Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί το PlayStation 4 να βρίσκεται στην αγορά περίπου 4 χρόνια, όμως ο προκάτοχός του εξακολουθούσε να κυκλοφορεί μέχρι σήμερα στην Ιαπωνία.

Όμως πλέον όπως αναφέρει και η Sony, ο κύκλος ζωής του PlayStation 3 στη χώρα αυτή κλείνει αυτή την εβδομάδα, με την Ιαπωνική εταιρεία να έχει διαθέσει στην αγορά και την τελευταία κονσόλα που κατασκευάστηκε τον Δεκέμβριο με δίσκο 500GB. Είχε προηγηθεί αντίστοιχη κίνηση τον περασμένο Οκτώβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες αν και σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν ακόμη ελάχιστα μέρη στον κόσμο όπου διατίθεται η κονσόλα.

Με 70 εκατομμύρια πωλήσεις σε 7 χρόνια, το PlayStation 3 ξεπέρασε το συνήθη 10ετη κύκλο ζωής μιας κονσόλας, έρχοντας να αντικαταστήσει το Νοέμβριο του 2006 το εξίσου πετυχημένο PlayStation 2. Στο PlayStation 3 ξεχώρισαν αρκετές αποκλειστικότητες όπως η σειρά Uncharted, το The Last of Us, το Heavy Rain και το Metal Gear Solid 4, που βοήθησαν τη Sony να ανταγωνιστεί το εξίσου πετυχημένο Xbox 360 της Microsoft.

Στα σχέδια της Sony υπάρχει σύντομα η μεταφορά της υπηρεσίας PS Now από το PS3 αποκλειστικά στο PS4 και το PC, δίνοντας πρόσβαση στους χρήστες των συστημάτων αυτών σε μια σειρά από παιχνίδια μέσω της τεχνολογίας streaming.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αναμενομενο ητανε αλλα μου φαινεται οτι εχει καιρο που το ειχανε ανακοινωσει αυτο.Παρολα αυτα το PS3 παραμενει ομως ενας καλος Blu Ray player!

• Super Moderators
Δημοσ.

περίεργο! οι Ιάπωνες κάνουν χρήση ακόμα fax :o

Ενώ εμείς το έχουμε εγκαταλείψει?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο μια χαρα ειναι που να δεις με τι αλλα ασχολουνται με 30 ετιας και βαλε κονσολες.

Δημοσ.

Και στην Λατινική Αμερική χρησιμοποιούν γραφομηχανές στο δημόσιο γιατί έχουν συχνές διακοπές ρεύματος, τι πάει να πει αυτό; :P

Δημοσ.

Αντίο σε μια εκπληκτική γενιά ψυχαγωγίας.

Μακάρι η τωρινή να είναι εξίσου εξαίσια και συναρπαστική που αντικειμενικά έως τώρα δεν είναι. :(

Για εμένα το PS2 παραμένει μια εξαιρετική γενιά κονσολών.

Θυμάστε τι παιχνιδάρες είχαν βγει? ακόμα τις ξαναπαίζουμε σε HD.

Μακάρι να μπορέσουμε σε κάποια χρόνια να πούμε το ίδιο για το PS4.

happy gaming :)

• Like 2
Δημοσ.

Παιζει να ειναι η καλυτερη κονσολα που υπηρξε ποτε της sony. O λογος στο παρακατω βιντεο. 

...

Ψησε. Ψησε.

Και κοροϊδευε.

Αν δεις τι παιχνιδια εχουν βγει στην κονσολα, μαλλον θα σου πεσουν τα σαγονια.

Τhe Last of Us, Τρια Souls (μαζι με το αποκλειστικο Demon), Τρια Uncharted, Bayonetta, Vanquish, Τρια Mass Effect, Eξι God of War, Δυο Yakuza...

ουτε κι εγω δε θυμαμαι ποσα αλλα.

Ψησε, ψησε και την αγνοια σου μαζι.

Παλιο-κονσολα. Απο τις χειροτερες που εχω παιξει.

• Like 4
Δημοσ.

Επιτέλους

Γιατί φίλε μου επιτέλους; Βάραινε κανέναν. Εγώ πχ δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ps4 και όσο παραμένει ζωντανή η κονσόλα και υποστηρίζεται τόσο το καλύτερο.

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί φίλε μου επιτέλους; Βάραινε κανέναν. Εγώ πχ δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ps4 και όσο παραμένει ζωντανή η κονσόλα και υποστηρίζεται τόσο το καλύτερο.

Έχουν περάσει 10 χρόνια. Τα λεφτά που χαλάει για το PS3 μπορεί να τα ρίξει στο PS4 και να το κάνει ακόμα καλύτερο.

Με την ίδια λογική γιατί δεν υποστηρίζει ακόμα το PS2 που το έχουν εκατομμύρια....

Δημοσ.

Παιζει να ειναι η καλυτερη κονσολα που υπηρξε ποτε της sony. O λογος στο παρακατω βιντεο. 

https://youtu.be/KZO9DPPwgyw

xaxaxaxaxaxaxa!!!! Πολύ καλό, Είχα την εντύπωση οτι είχε σταματήσει. Καιρός ήταν με την επέλαση του VR τι να να το κάνει πλέον το ps3 ένας gamer. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...