Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συμφορουμιτες, θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε να στησω ενα mini pc. Εχω το κουτι το οποιο ειναι το Thermaltake's Element Q Mini-ITX. 

Η χρηση θα ειναι κυριως για ταινιες και απλο σερφαρισμα, αντε και κανενα παιχνιδι απο το fb.

Επειδη θα το συνδεσω στη τηλεοραση στο σαλονι θα ηθελα να εχει εξοδο hdmi, και αν βγαζει και ηχο 5.1 ακομα καλυτερα. 

Εχω λιγο μπερδευτει με το τι θα ηταν καλυτερο γιατι δεν ξερω αν αξιζει να παρω μητρικη με cpu on board η οχι, και τι τροφοδοτικο θα ηταν καλυτερα να βαλω , αν μπορει καποιος να μου δωσει μια βοηθεια θα το εκτιμουσα πολυ. Εχαριστω.

Δημοσ.

Καλημερα , εχω μονο το κουτι ,υπαρχει ενας παλιος σκληρος αλλα μαλλον θα κινηθω για ενα μικρο ssd.  Aπο θεμα budget ας ειναι μεταξυ 200 με 250 ευρω

Δημοσ.
Δημοσ.

Ευχαριστω tanasen01  θελω να ρωτησω σχετικα με το τροφοδοτικο αν ειναι αξιοπιστο γιατι τις κινεζιες τις ψιλοφοβαμαι και κατι ακομα αν θα εχω θεμα με θερμοκρασιες γιατι δεν ξερω αν χωραει η ψυκτρα.

Δημοσ.

Σε καλύπτουν πανεύκολα τα watt του τροφοδοτικού. Αν πάρεις αυτό που σου πρότεινε ο tanasen01 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το τροφοδοτικό...

@tanasen01 φίλτατε συγχαρητήρια από εμένα έχεις γίνει εξαιρετικός στο να προτείνεις mini-itx pc...με ενδιαφέρει το σπορ του mini-itx και διαβάζω τις προτάσεις σου με ενδιαφέρον κάθε φορά!

• Like 1
Δημοσ.

Σε καλύπτουν πανεύκολα τα watt του τροφοδοτικού. Αν πάρεις αυτό που σου πρότεινε ο tanasen01 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το τροφοδοτικό...

@tanasen01 φίλτατε συγχαρητήρια από εμένα έχεις γίνει εξαιρετικός στο να προτείνεις mini-itx pc...με ενδιαφέρει το σπορ του mini-itx και διαβάζω τις προτάσεις σου με ενδιαφέρον κάθε φορά!

Δεν έχω φτιάξει ποτέ mini-itx pc πάραυτα :D. Research μόνο...

Δημοσ.

Δεν έχω φτιάξει ποτέ mini-itx pc πάραυτα :D. Research μόνο...

Και εγώ μια δυο φορές για φίλους όμως...περιμένω την am4 mini-itx για να κάνω και το δικό μου επιτέλους...παρόλα αυτά μπορεί να χρειαστώ την γνώμη σου. Για να δούμε και το παλικάρι τελικά τι θα κάνει...ελπίζω να έχουμε feedback από το σύστημά του.

Δημοσ.

Καλημερα , πιστευω σε καμια βδομαδα θα ειμαι ετοιμος , οταν θα τελειωσω θα σας γραψω σχετικα για το αποτελεσμα. Τωρα ειδα και μια μητρικη 

ASRock H110M-ITX/AC

που με λιγο κοστος παραπανω εχει και wi-fi  ισως την προτημισω γιαυτο αν δεν υπαρχει προβλημα. Σε amd δεν θα ηθελα να παω γιατι απο οσο γνωριζω οι επεξεργαστες εχουν θεμα με την θερμοκρσια, εχω και μικρο κουτι, δεν ξερω τι air flow θα εχω και για να βαλω μεγαλη ψυκτρα μαλλον  χλωμο το κονω.. anyway μολις τελειωσω θα αναφερω .

Δημοσ.

Βασικό θέμα στα SFX τροφοδοτικά εκτός από τα Watt ειναι και ο θόρυβος.

Και τα φτηνά κάνουν ανυπόφορο θόρυβο.

Δημοσ.

Θορυβο? δλδ μεχρι ποσα ντεσιμπελ πρεπει να εχει ενα τροφοδοτικο για να μην ακουγετε σαν αεροπλανο? κοιτα μπελας το παλιοτροφοδικο...

Δημοσ.

Να προτείνω ένα θεωρητικά αρκετά αθόρυβο αν ισχύουν τα specs που έχει στο site...

https://www.skroutz.gr/s/6569716/Sharkoon-SilentStorm-SFX-350-Bronze.html και τα specs του: https://www.sharkoon.com/product/1681/SilStorSFXBronze#specs. Λογικά με το σύστημά σου δεν θα ξεπερνάς περίπου το 50% της ικανότητας του τροφοδοτικού...εκεί λέει ότι παράγει 16dB που δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου...βέβαια δεν είναι gold αλλά bronze...όχι ότι θα παίζει και ιδιαίτερο ρόλο...εγώ πάντως στην θέση σου θα έκανα υπέρβαση και θα πήγαινα εδώ: https://www.skroutz.gr/s/8695946/Corsair-SF-Series-450W.html. Δεν θα το ακούσεις μάλλον ποτέ...έχει setting με 0rpm για τον ανεμιστήρα όταν δεν ζορίζεται...δεν παίζει να το ζορίσει το σύστημά σου με τίποτα, οπότε στο σαλόνι δεν θα το ακούς καθόλου...έχει και 7 χρόνια εγγύηση που νομίζω γίνονται 10 με το register στο site της corsair...διπλή τιμή βέβαια από το άλλο...αλλά τροφοδοτικό που το κρατάς και για επόμενο σύστημα φίλτατε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...