυχώς είναι αναπόφευκτη ακόμα η κατοχή πολλών χειριστηρίων. Εγώ έχω τρία, για την τηλεόραση, για τον δέκτη και ένα τρίτο για το hdmi splitter. Αν είχα και android tv box και είχα ένα ακόμα...

Θα σου πρότεινα να μην κάψεις χρήματα και να βολευθείς με την Sony σου αγοράζοντας και έναν φθηνό δέκτη, όπως και παράδειγμα ο Edision Picolino ή κάτι ανάλογο σε combo δέκτη να έχει και τα επίγεια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...