Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα...ρε παιδες αφηστε το πισι ησυχο χαχα :P :D . ειναι μετα απο φορματ και εχει να κανει και 1,5--2 GB updates.

Φιλε τρεξε πρωτα τις ενημερωσεις κανε μερικες φορες επανεκκινηση και μα ς ενημερωνεις.

Να βαλεις αντιβιρους οπωςδηποτε...ο bitlocker μπορει να δουλεψει κανονικα οταν γινουν ολα τα updates!!!

1τα updates ,έχουν γίνει όλα...μίλησα με τη Microsoft,και μου είπε οτρι πρέπει να έχω premium συνδρομή σας για να με βοηθήσει σε αυτό το θέμα.....γελιοοοο έσκασα τόσα λεφτά για να πάρω το retail και θα πληρώσω και άλλα...χαχαχαζα
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν θα το κανεις και καθημερινα απλα μετα απο ολα αυτα τα updates πρεπει να κατανεμηθουν....μην ανησυχεις δεν θα παθει κατι ο δισκος και ναι σε γενικες γραμμες εχεις δικαιο γι αυτο δεν κανει να κανουμε defragment ston SSD

χαρακτηριστικα συστηματος??

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνει ανασυγκρότηση δίσκων στον ssd

Προφανώς συμβαίνουν διάφορα που δεν μας τα λέει ή δεν ξέρει να μας τα πει... τρέχει IE/bing είχε δισκο με bitlocker και σερνόταν (ενώ μιλούσε για καθαρά windows και μετά η ταινία μεταφέρθηκε σφαίρα ) τώρα έχει μόνο εναν SSD...

Αυτό που συμβαίνει με τα έως τώρα δεδομένα είναι πως κάτι το έχει κάνει ή κόλλησε κανα malware απο το να σερφάρει με IE πατώντας κάνα popup κτλ...

Οπότε κάνε αυτό που σου είπα με SSD ειδικά δεν θα διαρκέσει πάνω απο τέταρτο το format.

και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνει ανασυγκρότηση δίσκων στον ssd

Προφανώς συμβαίνουν διάφορα που δεν μας τα λέει ή δεν ξέρει να μας τα πει... τρέχει IE/bing είχε δισκο με bitlocker και σερνόταν (ενώ μιλούσε για καθαρά windows και μετά η ταινία μεταφέρθηκε σφαίρα ) τώρα έχει μόνο εναν SSD...

Αυτό που συμβαίνει με τα έως τώρα δεδομένα είναι πως κάτι το έχει κάνει ή κόλλησε κανα malware απο το να σερφάρει με IE πατώντας κάνα popup κτλ...

Οπότε κάνε αυτό που σου είπα με SSD ειδικά δεν θα διαρκέσει πάνω απο τέταρτο το format.

και μετά βλέπουμε.

[/quote

Λοιπόν ο bit locker, ήταν σε άλλον δίσκο ο οποίος έχει βγει πριν το format οπότε δεν κολλάει πουθενά αυτό

Δεύτερον ξανά φορμάτ δεν κάνω

3 θα κατεβάσω .malware bytes να δω

Εάν και μόλις έκανα φορμάτ έβαλα Avast

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ζοριζει τον sad για να δούμε τις αντοχές;η κάτι τέτοιο;παιδιά δεν είμαι ειδικός συγγνώμη

Όπως και να έχει σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Αφού αντέγραψε την ταινία (σίγουρα ήταν ταινία ή κανενα μικρό αρχείο) μπαμ μπαμ όπως λες ο σκληρός είναι εντάξει.

Αν δεν κάνει format τρέξε αυτο το link λιγο  https://www.eset.com/gr/home/products/online-scanner/ και τσέκαρε και τις πιο προχωρημένες επιλογές.

όπως και να έχει σταμάτα να χρησιμοποιείς IE και bing.

Δημοσ.

Νομιζω ακομα δεν ειμαστε σιγουροι τι δημιουγρει το προβλημα και ξανα φορματ μετα απο 3 μερες ειναι δικο του θεμα εαν θελει να ξανακανει αλλα εγω δεν θα βιαζομουν....μα δεν μασ λεει χαρακτηριστικα που πισι και λειτουργικο?? 

Ο φιλος  louilouiCK  εχει καποιο θεμα με τους IE kai Bing  και θα ηθελα λιγο να μα ς το αναλυσει πως το αντιλαβανεται  
Δημοσ.

ότι δεν ασχολείσαι και πολύ με PC αν το κάνεις αυτό άρα είσαι πιο επιρρεπής να πατήσεις τιποτα περίεργο

επίσης στον IE κατα πάσα πιθανότητα δεν θα του έχει addblock και γενικά plugins άρα ειναι επιρρεπής στο malware

αυτό + το γεγονός οτι το bing ότι θυμάται χαίρεται και μπορεί να του βγάλει στα αποτελέσματα τίποτα άσχετο (που ως τέτοιο ίσως αναλόγως τα keywords παιζει να ειναι και κάνα παραγκοsite κτλ ) που οδηγεί επίσης σε προβλήματα :P

Δημοσ.

ότι δεν ασχολείσαι και πολύ με PC αν το κάνεις αυτό άρα είσαι πιο επιρρεπής να πατήσεις τιποτα περίεργο

επίσης στον IE κατα πάσα πιθανότητα δεν θα του έχει addblock και γενικά plugins άρα ειναι επιρρεπής στο malware

αυτό + το γεγονός οτι το bing ότι θυμάται χαίρεται και μπορεί να του βγάλει στα αποτελέσματα τίποτα άσχετο (που ως τέτοιο ίσως αναλόγως τα keywords παιζει να ειναι και κάνα παραγκοsite κτλ ) που οδηγεί επίσης σε προβλήματα :P

3μενα μια χαρά λειτουργεί ο edge και έχει και 5.1 σε αντίθεση με το chrome

...,το πς είναι αυτό που έχω στην υπογραφή με τον a10 7700k

Δημοσ.

Aς το δουμε λιγο στατιστικα . O chrome κατεχει περιπου το 60% των μπροουσερς και εχει οτι  add-ons φανταστεις και  τα malware - virus-ransom συνεχως αυξανονται,αυτα για τους οπαδους του chrome. https://www.netmarketshare.com

O firefox ειναι ο πιο ανασφαλεις απο τους κορυφαιους μπροουσερς.

Ο ΙΕ και Edge σαφως και εχουν adblock   (  https://www.microsoft.com/en-us/iegallery) ανοιγει μονο στον ΙΕ

H  γνωμη μου ειναι οσα λιγοτερα προσθετα τοσο ασφαλεστερος ειναι ο Browser!!!  

Με ενα καλο αντιβιρους και ενα site-advisor  εισαι κομλε !! 

Δημοσ.

Aς το δουμε λιγο στατιστικα . O chrome κατεχει περιπου το 60% των μπροουσερς και εχει οτι  add-ons φανταστεις και  τα malware - virus-ransom συνεχως αυξανονται,αυτα για τους οπαδους του chrome. https://www.netmarketshare.com/browser-market-share.aspx?qprid=2&qpcustomd=0

O firefox ειναι ο πιο ανασφαλεις απο τους κορυφαιους μπροουσερς.

Ο ΙΕ και Edge σαφως και εχουν adblock   (  https://www.microsoft.com/en-us/iegallery) ανοιγει μονο στον ΙΕ

H  γνωμη μου ειναι οσα λιγοτερα προσθετα τοσο ασφαλεστερος ειναι ο Browser!!!  

Με ενα καλο αντιβιρους και ενα site-advisor  εισαι κομλε !! 

έχει ένα ο edge αλλά εγώ δεν είπα ότι δεν έχει ειπα ότι για να έχει IE μάλλον δεν θα έχει βάλει γιατι δεν ειναι το profil του ανθρώπου που χρησιμοποιεί IE τέτοιο συνήθως ειναι αυτός που δεν νοιάζεται καθόλου θέλει απλά κάτι για να του ανοίξει το FB κτλ...

τώρα όσο για τα plug-ins δεν είναι όλα το ίδιο υπάρχουν και malware plugins γιαυτό χρειάζεσαι ενα adblock να φιλτράρει την κύρια πηγή malware (διαφημίσεις και popups ) ένα firewall να έχει λίστα με όλα τα επικίνδυνα site και για τους πιο προχωρημένους ένα javascript blocker.

Τώρα με την νέα πληροφορία του TS "ο edge έχει και 5.1" σε συνδυασμό με το avatar του καταλήγω στο συμπέρασμα ότι του αρέσει να streamάρει πειρατικά ταινίες... οι σελίδες που το κάνουν αυτό ειναι ενας πολύ πιθανός παράγοντας να του φορτώσουν διάφορα

Δημοσ.

έχει ένα ο edge αλλά εγώ δεν είπα ότι δεν έχει ειπα ότι για να έχει IE μάλλον δεν θα έχει βάλει γιατι δεν ειναι το profil του ανθρώπου που χρησιμοποιεί IE τέτοιο συνήθως ειναι αυτός που δεν νοιάζεται καθόλου θέλει απλά κάτι για να του ανοίξει το FB κτλ...

τώρα όσο για τα plug-ins δεν είναι όλα το ίδιο υπάρχουν και malware plugins γιαυτό χρειάζεσαι ενα adblock να φιλτράρει την κύρια πηγή malware (διαφημίσεις και popups ) ένα firewall να έχει λίστα με όλα τα επικίνδυνα site και για τους πιο προχωρημένους ένα javascript blocker.

Τώρα με την νέα πληροφορία του TS "ο edge έχει και 5.1" σε συνδυασμό με το avatar του καταλήγω στο συμπέρασμα ότι του αρέσει να streamάρει πειρατικά ταινίες... οι σελίδες που το κάνουν αυτό ειναι ενας πολύ πιθανός παράγοντας να του φορτώσουν διάφορα

Βλέπω ότι η φαντασία οργιάζει ..μπράβο πολλές φορές είναι καλό...αλλά όχι φίλε συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσω μόνο YouTube,..τέλος πάντων στον edge έχω ήδη βάλει ad blocker...και παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση για ιό...πώς μπορώ να δω τις ταχύτητες του sad?

Βλέπω ότι η φαντασία οργιάζει ..μπράβο πολλές φορές είναι καλό...αλλά όχι φίλε συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσω μόνο YouTube,..τέλος πάντων στον edge έχω ήδη βάλει ad blocker...και παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση για ιό...πώς μπορώ να δω τις ταχύτητες του ssd?
Δημοσ.

As ssd benchmark

Hard disk sentinel επισης για να τσεκαρεις τους σκληρους.

Το σφαλμα που λες σε ποιο δισκο αναφερεται; εκανες το check disk που σου λεει;

Απεγκατεστησε το bit locker και δοκιμασε χωρις αυτο να δεις πως θα παει.

Edit και βεβαια,δοκιμασε και καποιον αλλο browser να δεις τι κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...