D.Luffy Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Γιατί φίλε μου επιτέλους; Βάραινε κανέναν. Εγώ πχ δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ps4 και όσο παραμένει ζωντανή η κονσόλα και υποστηρίζεται τόσο το καλύτερο. Μα δεν θα έρθει κάποιος εκπρόσωπος της Sony στο σπίτι σου να σου αρπάξει το PS3 επειδή σταμάτησε η παραγωγή του... Εσύ συνεχίζεις να παίζεις κανονικά με αυτά που έχεις. Όσο αναφορά τα καινούργια παιχνίδια και την υποστήριξη, δεν είναι μόνο θέμα της Sony αλλά και των υπόλοιπων devs. Δεν πατούν απλώς ένα κουμπί για να γίνει port ένα παιχνίδι του PS4 και στο PS3. Είναι απόλυτα λογικό να προτιμούν να διαθέσουν το χρόνο, τα χρήματα και τους πόρους ανάπτυξης για την γενιά που ήδη διανύουμε εδώ και 4 χρόνια. Τώρα όσο αναφορά για το λόγο που χαίρονται κάποιοι, είναι νομίζω εμφανής σύμφωνα με το παραπάνω. Περισσότερα περιθώρια για αξιοποίηση της τωρινής τεχνολογίας. Και οι διαφορές μεταξύ PS3 και PS4 είναι πολύ μεγαλύτερες απ' όσο φαντάζεσαι. Είναι εντελώς διαφορετικές αρχιτεκτονικές με άλλες φιλοσοφίες προγραμματισμού. 1
dreamkiller777 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Παρολαυτα αν στα 3 καλυτερα παιχνιδια το ενα ειναι το buzz ε μαλλον τελικα ειχα δικαιο πως πουλησε οσα πουλησε λογο blueray οπως το ps2 λογο dvd και ps λογο cd player. Ας ειναι καλα η ms που εκανε γκαφα σε αυτη τη γενια και εδωσε μια και ισως μοναδικη καθαροαιμη "νικη" σε αυτη τη γενια στο ps4 ως κονσολα. Μεχρι τωρα παντως η sony πουλαγε multimedia players στους μπαμπαδες ps1,2,3.Περιμενω να κλεισει ο κυκλος για να βγαλω και το συμπερασμα μου για το grill ps4.
empire_1924 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Κονσολάρα απο τις λίγες(εμφανισιακά προτιμώ την slim έκδοση όπως στην εικόνα) που πραγματικά έκανε την διαφορά σε μετάβαση γενιάς(ps2->ps3) γιατί ήταν πολύ δυνατό μηχανάκι και έχει εννοείται το καλύτερο "σπάσιμο" ever για κονσόλα!!! 1
MechaCorn Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μα δεν θα έρθει κάποιος εκπρόσωπος της Sony στο σπίτι σου να σου αρπάξει το PS3 επειδή σταμάτησε η παραγωγή του... Εσύ συνεχίζεις να παίζεις κανονικά με αυτά που έχεις. Όσο αναφορά τα καινούργια παιχνίδια και την υποστήριξη, δεν είναι μόνο θέμα της Sony αλλά και των υπόλοιπων devs. Δεν πατούν απλώς ένα κουμπί για να γίνει port ένα παιχνίδι του PS4 και στο PS3. Είναι απόλυτα λογικό να προτιμούν να διαθέσουν το χρόνο, τα χρήματα και τους πόρους ανάπτυξης για την γενιά που ήδη διανύουμε εδώ και 4 χρόνια. Τώρα όσο αναφορά για το λόγο που χαίρονται κάποιοι, είναι νομίζω εμφανής σύμφωνα με το παραπάνω. Περισσότερα περιθώρια για αξιοποίηση της τωρινής τεχνολογίας. Και οι διαφορές μεταξύ PS3 και PS4 είναι πολύ μεγαλύτερες απ' όσο φαντάζεσαι. Είναι εντελώς διαφορετικές αρχιτεκτονικές με άλλες φιλοσοφίες προγραμματισμού. Ψεματα εβραιων μασωνων!!1! Τα ιδια λενε και για τα windows xp αλλα μια χαρα πηγαινει ο pentium 4 μου, νερακι το τρεχει το netscape!11! Οι καπιταλοεταιριες ταιζουν τον κοσμο ψεματα και του δημιουργουν ψευτικες αναγκες για να καταναλωνει συνεχεια και να ζει σε μια χρηματοοικονομικοσυμπαντολογικη φουσκα! Ενα κουμπακι να πατησουν μια χαρα θα επαιζε το ps3 ολα τα next gen Games η Sony ομως φιμωνει τους devs για να μην αποκαλυψουν την αληθεια! Εγω με ps2 ειμαι που εχει και τα απαραιτητα καλωδια για την crt μου, μολις η τιμη του ps3 πεσει κατω απο 10Ε θα χτυπησω ενα να κανω δουλεια μου, ισως χρειαστει να πουλησω το 3310 δυστυχως. Υ.Γ.: Jokes aside αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασεις μια μεταχειρισμενη κονσολα 200Ε και αναγκαζεσαι να αγορασεις hardware 11τιας τοτε εχεις πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο το gaming.
NickTG Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Παρολαυτα αν στα 3 καλυτερα παιχνιδια το ενα ειναι το buzz ε μαλλον τελικα ειχα δικαιο πως πουλησε οσα πουλησε λογο blueray οπως το ps2 λογο dvd και ps λογο cd player. Ας ειναι καλα η ms που εκανε γκαφα σε αυτη τη γενια και εδωσε μια και ισως μοναδικη καθαροαιμη "νικη" σε αυτη τη γενια στο ps4 ως κονσολα. Μεχρι τωρα παντως η sony πουλαγε multimedia players στους μπαμπαδες ps1,2,3. Περιμενω να κλεισει ο κυκλος για να βγαλω και το συμπερασμα μου για το grill ps4. Δηλαδή δεν είχαν παιχνίδια τα PS? Αν κάποιος αντίστοιχα βάζει στα καλύτερα του το Mario Party γιατί μαζεύεται με τους φίλους του και παίζει μας λέει ότι δεν έχουν καλύτερα παιχνίδια οι κονσόλες της Nintendo?
dreamkiller777 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δηλαδή δεν είχαν παιχνίδια τα PS? Αν κάποιος αντίστοιχα βάζει στα καλύτερα του το Mario Party γιατί μαζεύεται με τους φίλους του και παίζει μας λέει ότι δεν έχουν καλύτερα παιχνίδια οι κονσόλες της Nintendo? Σαφως και ειχαν οχι αυτα που εχουν ειπωθει ομως μεχρι τωρα. H συγκριση mario party με buzz ειναι παντελως ασχετη. Καλυτερα βαλε το 1-2 switch και ξανα ερωτησου.
NickTG Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Βάλε εσύ τα δικά σου. Σημασία έχει πως έχουν και πούλησαν και για αυτό. Όλα τα party games το ίδιο μου κάνουν. Αν εσένα σε βολεύει βάλε το 1-2 στο παράδειγμα, δεν αλλάζει το νόημα.
Votritis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Εγώ φέτος το έδωσα στον αδελφό μου που ήθελε να παίζει κανένα παιχνίδι στο χαλαρό και το ευχαριστήθηκε,σε 24αρι μόνιτορ μια χαρά είναι τα γραφικά του.
Agony Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τα παιχνίδια υπέροχα.. Η κονσόλα Άθλια..Απαραδεκτη..οι λόγοι απλοί όταν την αγόρασα δεν μου παν ότι πρέπει να πάρω άλλες 2 Επειδή αποκολλήθηκε η gpu από θερμοκρασίες ούτε ότι το ανοιχτό λογισμικό που μου το διαφήμιζαν σαν home entertainment θα μου το κλείδωναν μετά από λίγο. Και ναι έχω είχα και Xbox που είχε red ring απαράδεκτες και οι 2 πρώτες. Η επόμενη Slim φουρνιά ήταν οκ... Αλλά όχι να βγάλουμε και το Original PS3 κονσολαρα που το pcb και η ψύξη μέσα ήταν για πεταμα...τα τροφοδοτικά σκαγανε στα καταστήματα και τα BR players τα άλλαζαν στα 2 χρόνια. Και να θυμίσω και τα Demo units τις Sony στα μαγαζιά μέσα στα διάφανα κουτιά που έσκαγε το ένα μετά το άλλο και τα μάζεψαν. Παιχνιδαρες ΝΑΙ σίγουρα... κονσόλα όχι. 3
yokki Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 μεγάλο κρίμα και το είχα δίπλα στο μηχάνημα με τα XP.
Henry3GR Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Εγώ έχω το slim 360 gb και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και μιλάμε για πολλές ώρες gaming. Και καλοκαίρι και στην Θεσσαλονίκη (φαντάζομαι καταλαβαίνεται). Το άφηνα εγώ, το έπιανε ο αδερφός μου. Και ταινίες dvd και bluray. Τώρα γιατί τόσα παράπονα, δεν ξέρω. Μπορεί η συγκεκριμένη έκδοση να ήταν τόσο καλή.
grnalx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Αν έπαιρνα κονσόλα θα ήταν Xbox. Δεν ξέρω αλλά το ps δεν με γεμίζει, είχα το 1 και το 2 και μετά πήρα το 360 . Βέβαια τα παράτησα όλα για PC gaming στην πορεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα