Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εριξα μια παραγγελια χτες και θα τα παρω αλλα ειμαι σε διλλημα να τα κρατησω ειναι να τα δωσω σε φιλο που ψαχνει.

Εχω τα Ζ-5400 , αλλης κλασης θεωρητικα, με οπτικες εισοδους κλπ, αλλα εχουν κλεισει 15ετια και εχουν και ενα θεματακι με το sub κανει κατι ενοχλητικα βουητα που και που και το σκεφτομουν να βαλω κατι οικονομικο καινουριο.

Αγνοωντας το θεμα ισχυος που πλεον δε με νοιαζει γιατι τα 5400 εχουν υποβαθμιστει σε δωματιο 7 τετραγωνικων και υπαρχει αλλου homecinema,  τα Ζ506 σε "ποιοτητα" με χαμηλες εντασεις θα ειναι αξιοπρεπη πιστευετε, αντιστοιχα/χειροτερα?

Δημοσ.

Να πω και εγώ την γνώμη μου για τα ηχεία καθώς τα είχα περίπου 6 χρονια.Τα είχα πάρει το 2011 στα 55 euro από μικρό μαγαζί στην θεσσαλονίκη.Ήταν προσφορα και τότε που στα υπόλοιπα μαγαζιά έπαιζαν στα 80-85.Σε γενικές γραμμές τα ηχεία είναι καλά με καλο μπάσο αλλα αν τα θέλετε για 5.1 ήχο θα σας απογοητεύσουν. Τα πίσω ηχεία καθώς και το μεσαίο παίζουν αρκετά ποιο σιγά και πρέπει να έχεις καλή κάρτα ήχου ώστε να τους δώσεις παραπάνω ένταση.Εγώ τα δούλευα ωστόσο σε stereo όλα μαζί και έπαιζαν μια χαρά.Κάτι άλλο που με ενοχλούσε και που ήταν κλασικό στα περισσότερα z506 είναι ο στατικός ήχος.Όταν τα ηχεία ήταν στο on χωρίς μουσική άκουγα ένα σπαστικό ήχο.Στα γενικά όμως ήταν δυνατά ηχεία τα οποια τα δούλεψα pl 6 χρονια κύριος για μουσική και είμαι ευχαριστημένος.Τα πούλησα στην τιμή που τα πήρα φέτος γιατί τσίμπησα τα z906 από black fridays 155 euro.Με έτρωγε pl το χέρι μου :P

• Like 1
Δημοσ.

Να πω και εγώ την γνώμη μου για τα ηχεία καθώς τα είχα περίπου 6 χρονια.Τα είχα πάρει το 2011 στα 55 euro από μικρό μαγαζί στην θεσσαλονίκη.Ήταν προσφορα και τότε που στα υπόλοιπα μαγαζιά έπαιζαν στα 80-85.Σε γενικές γραμμές τα ηχεία είναι καλά με καλο μπάσο αλλα αν τα θέλετε για 5.1 ήχο θα σας απογοητεύσουν. Τα πίσω ηχεία καθώς και το μεσαίο παίζουν αρκετά ποιο σιγά και πρέπει να έχεις καλή κάρτα ήχου ώστε να τους δώσεις παραπάνω ένταση.Εγώ τα δούλευα ωστόσο σε stereo όλα μαζί και έπαιζαν μια χαρά.Κάτι άλλο που με ενοχλούσε και που ήταν κλασικό στα περισσότερα z506 είναι ο στατικός ήχος.Όταν τα ηχεία ήταν στο on χωρίς μουσική άκουγα ένα σπαστικό ήχο.Στα γενικά όμως ήταν δυνατά ηχεία τα οποια τα δούλεψα pl 6 χρονια κύριος για μουσική και είμαι ευχαριστημένος.Τα πούλησα στην τιμή που τα πήρα φέτος γιατί τσίμπησα τα z906 από black fridays 155 euro.Με έτρωγε pl το χέρι μου :P

Εγώ πήρα μεταχειρισμένα τα χ530 τρομερά ηχεία  μερα με την νυχτα τα ζ506 που επίσης ειχα και εγω και τα πουλησα στην μιση τιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...