smoke0man2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 καλησπέρα παιδια μολις εχθες εκανα φορματ και σημερα αρχισαν τα προβλήματα όταν ανοιγω explorer και γενικα όταν ψαχνω κατι στο search των windows κολλαει και άλλες φορες δεν ανταποκρίνεται... επισης σε άλλο δισκο που ειχα κανει bit lcok εχθες ηθελα να το βγαλω γιατι αργουσε και μολις εφτασε στο 99.6% bit locker decryption εβγαλε ένα error δουλευει κανονικα αλλα βγαζει αυτό το ερρορ κάθε φορα που ανοιγω το πσ σας παρακαλω απαντησε μου γιατι ειλικρινα εχω ασχοληθεί 3 μερες και δεν εχω βρει ακρη.. σας ευχαρστω για το χρονο σας
takos Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Λάθος κάποιος να βάλει bitlocker εκτός κ αν το κάνεις είναι για πειραματισμό σε VM, μπορεί να καταστρέψει τα δεδομένα σου για περίπτωση που θα πέσουν σε ξένα χέρια.
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Απεγκατέστησε ότι εφαρμογές έχεις βάλει επάνω μετά το φορματ. Βάζεις μία μία στη συνέχεια για να δεις έτσι ποια εφαρμογή(εάν κάποια είναι το πρόβλημα) δημιουργεί το πρόβλημα? Τσέκαρε την υγεία του δίσκου με κάποια εφαρμογή όπως το hd Sentinel ή το HD Tune. Μήπως κατέβασες από τορρεντ κάποιο antivirus και το εκγατέστησες? ΥΓ: Προτείνεται η απεγκατάσταση των εφαρμογών να γίνει με το revo uninstaller ή με το iobit uninstaller (free εκδόσεις)
smoke0man2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Απεγκατέστησε ότι εφαρμογές έχεις βάλει επάνω μετά το φορματ. Βάζεις μία μία στη συνέχεια για να δεις έτσι ποια εφαρμογή(εάν κάποια είναι το πρόβλημα) δημιουργεί το πρόβλημα? Τσέκαρε την υγεία του δίσκου με κάποια εφαρμογή όπως το hd Sentinel ή το HD Tune. Μήπως κατέβασες από τορρεντ κάποιο antivirus και το εκγατέστησες? ΥΓ: Προτείνεται η απεγκατάσταση των εφαρμογών να γίνει με το revo uninstaller ή με το iobit uninstaller (free εκδόσεις) δεμ ακουμπησα καν το δισκο ισα ισα εβγαλα 2 φακελους με φωτογραφιες τις δουλειας..για να μην της χασ να αναφερω ότι η υγεια του δισκου επεσε στο 89% οσο για το άλλο πρόβλημα που εχω παιδια τι λετε να φταει ραμ η ο σσδ? (σημερα κατι καινουργιο που μ εκανε είναι ότι στο welcome screen που βαζω το κωδικο ..πατησα στο λογαριασμο και φορτώνεται φορτώνεται και κωδικο δε με αφηνε να βαλω. και μετα από λιγο με πετασει πισω εκει που επιλεγω λογιαρσμουσ...)
smoke0man2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 πως μπορω να τεσταρω να δβ τι στο καλο φταει επιτελους ?λογικα ο σσδ δεν ειναι ρε παιδια /
web_assasin Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 ειχες τα ιδια windows πριν με αυτα που περασες τωρα? γνησια η οχι?
smoke0man2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 ειχες τα ιδια windows πριν με αυτα που περασες τωρα? γνησια η οχι? τα ιδια και εννοείται ότι είναι γνησια
louilouiCK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εμένα μου φαίνεται ότι "απλά" ψοφάει σιγά σιγά ο σκληρός σου δίσκος...Κατέβασε μια ταινία (ή τεσπα χρησιμοποίησε κάποιο αρχείο αρκετών MB πάνω απο 100 ) και κάντην copy paste απο ένα σημείο του δίσκο σε άλλο (πχ απο τον φάκελο "οι εικόνες μου" στο C: ή "στα έγγραφά σου" )Και ενώ συμβαίνει αυτό άνοιξε τον task manager (κράτα παράλληλα πατημένο Ctrl+αριστερόshift+esc) πήγαινε στο tab επιδόσεις/performance και πάτα τα μπλέ γράμματα κάτω στο παράθυρο που λένε άνοιγμα εποπτείας πόρων/launch resource monitorΣτο παράθυρο που θα βγεί (και ενώ η ταινία ή το μεγάλο αρχείο ΔΕΝ τελείωσε την αντιγραφή και συνεχίζει να αντιγράφεται ) πάτα το tab δίσκοι/disks και κάνε ένα screenshot και σήκωσε το εδώ.Αν έχεις πολλούς δίσκους κάνε το απο πάνω όσες φορές όσοι ειναι και οι δίσκοι σου (φυσικά μπορείς να τελειώσεις την αντιγραφή μόλης βγάλεις screenshot ) και καθε φορά θα αντιγράψεις το αρχειο μέσα σε δύο σημεία του δίσκου που εξετάζεις πχ αν εξετάζεις τον D δεν θα αντιγράψεις το αρχείο απο το C: στο C:\νέος φάκελος... αλλά απο το D στο D:\νέος φάκελος ) όπου "νέος φάκελος" όποιο directory θέλεις πχ όπως είπα απο τα βίντεο σου στα έγγραφά σου αρκεί κάθε φορά και οι δύο φάκελοι της πηγής και της θέσης που θα το αντιγράψεις να είναι στον ίδιο δίσκο που θα βγάλεις το screenshot του στον resourcemonitor/εποπτεία πόρων.Τέλος κάθε φορά άνοιξε το παράθυρο όσο γίνεται για να φαίνονται όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. επίσης όταν το κάνεις αυτό μην έχεις τιποτα άλλο ανοιχτό στον υπολογιστή σου απλά όσα φορτώνουν απο μόνα τους με το που τον ανοίξεις(μιας και θα βγάλεις screenshots βγάλε και ενα απο τις διεργασίες στον task manager σου για να δούμε αν τρέχει κάτι ύποπτο) .Επίσης είναι SSD ή HDD; (και μοντέλα αν ξέρεις)
smoke0man2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 δυστυψως αυτη τη στιμη εχω μονο εναν ssd pro 840
louilouiCK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 ωραία άρα χρειάζεται να κάνεις την παραπάνω διαδικασία μια φορά.
smoke0man2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 μετεφερα απο τις ληψεις στην επιφανεια εργασια μια ταινια και την πηγε καυτεθειαν ...δεν ξερω εαν κανω κατι λαθος.
louilouiCK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 άρα δεν ειναι γενικά αργό το PC απλά κολλάει όταν χρησιμοποιείς την αναζήτηση των windows; πρέπει να πεις πιο αναλυτικά το πρόβλημα σου.όλα τα υπόλοιπα τα κάνει γρήγορα δηλαδή;Αν ειναι μόνο το θέμα όταν ξεκινάς την αναζήτηση πήγαινε στον πίνακα ελέγχου σου και πάτα να προβληθούν τα πάντα σε εικονίδια βρες ένα εικονίδιο που λέει indexing options ή επιλογές ευρετηρίου στα ελληνικά.άνοιξε το, στο παράθυρο που θα βγεί πάτα την επιλογή για προχωρημένους στο παράθυρο που θα βγει πάτα την επιλογή rebuild (δεν θυμάμαι πως την λέει στα ελληνικά ίσως "εκκαθάριση" ) περίμενε μέχρι να τελειώσει θα κρατήσει κάμποσο..
smoke0man2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 άρα δεν ειναι γενικά αργό το PC απλά κολλάει όταν χρησιμοποιείς την αναζήτηση των windows; πρέπει να πεις πιο αναλυτικά το πρόβλημα σου. όλα τα υπόλοιπα τα κάνει γρήγορα δηλαδή; Αν ειναι μόνο το θέμα όταν ξεκινάς την αναζήτηση πήγαινε στον πίνακα ελέγχου σου και πάτα να προβληθούν τα πάντα σε εικονίδια βρες ένα εικονίδιο που λέει indexing options ή επιλογές ευρετηρίου στα ελληνικά. άνοιξε το, στο παράθυρο που θα βγεί πάτα την επιλογή για προχωρημένους στο παράθυρο που θα βγει πάτα την επιλογή rebuild (δεν θυμάμαι πως την λέει στα ελληνικά ίσως "εκκαθάριση" ) περίμενε μέχρι να τελειώσει θα κρατήσει κάμποσο.. κοίτα είναι μετά από φορμάτ οπότε δεν νομίζω να τον βαρύνει κάτιΤώρα ας πούμε στον explorer άλλες φορές κολλάει ..όταν αναζητώ κάτι άλλες στον edge κολλάει άλλες φορές κάνει μικρά κοψίματα στα βίντεο άλλες φορές στα παιχνίδια για δςυετεολεπτα από 60 σταθερά fps ,μπορεί να πάει 15 τέτοια κολλήματα...τώρα πιο επιστημονικά δεν ξέρω να στα πω....
louilouiCK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 κοίτα είναι μετά από φορμάτ οπότε δεν νομίζω να τον βαρύνει κάτι Τώρα ας πούμε στον explorer άλλες φορές κολλάει ..όταν αναζητώ κάτι άλλες στον edge κολλάει άλλες φορές κάνει μικρά κοψίματα στα βίντεο άλλες φορές στα παιχνίδια για δςυετεολεπτα από 60 σταθερά fps ,μπορεί να πάει 15 τέτοια κολλήματα...τώρα πιο επιστημονικά δεν ξέρω να στα πω.... κατέβασε αυτό https://www.avast.com/el-gr/index αυτό https://www.malwarebytes.com/ και αυτό https://www.piriform.com/ccleaner/download σε κάποιο USB κάνε φορματ πάλι εγκατέστησε τα αυτά που κατέβασες (να τα τρέχεις μια φορά την εβδομάδα ) χρησιμοποίησε μια φορά τον explorer για να κατεβάσεις τον firefox που τον βρίσκεις εδώ https://www.mozilla.org/el/firefox/new/ μετά άνοιξε τον firefox και εγκατέστησε αυτό https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/adblock-plus/ και αυτό https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/bluhell-firewall/ και μην ανοίξεις ποτέ ξανα explorer και bing firefox και google. Επίσης άνοιξε το κουτί και καθάρισε την σκόνη αν έχει φύσηξε το αν μπορείς (έχει και ειδικά σπρέι πχ στο πλαίσιο)
Nerd Community Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλησπερα στη παρεα...ρε παιδες αφηστε το πισι ησυχο χαχα . ειναι μετα απο φορματ και εχει να κανει και 1,5--2 GB updates. Φιλε τρεξε πρωτα τις ενημερωσεις κανε μερικες φορες επανεκκινηση και μα ς ενημερωνεις. Να βαλεις αντιβιρους οπωςδηποτε...ο bitlocker μπορει να δουλεψει κανονικα οταν γινουν ολα τα updates!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα