Henry3GR Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Έχουν περάσει 10 χρόνια. Τα λεφτά που χαλάει για το PS3 μπορεί να τα ρίξει στο PS4 και να το κάνει ακόμα καλύτερο. Με την ίδια λογική γιατί δεν υποστηρίζει ακόμα το PS2 που το έχουν εκατομμύρια.... Το χάσμα μεταξύ ps2 και ps4 είναι πολύ μεγάλο. Και φυσικά δεν μπορεί να πει στους δημιουργούς να φτιάχνουν τα παιχνίδια και σε έκδοση για ps2. Οπότε δεν είναι η ίδια λογική. Απλά λέω πως δεν χρειάζεται να χαιρόμαστε επηδεί μπαίνει η ταφόπλακα σε μια κονσόλα που ακόμα χρησιμοποιείται. Για τα λεφτά που χαλάει πιθανώς εννοείς τους servers ή τα retails; Πόσο καλύτερο να το κάνει; Κάθε πότε θέλουμε τελικά νέες κονσόλες ή βελτιωμένες τέλος πάντων; Κάθε χρόνο; Αυτές η πολιτικές μόνο κακό θα κάνουν στο gaming.
KilliK Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Παιζει να ειναι η καλυτερη κονσολα που υπηρξε ποτε της sony. O λογος στο παρακατω βιντεο. https://youtu.be/KZO9DPPwgyw αχα.. https://www.youtube.com/watch?v=KY0TgFpNG-s 1
dreamkiller777 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 αχα.. https://www.youtube.com/watch?v=KY0TgFpNG-s https://www.youtube.com/watch?v=xq-nAOJYeuE αχουχα.
ParafronGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Σαν κάτοχος, μπορώ να πω ότι δεν ήταν και η καλύτερη κονσόλα της Sony από θέμα παιχνιδιών. Ναι μεν έδωσε mastepieces όπως αυτά που αναφέρθηκαν στο άρθρο, αλλά υπάρχουν εξίσου masterpiece multiplatform παιχνίδια όπως το RDR ή τα L.A Noire/Mafia 2 τα οποία είχαν "αστείες" επιδόσεις λόγω της περίεργης αρχιτεκτονικής της Sony. Και δεν θα σταθώ στους "lazy" devs όσο στο τελικό προϊόν που έπαιρνε ο καταναλωτής που σε αυτές τις περιπτώσεις ήταν "σάπιο". Και χτυπάει ακόμα περισσότερο γιατί τις αποκλειστικότητες του 3 τις ξαναπαίζεις στο 4, τα άλλα που δεν ξαναβγαίνουν ούτε σε remaster;
fanourisfz6 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ψησε. Ψησε. Και κοροϊδευε. Αν δεις τι παιχνιδια εχουν βγει στην κονσολα, μαλλον θα σου πεσουν τα σαγονια. Τhe Last of Us, Τρια Souls (μαζι με το αποκλειστικο Demon), Τρια Uncharted, Bayonetta, Vanquish, Τρια Mass Effect, Eξι God of War, Δυο Yakuza... ουτε κι εγω δε θυμαμαι ποσα αλλα. Ψησε, ψησε και την αγνοια σου μαζι. Παλιο-κονσολα. Απο τις χειροτερες που εχω παιξει. καλη ηταν εκεινη την εποχη δεν λεω εκτος απο τα προβληματα που ειχα με το μπλου ρεευ (ενα σορω λεφτα ειχα σκασει) μετα πηρα το σλιμ πολυ καλο αλλα οταν επεσε το playstasion network για εναμισυ μηνα δεν ξαναασχοληθηκα με την σονυ
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 H μονη κονσολα που δεν ειχα σε Playstation . Eυτυχως η καταιγιδα remasters που βγηκαν σε ps4 μου εδωσε την ευκαιρια να παιξω τα διαμαντια του gaming που κυκλοφορησαν στο 3 .
Psaris Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Γιατί φίλε μου επιτέλους; Βάραινε κανέναν. Εγώ πχ δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ps4 και όσο παραμένει ζωντανή η κονσόλα και υποστηρίζεται τόσο το καλύτερο. γιατι ακομα βγαινουν ports του PS3 στο Ps4 π.χ yakuza κτλπ καιρος να ρίξουν το development στο ps4/ps4pro+ δεν εχω πιάσει ποτε PS ουτε θα παρω ποτέ αλλα ακομα και αυτα εμεις στην pcmasterrace θα τα λεμε?
celtic Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Κονσόλαρα ήταν... Μόνο για τα uncharted και God of War και το Buzz φτάνει... Αν και για εμένα κονσόλα με τόσες παιχνιδαρες σαν το Ps2 δεν πρόκειται να βγει...
Avatar_GR Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Με τα παιχνίδια του PS3 τι θα γίνει; Λέτε να δώσουν καμία υποστήριξη παιχνιδιών PS3 στο PS4 τώρα που πέθανε το PS3;;; Κρίμα θα είναι να χαθούν τόσα παιχνίδια.
Heybro Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Με τα παιχνίδια του PS3 τι θα γίνει; Λέτε να δώσουν καμία υποστήριξη παιχνιδιών PS3 στο PS4 τώρα που πέθανε το PS3;;; Κρίμα θα είναι να χαθούν τόσα παιχνίδια. Μόνο με κανένα Mod όπως έγινε με το ps3 slim που παίζει τα πάντα ps1 ps2 και ότι emulator θες. Θα σπάσει που θα πάει. 1
sils Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Αν και ξεκίνησαν χαλια τα ps3 εφεραν τα πανω κατω με απιστευτες παιχνιδαρες . Ακομα θυμαμαι τον κρατος που ανέβαινε στον Ολυμπο στην πλατη της ΓΑιας.......(μπρρρρ ανατριχιασα) Κριμα αυτες οι παιχνιδαρες να μην βγαινουν και σε pc να μπορουσε ολος ο κοσμος να τα ευχαριστηθεί........ 1
ChimairaX Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ενώ εμείς το έχουμε εγκαταλείψει? Η αλήθεια είναι ότι όποτε μου ζητάνε να στείλω (χαμένο) τιμολόγιο σε πελάτη για τις συγκεντρωτικές κάθε χρόνο, ΒΑΡΙΕΜΑΙ να μπω στη διαδικασία να σκανάρω το τιμολόγιο, να του ζητήσω γράμμα γράμμα το email του (ναι, μερικά λογιστικά γραφεία ή λογιστήρια εταιρειών έχουν κάτι μαλακισμένα email addresses τύπου [email protected] ) να το επισυνάψω σε email και να γράψω το κλασικό αγαπητέ κύριε σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας μπλα μπλα μπλα, από το να του πω το απλό "πείτε μου ένα φαξ να το στείλω" να τελειώνω. Και δυστυχώς οι περιπτώσεις να γίνει αυτό δεν είναι 1-2. Είναι δεκάδες ή και εκατοντάδες. (όποιος δουλεύει σε λογιστήριο καταστήματος λιανικής θα καταλάβει)
unforgiven Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μου το διέλυσε ο μικρός... Κρίμα. Γιατί το Buzz ήταν το καλύτερο οικογενειακό μας παιχνίδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Παρολα αυτα το PS3 παραμενει ομως ενας καλος Blu Ray player! Παραμενει και μια άριστη κονσόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα