Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό και το sharkoon και το corsair φυσικά. Αλλά και το seasonic που πρότεινα παραπάνω (και είναι 80 plus gold) θεωρείται πάρα πολύ ήσυχο σε load μέχρι 250w (που ούτε καν θα τα πλησιάσεις εσύ). 

Δημοσ.

Για το seasonic δεν βρίσκω specs στην εταιρεία γι αυτό δεν ξέρω τι παίζει με τον θόρυβο...το corsair έχει 92 άρη φουρφούρι ενώ το seasonic 80 άρη...λογικά θα κάνει περισσότερο θόρυβο...πάντως μεγάλο πράγμα σε mini-itx κουτί να μπορείς να βάλεις κανονικό psu...full size...ένας λιγότερος πονοκέφαλος είναι... :-D

Δημοσ.

Καλησσπερα, επανερχομαι στο θεμα για να σας πω πρωτες αποψεις,τελικα δεν το εστησα αλλα το βρηκα μεσα απο το ινσομνια ετοιμο βρηκα την εξης αγγελια http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/899659-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82-mini-pc-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B3%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-surface-pro-34-%CE%B7-top-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF/ και το πηρα.

ειχε ακριβως οτι εψαχνα και προτιμησα να κερδισω χρονο και να το εχω ετοιμο, απο θεμα χρηματων ειμαι ικανοποιημενος γιατι αν εστηνα το δικο μου θα μου εβγαινε και παραπανω αν εβαζα τροφοδοτικο καλης ποιοτητας, τωρα εμεινε το κουτι αδειο αλλα θα δουμε τι θα γινει και με αυτο , ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που αφιερωσαν χρονο στο θεμα μου. Το pc  δεν το εχω δουλεψει ακομα γιατι το πηρα σημερα το μεσημερι , αλλα για κανενα δεκαλεπτο( λιγο ιντερνετ) που δουλεψα μου αφησε καλες εντυπωσεις , θα επανερθω σε κανα δυο μερες οταν του περασω προγραμματα και θα ασχοληθω

• Like 2
Δημοσ.

Με υγεία να το χαρείς φίλτατε αν το pc είναι σε καλή κατάσταση εξαιρετικό deal πέτυχες...να το ευχαριστηθείς εύχομαι...

• Like 1
Δημοσ.

Το pc ειναι μια χαρα , ειναι γρηγορο δεν κολαει στις ταινιες για την δουλεια που το θελω με υπερκαλυπτει και παλι σας ευχαριστω , το θεμα νομιζω κλεινει εδω ,αντιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...