opera Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Παιδιά τιμή γνωρίζουμε;;; Στο Γερμανό που το διαφημίζει μη διαθέσιμο αλλά στην ίδια τιμή με τους άλλους στα 749 ευρώ. https://www.germanos.gr/product/garmin-fitness-smartwatch-fenix-5x/20354848/ https://www.skroutz.gr/s/10777217/Garmin-Fenix-5X-Slate-Gray-Sapphire-with-Black-Band.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paris mavraganis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 780 euro ρολοι .... και μην σας τύχει να θέλετε να αλάξαιτε μπαταρία !!!!!!! . την έχω πατήσει με το timex ironman triathlon..... και έμαθα !!!!!! . απλά δεν έχουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Κάτοχος εδώ και ένα μήνα περίπου του Fenix 5, όχι το Χ. Ότι καλύτερο έχω φορέσει στο χέρι μου. Το φοράω ακόμα και στον ύπνο για τις μετρήσεις. Εξαιρετική επιλογή. Το πιο εντυπωσιακό είναι ένα. Η μπαταρία. Το φόρτισα 2 Ιουνίου 12 το μεσημέρι στο 100%. Αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι στο 16% με καθημερινή σχεδόν χρήση σε τρέξιμο-ελλειπτικό και Strength training. Όλα ανοιχτά καθημερινά (βαρόμετρο, καρδιακοί παλμοί κτλ.) Το συνιστώ πάντως σε όποιον έχει να διαθέσει 600€ και θέλει κάτι εξαιρετικό από όλες τις απόψεις. ΥΓ: Δεν είμαι garminakias, πρώτη φορά που πάω σε garmin. Απλά θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δε ξαναπαίρνω ούτε Polar ούτε Garmin τα HRM της Polar θέλανε κάθε μήνα μπαταρία ενώ η Garmin από τη βιασύνη της να κυκλοφορεί νέα προϊόντα δε δίνει προσοχή στο software με αποτέλεσμα πολλά bugs και ατελείωτα updates τα οποία σταματάνε χωρίς να λύσουν όλα τα προβλήματα γιατί μόλις βγει το νέο μοντέλο σταματά η υποστήριξη στο προηγούμενο. Δείτε updates από το 2.20 στο 5.00 και από το 2.20 στο 8.30. Αντί να βγάλουν ένα εργαλείο που να δουλεύει σωστά από την αρχή σου τρώνε τη ζωή με μπαλώματα. http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=5809 http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=7623 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laiacher Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Θα το σκεφτώ πολύ να αγοράσω ξανά garmin. Όταν το Fenix 3 Hr, μετράει τον μαραθώνιο 45 χιλιόμετρα και από το τριαντά κάτι είμαι χωρίς αξιόπιστες ενδείξεις, τι να πω! Ποια αξιοπιστία; Τρέχα 30 και σύ! Είναι ανάγκη να τα τρέξεις και τα 45!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Καλησπερα ... Εχω το garmin forunner 235 και σκεφτομαι να παω στο fenix 5 η χρηση που το κανω ειναι τρεξιμο-γυμναστηριο. Τρεχω 5-6 αγωνες το χρονο Μαραθωνιο-Ημιμαραθωνιο ενα lakeRun στα Ιωαννινα και κανα 3-4 10αρια .... Απο την αλλη γνωριζει κανεις τις διαφορες του απλου 5 με 5Χ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μήπως να εξετάσεις μέσα στις πιθανές επιλογές σου και το Garmin 935; Δεν το έχω αυτό, απλώς από χαρακτηριστικά που έχω διαβάσει πιστεύω ότι δεν υστερεί ιδιαίτερα και λογικά είναι οικονομικότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 100 ευρώ διαφορά έχουν. αν το 935 έχει πιο αξιόπιστο gps δεν βλέπω το λόγο να ασχοληθεί με τη σειρά fenix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μήπως να εξετάσεις μέσα στις πιθανές επιλογές σου και το Garmin 935; Δεν το έχω αυτό, απλώς από χαρακτηριστικά που έχω διαβάσει πιστεύω ότι δεν υστερεί ιδιαίτερα και λογικά είναι οικονομικότερο. Και αυτο 550 Ε δε το λες και φθηνοτερο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warzycha Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 780 euro ρολοι .... και μην σας τύχει να θέλετε να αλάξαιτε μπαταρία !!!!!!! . την έχω πατήσει με το timex ironman triathlon..... και έμαθα !!!!!! . απλά δεν έχουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδη αν τα φτυσει καποια στιγμη η μπαταρια στο forerunner 230 μου,η Garmin δεν μπορει να μου αλλαξει την μπαταρια;Αληθεια τωρα;Εδωσα 200€ για χρηση 1-1,5 χρονο; Αν ειναι ετσι εχω να ριξω τρελο κραξιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosiphone45 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δειτε κι αυτο.... https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/7/11/15952580/apple-first-generation-watch-back-cover-policy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BluEDr4g0n Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ποτέ ξανά αγορά απο garmin. έδωσα 600euro να πάρω το fenix 3 saphire. Το αποτέλεσμα είναι οτι μετα απο μερικά προβλήματα πήγα στο official service της Garmin το δέχτηκαν το ρολόι κανονικά για να μου το φτιάξουν γιατι ηταν στην εγγύηση. και με παίρνουν την επομενη μερα απο ειχα κανει ολοκληρο ταξίδι για να πάω να το φτιάξω, οτι λογο του οτι απο το ελληνικό κατάστημα που το αγόρασα δεν το προμηθευτηκε απο αυτους το ρολοι αλλα απο αλλους(εντος ευρωπαπικης ενωσης) δεν με καλύπτουν και πρέπει να πληρώσω. Στέλνω mail στα κεντρικα να παραπονεθώ για την απαραδεκτη τοποθετηση της εταιριας απεναντι μου. Να σημηώσω οτι ευρβπαικος νομος τους υποχρεώνει οτιδηποτε πολήτε εντος ευρωπαικης ενωσης να πέρνει εγγυηση 2 χρονια minimum και εγώ το έχω ένα χρόνο και 2 μήνες περίπου. και ακολουθεί η απάντηση που πήρα και τα συμπεράσματα δικά σας... Dear Akis, I am happy to help.I am sorry to hear of these issues.Sadly as your device is out of the 1 year warranty period, if your local Distributor are unable to help you we can get your device in to be exchanged for a fixed cost of 192 Euro's in order to do this we would need you to send your device back to us and pay for any required postage and import taxes that maybe applicable. Kind regards, Marie Garmin Europe ______________________________________________________________ PO Box 392 | Southampton | SO40 0FW | UK www.garmin.co.uk Registered office: Liberty House, Hounsdown Business Park, Southampton , SO40 9LR , UK . Registration no. 2724437 VAT Reg. No. GB568 6978 58 AOL users: Please select all text in previous emails before replying to this one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Aσχετό αλλα σαν πολλά δεν ειναι 780 ευρώ για ένα ρολόι που μετράει απλώς την αθλητική σου δραστηριότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Aσχετό αλλα σαν πολλά δεν ειναι 780 ευρώ για ένα ρολόι που μετράει απλώς την αθλητική σου δραστηριότητα? Εχεις δικιο σε αυτο αλλα σκεψου οτι αλλοι δινουν και 5000 Ε για να κοιτανε μονο την ωρα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantino2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Έχω το Suunto Ambit 2 HR και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Μαζί με την Garmin είναι οι δύο κορυφαίες μάρκες στα fitness/sports ρολόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα