vAg0s97 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 36 minutes ago, Dr_73 said: Όταν μιλάμε για 3,5 ευρώ νόμιμο κλειδί , δεν αξίζουν τα φορμάτ και ... η φθορά των SSD !!!!Το ρεύμα , η φθορά του ssd και ο χρόνος , αξίζουν παραπάνω από 8,5 ευρώ. Η τιμή των καταστημάτων, εννοείται είναι για κλάμματα. Δεν αντιλέγω καθόλου , απλά για κάποιον που δεν μπορεί να τα διαθέσει και βρίσκεται σε αδιέξοδο μπορεί να πάρει και αυτόν τον δρόμο... Για εμένα για παράδειγμα, το format στο μηχάνημά μου είναι διαδικασία 5 λέπτου με m2 ssd , οπότε δεν τίθεται θέμα χρόνου...όσο για την φθορά , νομίζω πως ξεπεράστηκε το θέμα αυτό...τα IOPS έχουν φτάσει στον θεό πλέον...δεν ήταν σαν τους πρώτους ssd που είχαν κυκλοφορήσει! (Έχω βάσιμο παράδειγμα ενός γνωστού μου με 850 evo στα 120GB όταν είχε κυκλοφορήσει πριν 4 χρόνια, το pc του έχει φάει πάνω από 20-25 φορμάτ ανά χρονιά, (είναι καραγκιόζης, γι'αυτό αυτά τα νούμερα) και η υγεία του σκληρού τελευταία φορά που την τσέκαρα πριν κάτι μήνες ήταν 80%).Οπότε μην κολλάτε τόσο σε αυτά που λένε για φθορές....ή "σκάρτο" ssd θα έχετε ή όντως δεν γίνεται σωστά η χρήση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, vAg0s97 είπε (Έχω βάσιμο παράδειγμα ενός γνωστού μου με 850 evo στα 120GB όταν είχε κυκλοφορήσει πριν 4 χρόνια, το pc του έχει φάει πάνω από 20-25 φορμάτ ανά χρονιά, (είναι καραγκιόζης, γι'αυτό αυτά τα νούμερα) και η υγεία του σκληρού τελευταία φορά που την τσέκαρα πριν κάτι μήνες ήταν 80%).Οπότε μην κολλάτε τόσο σε αυτά που λένε για φθορές....ή "σκάρτο" ssd θα έχετε ή όντως δεν γίνεται σωστά η χρήση του. Και σου δίνουν οι συγκεκριμένοι την αίσθηση ότι θα ζήσουν πολύ ακόμη ; Εμένα ένας 840 που δείχνει παραπάνω από 80% , αισθανομαι ότι θα φύγει από μέρα σε μέρα. Ενώ hdd μπορεί να είναι στο 40% 3 χρόνια και να δουλεύει . Για τα κλειδιά το είπα, επειδή έχω αντιμετωπίσει και τις δύο καταστάσεις, ότι αξίζουν τα 3,5 , για να λείπει το άγχος (που είναι πολλαπλάσιο αν το μηχάνημα το ακουμπάνε και άσχετοι, που δεν ξέρεις τι θα πατήσουν χωρίς να το θέλουν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.Cornflakes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 21/01/2018 στις 8:20 ΜΜ, alex17563 είπε Γεια σας παιδιά, συγγνώμη που ανασκαλεύω παλιά συζήτηση. Aξίζει να πάρεις retail ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την άδεια ακόμη κι αν αλλάξεις μητρική? Στο ebay βρήκα ΟΕΜ(?) κλειδιά με 4-5Ε εδώ .. κ στο psngames η OEM κάνει 7 κ η retail έκδοση κάνει νομίζω ~18E. Αν τα κλειδιά του ebay όντως δουλεύουν, αξίζουν τα επιπλέον Ε για την retail του psngames?? Ή είναι για το customer support της microsoft που αξίζει η retail? Έχει πάρει κανείς από ebay? Κ εσείς που πήρατε από psngames είστε ακόμα ΟΚ? Λειτουργούν ΟΚ? Ευχαριστώ~ Εγω πηρα απο το eBay απο τον συγκεκριμενο πωλητη και λειτουργει αψογα. Σε μερικα λεπτα εχεις τον κωδικο και εισαι ετοιμος. Το καλοκαιρι ειχα παρει απο εναν Γερμανο πωλητη στο amazon.de παλι στα 4 ευρω και απο τοτε δουλευει απροβληματιστα στο παλιο λαπτοπ μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, άμα είναι retail και απόδειξη απο τον πωλητή θα είναι ένταξή σε πιθανό έλεγχο σε εταιρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos400 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, theo93 είπε Καλησπέρα, άμα είναι retail και απόδειξη απο τον πωλητή θα είναι ένταξή σε πιθανό έλεγχο σε εταιρία; Φίλε στην Ελλάδα ζεις. Πότε κι για τίποτα δεν θα είσαι σίγουρος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Στις 5/10/2018 στις 10:22 ΠΜ, theo93 είπε Καλησπέρα, άμα είναι retail και απόδειξη απο τον πωλητή θα είναι ένταξή σε πιθανό έλεγχο σε εταιρία; Αν αφορά κάποια επιχείρηση μην ψάχνεις απο παραμάγαζα να βρεις λύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, kormos είπε Αν αφορά κάποια επιχείρηση μην ψάχνεις απο παραμάγαζα να βρεις λύση... Άν είναι κάποιο κατάστημα όπως το kinguin λόγου χάρη πάλι θα υπάρχει πρόβλημα; Εξάλλου και απο το πλαίσιο να πάρεις ένα έτοιμο pc δεν έχει την χαρτούρα νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos400 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, theo93 είπε Άν είναι κάποιο κατάστημα όπως το kinguin λόγου χάρη πάλι θα υπάρχει πρόβλημα; Εξάλλου και απο το πλαίσιο να πάρεις ένα έτοιμο pc δεν έχει την χαρτούρα νομίζω. Ναι αλλά έχει το αυτοκόλλητο πανω στο πισι. Αν και αυτό δεν λέει πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, vaggos400 είπε Ναι αλλά έχει το αυτοκόλλητο πανω στο πισι. Αν και αυτό δεν λέει πολλά... Στα desktop νομίζω δεν υπάρχει, τουλάχιστον σε ένα που είχα πάρει παλαιότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, theo93 είπε Άν είναι κάποιο κατάστημα όπως το kinguin λόγου χάρη πάλι θα υπάρχει πρόβλημα; Εξάλλου και απο το πλαίσιο να πάρεις ένα έτοιμο pc δεν έχει την χαρτούρα νομίζω. Αν μιλάμε για επιχείρηση φυσικά και υπάρχει πρόβλημα. Για το Πλαίσιο που ανέφερες έχω την εντύπωση πως σε καλύπτει το παρασταστικό που σου δίνει + το αυτοκόλλητο που κολλάει πάνω στον υπολογιστή που αγοράζεις. 4 λεπτά πριν, vaggos400 είπε Ναι αλλά έχει το αυτοκόλλητο πανω στο πισι. Αν και αυτό δεν λέει πολλά... Λέει πάρα πολλά, με συνοδευτικό παραστατικό ότι είναι αγορασμένο 2 λεπτά πριν, theo93 είπε Στα desktop νομίζω δεν υπάρχει, τουλάχιστον σε ένα που είχα πάρει παλαιότερα. Μήπως είχες ζητήσει free OS? Μιλάς για εποχή Windows 8? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, theo93 είπε Άν είναι κάποιο κατάστημα όπως το kinguin λόγου χάρη πάλι θα υπάρχει πρόβλημα; Εξάλλου και απο το πλαίσιο να πάρεις ένα έτοιμο pc δεν έχει την χαρτούρα νομίζω. Για επιχείρηση θέλεις αγορασμένα κανονικά windows με απόδειξη. ΤΕΛΟΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 windows 10 home εκδοση λειτουργουν τα κλειδια στο ebay των Pro? αν οχι, υπαρχουν κλειδια για home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaveExDare Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 1/6/2017 στις 9:16 ΜΜ, BlueBlood7 είπε Με το κιλό τα πουλάνε τα κλειδιά έτσι? Λέτε να χει και ο μανάβης της γειτονιάς. Τα πουλάνε με τη Libra γιατί όπως ξέρετε είναι για μία φορά όταν τον φτιάξεις και μετά θέλεις να αλλάξεις κάποια hardware μπορεί λένε πιθανότατα να μην μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί αλλά δεν το λένε στα ίσια το αφήνουν να εννοηθεί οπότε είναι φτηνά το παίρνεις το δοκιμάζεις και αν δεν μετά βάζεις τα κλάματα και το ξανά πληρώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια για να μην ανοιξω νεο θεμα....Την εποχη των free αναβαθμισεων αναβαθμισα windows 7 ultimate (απο τον θειο) σε WINDOWS 10 PRO. Ολα καλά μεχρι προχθες που αλλαζοντας μητρικη και cpu.. τα windows εχασαν την ενεργοποίση....ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ SERIAL ΓΙΑ WINDOWS PRO από αυτούς που πουλάνε εδώ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ? ή οι κωδικοι δουλεύουν για μόνο ορισμενα μηχανήματα? υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί ο κωδικός αργότερα? Επειδή κάνω αναβαθμίσεις συχνά να προτιμήσω retail key? που νομίζω επιτρέπει την αναβάθμιση? και έχετε κάποιον να προτείνεται για να αγοράσω εδώ στο ebay?? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από heros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaskx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Αν έχετε γνήσιο κλειδί από windows 7 και πάνω, ακόμη και αν είναι περασμένα τα windows 10 και δεν είναι ενεργοποιημένα, εισάγετε το κλειδί, εκεί που λέει αλλαγή κλειδιού και τα ενεργοποιεί κανονικά. Αν έχετε crack windows 10 και κατεβάσετε ISO από την Microsoft και κάνετε εγκατάσταση σε άλλο δίσκο θα τα ενεργοποιήσει κανονικά. Γεια όσους έχουν windows 7 και πάνω μπορούν να κάνουν αυτόματα την αναβάθμιση από το site της Microsoft επιλέγοντας από το ISO των 10 την εγκατάσταση σε αυτό τον υπολογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα