Heybro Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 vfm λέμε Εχω στα σκαρια καλό PC για Gaming και σκεφτόμουν τον 7700k. Τώρα με ίδιες τιμές θα πάω σε 7800X μαζί με μια 1070 που έπεσε αρκετά φτιάχνεις τούμπανο υπολογιστή σε σχετικά καλές τιμές. Και όπως να το κάνουμε ένας εξαπυρηνος θα σε βγάλει σίγουρα παραπάνω χρόνια από έναν 4πυρηνο. Οι 8πυρηνοι ακόμα είναι ακριβοί στα 500 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louilouiCK Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εχω στα σκαρια καλό PC για Gaming και σκεφτόμουν τον 7700k. Τώρα με ίδιες τιμές θα πάω σε 7800X μαζί με μια 1070 που έπεσε αρκετά φτιάχνεις τούμπανο υπολογιστή σε σχετικά καλές τιμές. Και όπως να το κάνουμε ένας εξαπυρηνος θα σε βγάλει σίγουρα παραπάνω χρόνια από έναν 4πυρηνο. Οι 8πυρηνοι ακόμα είναι ακριβοί στα 500 ευρώ. Περίμενε ως τα Χριστούγεννα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Περίμενε ως τα Χριστούγεννα Αυτο κάνω γνωρίζω ότι θα βγουν volta Vega και το καθυστερώ όσο γίνεται μιας και θα ρίξω σίγουρα 1500 και θέλω να πάρω όσο πιο future proof hardware γίνεται. DDR5 δεν νομίζω να προλάβω πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wooddoll Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Doom με 10.000 fps ..Αυτά είναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εχω στα σκαρια καλό PC για Gaming και σκεφτόμουν τον 7700k. Τώρα με ίδιες τιμές θα πάω σε 7800X μαζί με μια 1070 που έπεσε αρκετά φτιάχνεις τούμπανο υπολογιστή σε σχετικά καλές τιμές. Και όπως να το κάνουμε ένας εξαπυρηνος θα σε βγάλει σίγουρα παραπάνω χρόνια από έναν 4πυρηνο. Οι 8πυρηνοι ακόμα είναι ακριβοί στα 500 ευρώ. Στη μητρική όμως θα ακουμπήσεις αρκετά παραπάνω. Επίσης στην τιμή του 7800Χ παίρνεις Ryzen 1600X+X370 M/B 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δεν μπορεί, κάποια μητρική θα συμφέρει... http://www.pcgamer.com/asus-unveils-a-whole-range-of-x299-motherboards/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Πάω τα Χριστούγεννα για Core i7-7820X με τιμή κάπου στα $450 υπολογίζω από ΗΠΑ. Τα υπόλοιπα τσιπς δεν τα βλέπω να πέφτουν. Ο i7-7820X όμως θα πέσει σίγουρα λόγο του ανταγωνισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Στη μητρική όμως θα ακουμπήσεις αρκετά παραπάνω. Επίσης στην τιμή του 7800Χ παίρνεις Ryzen 1600X+X370 M/B Δεν είναι λίγο αδύναμος ο 1600x σε παιχνίδια? Έχω δει συγκρίσεις με 7700k και σε αρκετά είναι 20 30 fps κάτω από 7700k. Οπότε φαντάζομαι ο 7800x θα έχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Καλοί οι πυρήνες αλλά πρέπει να αξιοποιούνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δεν είναι λίγο αδύναμος ο 1600x σε παιχνίδια? Έχω δει συγκρίσεις με 7700k και σε αρκετά είναι 20 30 fps κάτω από 7700k. Οπότε φαντάζομαι ο 7800x θα έχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Καλοί οι πυρήνες αλλά πρέπει να αξιοποιούνται. Εξαρτάται απ' το game. Αν χρησιμοποιεί πάνω από 4 πυρήνες καλώς, αν όχι τότε θα έχει χαμηλότερες επιδόσεις απ' τον 7700Κ λόγω χρονισμού. Μη περιμένεις ο 7800Κ να χρονίζεται τόσο καλά όσο ο 7700Κ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louilouiCK Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δεν μπορεί, κάποια μητρική θα συμφέρει... http://www.pcgamer.com/asus-unveils-a-whole-range-of-x299-motherboards/ θα συμφέρει συγκριτικά με τις άλλες ακόμη πιο ακριβές για intel όχι ότι θα συμφέρει (απο άποψη χαρακτηριστικά/τιμή) σε σχέση με αυτές για AMD. Στις τιμές που η AMD θα σου δίνει όλα τα λαμπιόνια και τις σάλστες η μητρική για intel θα έχει 2 slots για ram και πλαστική λαβίδα για το socket (που λέει ο λόγος) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εξαρτάται απ' το game. Αν χρησιμοποιεί πάνω από 4 πυρήνες καλώς, αν όχι τότε θα έχει χαμηλότερες επιδόσεις απ' τον 7700Κ λόγω χρονισμού. Μη περιμένεις ο 7800Κ να χρονίζεται τόσο καλά όσο ο 7700Κ Γνωρίζω ότι όσο περισσότεροι πυρήνες τόσο πιο δύσκολα να ανέβει ο χρονισμός κάθε πυρήνα. Διαβάζω πολλοί προτείνουν Ryzen έναντι κάποιου τετραπυρηνου Intel. Το θέμα είναι αυτή τη στιγμή σχεδόν όλα τα παιχνίδια τρέχουν καλύτερα σε 7700 αλλά προτείνουν Ryzen προβλέποντας στο μέλλον τα παιχνίδια να υποστηρίξουν 6 και 8 πυρήνες. Θα γίνει ποτέ αυτό η πάλι ο 7700 θα τους κάνει πλάκα? Μιλάω καθαρά για Gaming και πόσα fps βγάζει ο κάθε επεξεργαστής με την ίδια gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 https://www.techpowerup.com/233865/intels-skylake-x-kaby-lake-x-hedt-cpus-to-use-tim-wont-be-soldered Κι "οδοντόπαστα" αντί για soldering, καλά είμαστε... Το delidding έχει καθιερωθεί από τους IvyBridge. Τραγικό. Εξαρτάται απ' το game. Αν χρησιμοποιεί πάνω από 4 πυρήνες καλώς, αν όχι τότε θα έχει χαμηλότερες επιδόσεις απ' τον 7700Κ λόγω χρονισμού. Μη περιμένεις ο 7800Κ να χρονίζεται τόσο καλά όσο ο 7700Κ Επίσης, με τους Coffee Lake (οι οποίοι βγαίνουν φέτος) έχει αναφέρει ~30% υψηλότερη απόδοση σε σχέση με τους Kaby Lake και εκεί θα υπάρχουν οι παραδοσιακοί 4C/8T οι οποίοι σίγουρα θα πιάνουν υψηλότερο single και πιθανότατα υψηλότερα clocks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louilouiCK Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δεν είναι λίγο αδύναμος ο 1600x σε παιχνίδια? Έχω δει συγκρίσεις με 7700k και σε αρκετά είναι 20 30 fps κάτω από 7700k. Οπότε φαντάζομαι ο 7800x θα έχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Καλοί οι πυρήνες αλλά πρέπει να αξιοποιούνται. τις ίδιες επιδόσεις με τον 1800x θα έχει πάνω κάτω (στα παιχνίδια) μιας και είναι κουτσουρεμένος 1800x αν είσαι τυχερός παίζει να μήν είναι και οι 2 πυρήνες που απενεργοποίησαν σάπιοι και να ξεκλειδώσεις τον έναν και να έχεις εφταπύρηνο επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εχουμε χασει τη μπαλα.ή εμεις ή εταιρειες... τελικα και οι υπολογιστες γιναν σαν τα κινητα.βγαλτε πυρηνες ναχουμε.να παρουμε να φτιαξουμε πυραυλο να παμε στο φεγγαρι.και εχω μεινει σε λαπτοπ με duo επεξεργαστη. Και δεν μπαινω στον κοπο να τον ανοιξω για να σερφαρω.προτιμω το τηλεφωνο.πιο γρηγορο ειναι. Εαν καποιος αναβαθμιστει σε ι9 ας μου χορηγησει τον παλιο του ι3 ή ι5,καλοδεχουμενος.να φτιαχνω με την ανεση μου τα διαγωνισματα των κοπελιων. Πες τα τσακαλε, απο pentium 4 και μετα το χαος, 0 διαφορα. Σα δε ντρεπονται εκει στην intel που αποφασισαν να βγαλουν κατι που δεν το χρειαζεσαι ΕΣΥ ο τρανος so_kriti. Αυτος ο i9 τι διαφορα θα εχει δηλαδη; Θα bootαρουν πιο γρηγορα τα xp; Καλυτερη αποδοση στο netscape; Θα τρεχει 2 ναρκαλιευτες ταυτοχρονα; Μαρκετινγκ τρικς των εβραιων μασωνων για να αρμεγουν τον κοσμο, διαδωστε!!!1! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Επίσης ανταγωνισμός είναι όταν ουσιαστικά εξαναγκάζεται ο γίγαντας του χώρου να δώσει παραπάνω πυρήνες είτε στην mainstream αγορα είτε στις επαγγελματικές λύσεις που δεν αφορούν πολύ κόσμο. Ναι και παλι εσυ μιλας στην θεωρια πως ειναι τα πραγματα και εγω λεω τι βλεπω να ισχυει στην πραξη. Παραπανω πυρηνες στην mainstream αγορα δεν ειδαμε και οχι τα 600δολλαρια του 8πυρηνου δεν θεωρουνται mainstream τιμη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα