Voodooman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Και πήρες απάντηση και ενναλακτικη. Τώρα προς τι το υφακι δεν καταλαβαίνω, εκτός εάν θεωρείς όλους εμάς υπαλλήλους σου. Δημόσιο φόρουμ είναι δυστυχώς. Υφάκι δεν υπάρχει στο γραπτό λόγο. Ή μάλλον υπάρχει, αλλά για να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι υπάρχει, πρέπει να έχουμε ξεκάθαρα στοιχεία. Η απάντησή μου δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Και θα πρέπει να είμαι πολύ βλάκας για να κάνω αυτό που λες, δηλαδή να ρωτάω κάτι, να παίρνω βοήθεια από ένα σωρό ανθρώπους και τελικά να ξυνίζω. Αυτό που λέω, το λέω ακριβώς γιατί εκτροχιάστηκε η αρχική μου ερώτηση και αρχίσατε να "μαλώνετε" γενικότερα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Να, σε αυτήν μου την απάντηση υπάρχει ξεκάθαρη ενόχληση για τις μομφές σου! 1
greg4 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εκτροχιάστηκε γιατί κλασσικά σε οτιδήποτε θέμα ανοίγετε εδώ πρέπει να πεταχτεί και ένα "πάρε ryzen" 1
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εκτροχιάστηκε γιατί κλασσικά σε οτιδήποτε θέμα ανοίγετε εδώ πρέπει να πεταχτεί και ένα "πάρε ryzen" Οχι εχεις αδικο. ΤΟ σωστο ηταν να αναφερθει η επιλογη/υπαρξη του ryzen αλλα να σταματαγε εκει. Απο την στιγμη που ο ενδιαφερομενος(που για αυτον ανοιξε το θεμα)πηρε τον επεξεργαστη που πηρε,δεν υπαρχει λογος/νοημα να αναφερεται η αλλη προταση του ryzen οπως στην προηγουμενη σελιδα. Και εγω σε συνθεση ryzen θα πηγαινα οπως αναφερθηκε αλλα οχι κατω απο 1600 γιατι δεν θεωρω αναβαθμιση να παει απο 4πυρηνο σε παλι 4πυρηνο οπως ο ryzen που αναφερθηκε. Αρα για μενα προσωπικα καλυτερα που πηγε σε 3770κ και αργοτερα στο μελλον οπως λεει παει σε ενα 8πυρηνο ryzen πχ που αυτο θα θεωρειται και κυριολεκτικα αναβαθμιση. 4
_Theo_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Οχι εχεις αδικο. ΤΟ σωστο ηταν να αναφερθει η επιλογη/υπαρξη του ryzen αλλα να σταματαγε εκει. Απο την στιγμη που ο ενδιαφερομενος(που για αυτον ανοιξε το θεμα)πηρε τον επεξεργαστη που πηρε,δεν υπαρχει λογος/νοημα να αναφερεται η αλλη προταση του ryzen οπως στην προηγουμενη σελιδα. Και εγω σε συνθεση ryzen θα πηγαινα οπως αναφερθηκε αλλα οχι κατω απο 1600 γιατι δεν θεωρω αναβαθμιση να παει απο 4πυρηνο σε παλι 4πυρηνο οπως ο ryzen που αναφερθηκε. Αρα για μενα προσωπικα καλυτερα που πηγε σε 3770κ και αργοτερα στο μελλον οπως λεει παει σε ενα 8πυρηνο ryzen πχ που αυτο θα θεωρειται και κυριολεκτικα αναβαθμιση. Αυτό που βλέπω εγώ, εντελώς αντικειμενικά είναι ότι κάποιοι, ηθελημένα η όχι, πιέζουν με τον τρόπο τους για αγορά Ryzen. Εντάξει το έχουμε πει χιλιάδες φορές, vfm οι Ryzen και είναι εξαιρετική πλατφόρμα αλλά όχι να πουλήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε Ryzen! Γνώμη μου, από τι στιγμή που ο TS δεν θέλει να πάει σε Ryzen τότε i7-3770 με κλειστά τα μάτια.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αυτό που βλέπω εγώ, εντελώς αντικειμενικά είναι ότι κάποιοι, ηθελημένα η όχι, πιέζουν με τον τρόπο τους για αγορά Ryzen. Εντάξει το έχουμε πει χιλιάδες φορές, vfm οι Ryzen και είναι εξαιρετική πλατφόρμα αλλά όχι να πουλήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε Ryzen! Γνώμη μου, από τι στιγμή που ο TS δεν θέλει να πάει σε Ryzen τότε i7-3770 με κλειστά τα μάτια. Καλα τα ιδια γραφονταν πιο παλια(απο τους ιδιους ολους τυχαιως)και για τους Fx τοτε ως value for money. Εμπαινε ο συμφορουμιτης theo το 2015 και ελεγε οτι ηθελε να αγορασει για παιχνιδια i5 ταδε επεξεργαστη,να σου πεταγονταν οι γνωστοι αγνωστοι και του ελεγαν για 8320 και 8350,ασχετως που τωρα εχουν ξεχασει ολοι(ως δια μαγειας)την υπαρξη τους. Τα ιδια βεβαια γινονται και σε αλλα παρομοια προιοντα φυσικα δεν ειναι μονο στους επεξεργαστες που παρατηρειται αυτο. Ειπαμε και εγω υπερ των ryzen ειμαι,αλλα ελεος με το να αγνοουμε τι ζηταει/θελει ο αλλος. 1
3DJIN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 η μεταβαση σε 3770 δεν αξιζει μεταβαση σε 3770κ τρωγεται,με αλλη καρτα γραφικων καλυτερη επιλογη:σπρωξε σε καρτα γραφικων το χρημα
_Theo_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλα τα ιδια γραφονταν πιο παλια(απο τους ιδιους ολους τυχαιως)και για τους Fx τοτε ως value for money. Εμπαινε ο συμφορουμιτης theo το 2015 και ελεγε οτι ηθελε να αγορασει για παιχνιδια i5 ταδε επεξεργαστη,να σου πεταγονταν οι γνωστοι αγνωστοι και του ελεγαν για 8320 και 8350,ασχετως που τωρα εχουν ξεχασει ολοι(ως δια μαγειας)την υπαρξη τους. Τα ιδια βεβαια γινονται και σε αλλα παρομοια προιοντα φυσικα δεν ειναι μονο στους επεξεργαστες που παρατηρειται αυτο. Ειπαμε και εγω υπερ των ryzen ειμαι,αλλα ελεος με το να αγνοουμε τι ζηταει/θελει ο αλλος. Εντάξει οι FX-83xx ήταν (και ίσως είναι) VfM απλά υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν AMD. Όπως και το αντίθετο, Intel. Παντού συμβαίνει αυτό. Πχ με τις ομάδες και τα αυτοκίνητα.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εντάξει οι FX-83xx ήταν (και ίσως είναι) VfM απλά υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν AMD. Όπως και το αντίθετο, Intel. Παντού συμβαίνει αυτό. Πχ με τις ομάδες και τα αυτοκίνητα. Προφανως αλλα επειδη συμβαινει παντου δεν σημαινει οτι ειναι κατι καλο να γινεται. Εγω το λεω αυτο γιατι ειδαμε οτι αναφερθηκαν και πιο πισω οι ryzen σαν επιλογη και για να τους εριξε ακυρο καλως ή κακως θα ειχε τους λογους του. Και στην τελικη οποιαδηποτε στιγμη θελει μπορει να κανει την μεταβαση ή αλλαγη σε ryzen δεν τρεχει κατι. Γιαυτο και δεν καταλαβαινω προς τι η εμμονη. η μεταβαση σε 3770 δεν αξιζει μεταβαση σε 3770κ τρωγεται,με αλλη καρτα γραφικων καλυτερη επιλογη:σπρωξε σε καρτα γραφικων το χρημα Δεν νομιζω ο ενδιαφερομενος να εχει τοσο μεγαλες απαιτησεις αν κρινουμε και απο το υπολοιπο συστημα του.
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Θα το ξαναγράψω μπας και... Η μοναδική πρόταση για AMD έγινε από τον ATEN και ήταν αυτό ακριβώς, μία πρόταση. Το ότι ήταν σαν ενναλακτικη του 3770 πάλι δεν το έδωσε σημασία κανείς. Το αν εκτροχιάστηκε ή όχι το θέμα θα πρέπει να αναρωτηθούμε από ποιους όχι πάντως από κάποιον που έκανε απλά μια ενναλακτικη πρόταση!!! Το ότι υπάρχουν 1-2 συγκεκριμένη χρήστες που μόλις βλέπουν AMD βγάζουν σπυριά δεν νομίζω ότι πρέπει να απαγορευθεί σαν λέξη!!! Όπως είπα προσωπικά ναι είναι αναβάθμιση ο 3770 αλλά στα 190€ δεν είναι κάτι που θα έκανα προσωπικά, από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Το βασικά ερώτημα όμως απαντήθηκε από το σύνολο, ναι είναι αναβάθμιση. Τελεία και παύλα.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Θα το ξαναγράψω μπας και... Η μοναδική πρόταση για AMD έγινε από τον ATEN και ήταν αυτό ακριβώς, μία πρόταση. Το ότι ήταν σαν ενναλακτικη του 3770 πάλι δεν το έδωσε σημασία κανείς. Το αν εκτροχιάστηκε ή όχι το θέμα θα πρέπει να αναρωτηθούμε από ποιους όχι πάντως από κάποιον που έκανε απλά μια ενναλακτικη πρόταση!!! Το ότι υπάρχουν 1-2 συγκεκριμένη χρήστες που μόλις βλέπουν AMD βγάζουν σπυριά δεν νομίζω ότι πρέπει να απαγορευθεί σαν λέξη!!! Όπως είπα προσωπικά ναι είναι αναβάθμιση ο 3770 αλλά στα 190€ δεν είναι κάτι που θα έκανα προσωπικά, από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Το βασικά ερώτημα όμως απαντήθηκε από το σύνολο, ναι είναι αναβάθμιση. Τελεία και παύλα. Το θεμα βασικα εκτροχιαστηκε μονο και μονο αν διαβασεις στις αρχικες σελιδες που ενω το θεμα ειναι για αλλαγη επεξεργαστη,καποιοι χωρις λογο κολλησαν στην καρτα γραφικων,και για αγνωστο λογο η μπαλα πηγε εκει(δηλαδη ο αλλος για επεξεργαστη μπηκε να ρωτησει για καρτα γραφικων του ειπαν,αλλο Off topic απο εκει). Οσο για τα περι προτασης που λες για τον ryzen ναι η πρωτη φορα ηταν οπως λες και εσυ σωστα σαν προταση εναλλακτικη. Η επιμονη στην διαφορα κοστους σε σχεση με την οποια επιλογη εκανε ο χρηστης παλι οχι. Και για να τελειωνει και το ζητημα(επειδη υποτιθεται οτι στα θεματα αυτα γραφουμε με βαση το τι συμφερει τον αλλον)γιατι ο ενδιαφερομενος εκανε την οποια αγορα Πάντως το ερώτημά μου εξαρχής ήταν αν αξίζει να αλλάξω τον 2500k με τον 3770k, όχι αν αξίζει να αλλάξω όλο το σύστημα. Αρα παλι καλα που δεν αναφερθηκε απο πολλους η οποια εναλλακτικη. Εγω γιαυτο το λογο και δεν προτεινα ryzen,γιατι δυστηχως ο 1600 ξεφευγει χρηματικα και οπως φανηκε ο ts δεν ηθελε να κοιταξει σε κατι αλλο.
Dr_73 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Εντάξει οι FX-83xx ήταν (και ίσως είναι) VfM απλά υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν AMD. Ο fx8320 αυτή τη στιγμή είναι αρκετά ακριβότερος από i3 7100 και χάνει κατά κράτος σε όλα τα games.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ο fx8320 αυτή τη στιγμή είναι αρκετά ακριβότερος από i3 7100 https://www.skroutz.gr/s/10787724/Intel-Core-i3-7100-Box.html https://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320-Box.html Ναι τι ωρα
_Theo_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ο fx8320 αυτή τη στιγμή είναι αρκετά ακριβότερος από i3 7100 και χάνει κατά κράτος σε όλα τα games. Λες να τον αλλάξω να βάλω τον i3-7100;; 1
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/10787724/Intel-Core-i3-7100-Box.html#reviews Ολα τα λεφτα οι πρωτες 2 αξιολογησεις πανω πανω. off topic τελος απο μενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα