Ntelosxxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλησπέρα. Θελω να πάρω μεταχειρισμένο scooter μέχρι 1000€. Εχω κατάληξη σε 3-4 και θα ήθελα τη γνώμη σας, φυσικά αν είστε γνώστες. 1ο Kymco Grand DINK 250 '04 2ο Sym GTS 250' 06 3o Piaggio X8 200 '04 4o Piaggio X9 250' 05 Το πρώτο μου αρεσει λιγο παραπάνω απταλλα αλλα εχει τις μικροτερες ζάντες 12'. Τα sym λενε απο τα καλύτερα αλλα ξεφευγουν λιγο στην τιμη. Για τα piaggio δεν εχω κατι να πω, ετσι κι ετσι. Τι θα μου προτείναμε εσεις? Ακομα και κατι αλλο σαυτα τα δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 εγω θα σου προτεινα σαν πρωτη επιλογη το gts (αξιοπιστο, οικονομικο σε καυσιμο και αναλωσιμα)...και σαν δευτερη το χ9 250 μακρυα απο το χ8 200 γιατι αν δεν κανω λαθος φοραει το ιδιο μοτερ με το beverly 200 και ειχαν βγει πολυ προβληματικα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ιταλικό μεταχειρισμένο scooter άνω της 10ετίας (όπως πχ τα Piaggio) δεν θα το πρότεινα. Απο αρκετές μαρτυρίες φίλων και συναδέλφων, μετά τα 30.000χλμ αρχίζουν και "σκορπάνε". Οπότε δώσε ιδιαίτερη προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Αν σε παίρνει οικονομικά παρε το sym gts evo το είχα και το πούλησα με 30.000κμ. Δεν μου είχε βγάλει τίποτα, άνετο στο οδηγημα και σε ταξίδια και οικονομικό σε καύσιμα και γενικά στην συντήρηση του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntelosxxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Αποτι βλέπω οι πιο πολλοί προτείνουν το sym. Σίγουρα ειναι καλύτερο απο το kymco αλλα αξίζει τα παραπάνω λεφτά, πχ το kymco το βρίσκω 800-1000€ ενω το sym 1200-1500€,επειδή ξέρω θα το κρατήσω κανα 2 χρόνια και μετα θα το βαρεθώ και θα το δώσω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα