GiorgoLeis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Γεια σας. Έχω το εξής προβλημα και θα ήθελα βοήθεια. Σήμερα το πρωί πήγα να ανοίξω τον σταθερό υπολογιστή, ξεκινάει κανονικά, φτάνει στο λογκο των windows και βγάζει io1 initialization failed.. θα ήθελα την βοήθεια σας για το τι να κάνω. Ευχαριστώ
Σαϊνόμπι Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Αν googlαρεις το error message σου, θα βρεις αρκετους οδηγους για πιθανες λυσεις.
GiorgoLeis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Αυτά που βρίσκω είναι για ήδη ανοιχτό pc. Εμένα φτάνει μέχρι το λογκο των windows και λέει ότι πρέπει να κάνει επανεκκίνηση. Ούτε safe mode μπορεί να μπει
ultraex2003 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 δοκιμασε να φτιαξεις τον master boot με τον τροπο (εντολες)που περιγραφετε συνηθως μου στρωνει εαν ειναι χτυπημενος Bootrec /fixMbr Bootrec /fixBoot Bootrec /RebuildBcd http://pureinfotech.com/repair-master-boot-record-mbr-windows-10/
GiorgoLeis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ θα το προσπαθήσω και θα ξανά γράψω εδώ.
GiorgoLeis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Έκανα αυτά που λέει και έχω το εξής προβλημα τώρα. Μου βγάζει με το που ξεκινάει file:efi\microsoft\boot\bcd Error code 0x000000f Γκουγκλαρα αλά λύση δεν βρήκα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ευχαριστώ
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Οσες φορες εχω φαει αυτη την μπλε οθονη δεν διορθωνει με τιποτα μονο με φορματ ο μονος τροπος που με σωζει ειναι να εχω παρει ειδωλο του συστηματος σε αλλο δισκο.
Archilleo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Εγω θα σου ελεγα να βαλεις το CD/USB φλασακι με το οποιο εκανες το αρχικο φορματ πριν εμφανισει το προβλημα και να κανεις REPAIR τα WINDOWS. Καποια γκαφα θα εκανες και στο βγαζει αυτο... Η διαδικασια ειναι ιδια με αυτη που κανεις για το φορματ, απλα αντι για φορματ-διαμορφωση του δισκου, πας εκει που λεει επιδιορθωση ή REPAIR. Κανε το αυτο. Κατα πασα πιθανοτητα να φτιαξουν, διαφορετικα θα βρουμε αλλον τροπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα