orestis000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350-400 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): μηνύματα, Multimedia 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν με ενδιαφέρει 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Gorila glass 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; όχι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; υποθέτω μιλάμε για LTE, οποτε ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; να υποστηρίζεται από την εταιρία για android 8+ 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι. Τώρα έχω το elephone p8000(4000+ mAh) που στο τέλος της μέρα μένει με 40%, δεν με ενδιαφέρει να είναι τόσο μεγάλη, αλλά να βγάζει την μέρα. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και τα 2 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο 15) Επίσης θέλω να είναι καλό στην αναπαραγωγή μουσικής από ακουστικά Υ.Γ. 1. Μπορώ να το αγοράσω είτε από Ελλάδα είτε από Ουγγαρία, που θα είμαι μέχρι αρχές Ιουλίου. Οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες. Από εξωτερικό θα αγοράσω μόνο εάν μπορεί να έρθει μέχρι αρχές Ιουλίου ουγγαρία(στην ελλάδα είχα πληρώσει για κινητό 200 ευρώ, έξτρα 200 ευρώ τελωνείο), οπότε μιλάμε για fast shipping που ίσως στην τελική φτάσει ίδια τιμή. Επίσης εάν έχετε πρόταση για κινητό από εξωτερικό από που; Ξέρω μόνο αυτά από Κίνα, amazon k ebayY.Γ. 2. Έχω βρει το galaxy s7 32gb με 350 ευρώ.
orestis000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 έχω βρει και το Mi 5s στην ίδια τιμή. Σε benchmark παίρνει λίγο παραπάνω, έχει 200 mAmh μεγαλύτερη μπαταρία. Τι λέτε για αυτό;
AggelosTz Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 έχω βρει και το Mi 5s στην ίδια τιμή. Σε benchmark παίρνει λίγο παραπάνω, έχει 200 mAmh μεγαλύτερη μπαταρία. Τι λέτε για αυτό; Άσε τα benchmark και κοιτά για κάτι καλό που θα κρατήσει και αξίζει τα λεφτά του. Κοιτά και από την πλευρά των iPhone αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος οθόνης.
orestis000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 δεν μπορώ την apple σαν εταιρία.... Το Xiaomi το σκέφτομαι γιατί δεν είναι καμιά τυχαία εταιρία. Δλδ εταιρίες που θα σκεφτόμουν να αγοράσω κινητό θα ήταν htc, samsung, lg, xiaomi, huawei, zte, alcatel, lenovo, motorola.
AggelosTz Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Lg όχι με τα τόσα bootloop , Moto X style ναι, την σειρά G προσωπική γνώμη μου την έκαναν σκ...α, Alcatel κανείς απλά πλάκα ..., Zte μάλλον τρολαρεις . Αν βρήκες s7 350€ δεν ξέρω γιατί το συζητάμε ακόμα. 1
ziaba Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 δεν μπορώ την apple σαν εταιρία.... Το Xiaomi το σκέφτομαι γιατί δεν είναι καμιά τυχαία εταιρία. Δλδ εταιρίες που θα σκεφτόμουν να αγοράσω κινητό θα ήταν htc, samsung, lg, xiaomi, huawei, zte, alcatel, lenovo, motorola. από την στιγμή που δίνεις έως 400€ για συσκευή δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς xiaomi και γενικά προς Κίνα μεριά
orestis000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 ναι, λογικά αύριο θα πάω στο μαγαζί να δω εάν υπάρχει ακόμα με τα 350 ευρώ και εαν υπάρχει θα το αγοράσω. Ευχαριστώ
Speculoos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 από την στιγμή που δίνεις έως 400€ για συσκευή δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς xiaomi και γενικά προς Κίνα μεριά OnePlus;
orestis000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 αυτό που φοβάμαι από κίνα είναι μην μου βάλουν τελωνείο και φτάσει κάπου στα 500 ευρώ(στην ελλάδα ακόμα παραπάνω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα