GP7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω στην κατοχή μου μία παλιά φωτογραφική μηχανή (OLYMPUS FE 310 ) που είναι παροπλισμένη εδώ και καιρό. Ο λόγος που είναι παροπλισμένη είναι επειδή η φωτογραφική μηχανή δεν ανάβει. Την τευλευταία φορά που είχε δουλέψει μου είχε βγάλει ένδειξη για χαμηλή μπαταρία, κι ενώ ήταν αναμένη, έσβησε χωρίς να μαζέψει τον φακό. Παρότι δηλαδή είναι σβηστή. ο φακός της είναι έξω όπως σε αυτή τη φωτογραφία: Αγόρασα καινούριες μπαταρίες αλλά δεν έγινε τίποτα. Έπειτα αγόρασα τις καλύτερες μπαταρίες από duracell/energizer αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. Κατά καιρούς δοκίμασα ακόμα περισσότερες μπαταρίες, αλλά μάλλον τον θέμα δεν είναι οι μπαταρίες. Επίσης να αναφέρω πως την έχω συνδέσει και στον υπολογιστή αλλά χωρίς να την διαβάζει (ή έστω να πάρει λίγο ρεύμα ίσως ώστε να μαζέψει το φακό; ). Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ή αν μπορώ να κάνω κάτι ώστε να τη σώσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2017 από GP7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3xis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Παίζει το ενδεχόμενο να βραχυκύκλωσαν οι μπαταρίες στο κύκλωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μου φαίνεται αρκετά απίθανο. Δηλαδή όταν έσβησε για τελευταία φορά το καπάκι ήταν κανονικά κλειστό και οι μπαταρίες στη θέση τους. Όπως δηλαδή πρέπει να είναι κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 αν δεν δινει καμια ενδειξη στην οθονη,πλακετα.πεταμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Τίποτα, καμία ένδειξη. Λόγω παλαιότητας και χαρακτηριστικών δεν αξίζει να την επιδιορθώσω (αν όντως είναι πλακέτα). Ίσως δεν αξίζει ούτε καν να την πάω σε τεχνικό για τυπικό έλεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα