Προς το περιεχόμενο

Αγορά windows 10 key

vasilis_ts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως παιρνεις το κλειδι?

εκανα αναβαθμιση απο 7αρια.. και τωρα τα 10 αρια ειναι αυθεντικα... το κλειδι ομως απο που το βλεπω?

Απο την στιγμή που εκανες την αναβαθμιση δεν ειναι ανάγκη πλεον να εχεις το κλειδί. έχει περαστεί και συνδεθεί με το hardware του pc.

Αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση θα ενεργοποιηθούν αυτόματα τα windows.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 6 μήνες μετά...

Γεια σας παιδιά, συγγνώμη που ανασκαλεύω παλιά συζήτηση.

Aξίζει να πάρεις retail ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την άδεια ακόμη κι αν αλλάξεις μητρική?

Στο ebay βρήκα ΟΕΜ(?) κλειδιά με 4-5Ε εδώ .. κ στο psngames η OEM κάνει 7 κ η retail έκδοση κάνει νομίζω ~18E. 

Αν τα κλειδιά του ebay όντως δουλεύουν, αξίζουν τα επιπλέον Ε για την retail του psngames?? Ή είναι για το customer support της microsoft που αξίζει η retail?

Έχει πάρει κανείς από ebay? Κ εσείς που πήρατε από psngames είστε ακόμα ΟΚ? Λειτουργούν ΟΚ?

Ευχαριστώ~

• Thanks 1

@vasilis_ts Εφόσον πήρες retail, σε έχει αφήσει να χρησιμοποιήσεις ξανά κάποιο κλειδί σε άλλον υπολογιστή? (Βασικά αν χρειάστηκε να αλλάξεις σύστημα/μητρική..)

@MrJulius Φαντάζομαι μόνο oem βρίσκεις στο eBay Ε? Αλλά αν κάνουν, στο 1/4 της τιμής ίσως αξίζουν.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/21/2018 στις 8:20 ΜΜ, alex17563 είπε

Κ εσείς που πήρατε από psngames είστε ακόμα ΟΚ? Λειτουργούν ΟΚ?

Τα χριστούγεννα το πήρα, w10 pro oem . 8,52 ευρώ ! Δουλεύει κυριλέ , σε λίγες μέρες ... κλείνει μήνα ! Βέβαια ήταν πανάκριβο στα 8,52 ευρώ !!!

Θα πάρω άλλο κλειδί για άλλο υπολογιστή σύντομα από αυτόν

https://www.ebay.com/itm/Microsoft-Windows-10-Professional-Special/202192054776?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D1%26asc%3D49893%26meid%3D56010a410fc646f99ef28b7f17091391%26pid%3D100011%26rk%3D5%26rkt%3D12%26mehot%3Dpp%26sd%3D182467753865&_trksid=p2047675.c100011.m1850

στα ... 3,99 ευρώ !!

(κοιτάζω ένα τιμολόγιο w7 pro oem από πλαίσιο το 2009 , 149 ευρώ και κλαίω )

Επεξ/σία από Dr_73

8 ώρες πριν, alex17563 είπε

@vasilis_ts Εφόσον πήρες retail, σε έχει αφήσει να χρησιμοποιήσεις ξανά κάποιο κλειδί σε άλλον υπολογιστή? (Βασικά αν χρειάστηκε να αλλάξεις σύστημα/μητρική..)

Δεν τα εχω δοκιμασει σε αλλον υπολογιστη, τα κλειδια τα εβαλα σε καινουρια builds φιλων μου.

5 λεπτά πριν, Dantε είπε

2 εχω παρει απο ebay με 2Ε και μου λειτουργουν μια χαρα εδω και κατι μηνες...

Παρομοίως και εγώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα δεν τα μάθατε τα νέα? Τα 10 είναι ακόμα τζάμπα....ποιος αγοράζει άδειες εφόσον μπορεί να πάρει γνήσια Windows τζάμπα. Αρκεί να κατεβάσετε ένα καθαρότατο iso Windows 7 Ultimate να κάνετε το format σας , να χρησιμοποιήσετε έναν καθαρό Windows Loader του Daz (Crack) και έπειτα τραβάτε όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις και αναβαθμίζετε όπως αναβάθμιζε όλος ο κόσμος το καλοκαίρι με το επίσημο εργαλείο της Microsoft. Τσιμπάτε το κλειδάκι σας για Windows 10 Pro και κάνετε μετά ξανά format για να έχετε και ένα καθαρό σύστημα :) 

Φυσικά αυτό δεν δουλεύει για χρήστες που έχουν ήδη εγκατεστημένα Windows 8.1 ή άλλη έκδοση 10 Home για παράδειγμα , επειδή η μητρική τους έχει κάνει ήδη ηλεκτρονική ταυτοποίηση με ένα κλειδί.

Όλο το "κόλπο" βασίζετε στο καθαρό windows7 iso και τον σωστό loader , επειδή τα 7 δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης άδειας με το hardware όπως τα 8.1 και τα 10.

Όρεξη για format να έχετε και σας μένουν τα λεφτά στην τσέπη. ;)

Peace and Love!

Επεξ/σία από vAg0s97

11 ώρες πριν, vAg0s97 είπε

Όλο το "κόλπο" βασίζετε στο καθαρό windows7 iso και τον σωστό loader , επειδή τα 7 δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης άδειας με το hardware όπως τα 8.1 και τα 10.

Όρεξη για format να έχετε και σας μένουν τα λεφτά στην τσέπη. ;)

Όταν μιλάμε για 3,5 ευρώ νόμιμο κλειδί , δεν αξίζουν τα φορμάτ και ... η φθορά των SSD !!!!Το ρεύμα , η φθορά του ssd και ο χρόνος , αξίζουν παραπάνω από 8,5 ευρώ. Η τιμή των καταστημάτων, εννοείται είναι για κλάμματα.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...