firepc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 αμα δεν πεσουν οι τιμες, τπτ απ αυτα δεν θα ναι το μελλον 4
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Γενικά από ότι έχω καταλάβει τα curved ultrawide είναι το μέλλον των gaming monitors.- Οταν αξιωθουν να υποστηριζουν πληρως την αναλυση οπως θα επρεπε μιας και μιλαμε για pc τοτε ναι μπορω να σου πω οτι σε γενικες γραμμες ειναι αλλη εμπειρια.
bubu Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 αμα δεν πεσουν οι τιμες, τπτ απ αυτα δεν θα ναι το μελλον Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό. Στις κάρτες γραφικών οι τιμές ανεβαίνουν συνεχώς και ο κόσμος εξακολουθεί να τις αγοράζει. Όταν λοιπόν κάποιος δίνει 700 για GPU που θα του βγάλει 3 χρόνια, δεν βλέπω λόγο να μην πάρει και μια οθόνη των 700 που θα του βγάλει και περισσότερα. Λεφτά υπάρχουν!
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό. Στις κάρτες γραφικών οι τιμές ανεβαίνουν συνεχώς και ο κόσμος εξακολουθεί να τις αγοράζει. Όταν λοιπόν κάποιος δίνει 700 για GPU που θα του βγάλει 3 χρόνια, δεν βλέπω λόγο να μην πάρει και μια οθόνη των 700 που θα του βγάλει και περισσότερα. Λεφτά υπάρχουν! Μονο που η οθονη του θεματος δεν θα κοστιζει 700ευρω αλλα τουλαχιστον τα διπλασια χρηματα
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό. Στις κάρτες γραφικών οι τιμές ανεβαίνουν συνεχώς και ο κόσμος εξακολουθεί να τις αγοράζει. Όταν λοιπόν κάποιος δίνει 700 για GPU που θα του βγάλει 3 χρόνια, δεν βλέπω λόγο να μην πάρει και μια οθόνη των 700 που θα του βγάλει και περισσότερα. Λεφτά υπάρχουν! Συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό αγοράζει αυτές τις κάρτες. Η πλειοψηφία θα πάρει κάρτες μέχρι 200 ευρώ. Εκεί είναι οι mainstream λύσεις. Άντε μέχρι 300 (rx 580, gtx 1060) για τους πιο απαιτητικούς.
firepc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό. Στις κάρτες γραφικών οι τιμές ανεβαίνουν συνεχώς και ο κόσμος εξακολουθεί να τις αγοράζει. Όταν λοιπόν κάποιος δίνει 700 για GPU που θα του βγάλει 3 χρόνια, δεν βλέπω λόγο να μην πάρει και μια οθόνη των 700 που θα του βγάλει και περισσότερα. Λεφτά υπάρχουν! οτι υσχυει γι αυτες τις πανακριβες οθονες, το ιδιο υσχυει και για τις καρτες γραφικων. Το 0,01% εχει την 1080ti και το 0,001% αυτων θα παρει αυτη την οθονη. Που βλεπεις εσυ μελλον ακριβως μεσα απ αυτα τα νουμερα?
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τι σε κανει να πιστευεις οτι μονο ενα ποσοστο των 1080ti κατοχων θα αγορασει αυτο το Monitor? Τα φθηνοτερα 27αρια 1440p 165hz που κοστιζουν κοντα στο 1000ρικο εχεις δει οι κατοχοι τους σε γενικες γραμμες με τι καρτες γραφικων ειναι? Μιλαμε για αναλυση/hz που με ολα στο full(ή και very high)ουτε η τωρινη 1080ti δεν τα βλεπει τα νουμερα αυτα σε ολα τα παιχνιδια(ποσο μαλλον σε 1440p ultrawide και 200hz). Και μιλαμε για καρτα του 2017 ενω αρκετα απο τα Monitor αυτα ειναι και πιο παλια πριν βγει η 1080ti.
chrisde Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αυτοί που θα πάρουν Volta και (ίσως) Vega για αρχή; Οι οθόνες μένουν περισσότερο καιρό από τις κάρτες γραφικών...
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 ε ποιος θα την αγορασει τοτε? Κανενας? Εμ ειδες που γραφετε καποια πραγματα χωρις να ξερετε. Τα εχω ξαναγραψει και πιο παλια αλλα ας τα ξαναγραψω. Τα παραπανω Hz τα θελεις κυριως στα online παιχνιδια πχ Battlefield,overwatch,counter strike. Στα online λοιπον παιχνιδια για να πετυχεις τοσα fps ριχνεις φιλτρα γιατι ουτως ή αλλως σου ειναι αχρηστα. Δεν σε ενδιαφερει ποσο ωραια θα φαινεται το εδαφος κατω . 2
bubu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 οτι υσχυει γι αυτες τις πανακριβες οθονες, το ιδιο υσχυει και για τις καρτες γραφικων. Το 0,01% εχει την 1080ti και το 0,001% αυτων θα παρει αυτη την οθονη. Που βλεπεις εσυ μελλον ακριβως μεσα απ αυτα τα νουμερα? Στείλε μας και το link όπου είδες αυτά τα νούμερα! Όπως είπα και πριν, το μέλλον είναι στις ultrawide. Οι τιμές ξεκινάνε από <250 ευρώ για τις 29 ιντσες.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Στείλε μας και το link όπου είδες αυτά τα νούμερα! Όπως είπα και πριν, το μέλλον είναι στις ultrawide. Οι τιμές ξεκινάνε από <250 ευρώ για τις 29 ιντσες. Το μελλον ειναι στις ultrawide οταν υπαρξει πληρης υποστηριξη σχεδον στα παντα στο pc. Και οταν μιλαμε για gaming monitor εννοουμε σε ολα τα παιχνιδια. Και εγω αγορασα περυσι την παραπανω ultrawide οθονη που αναφερεις,βαζω το προσφατο dark souls 3 μαυρες μπαρες δεξια και αριστερα. Βαζω και το Overwatch μια απο τα ιδια. Ευτυχως στο overwatch βγηκε update και καπως μπαλωσε το θεμα,στο dark souls παλι..... Βεβαια σε Wow και Starcraft μαγεια το ultrawide.
firepc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το μελλον ειναι στις ultrawide οταν υπαρξει πληρης υποστηριξη σχεδον στα παντα στο pc. Και οταν μιλαμε για gaming monitor εννοουμε σε ολα τα παιχνιδια. Και εγω αγορασα περυσι την παραπανω ultrawide οθονη που αναφερεις,βαζω το προσφατο dark souls 3 μαυρες μπαρες δεξια και αριστερα. Βαζω και το Overwatch μια απο τα ιδια. Ευτυχως στο overwatch βγηκε update και καπως μπαλωσε το θεμα,στο dark souls παλι..... Βεβαια σε Wow και Starcraft μαγεια το ultrawide. Αυτο ειναι το πρωτο part. Το δευτερο part ειναι να θελει να αγορασει και ο κοσμος
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αυτο ειναι το πρωτο part. Το δευτερο part ειναι να θελει να αγορασει και ο κοσμος Θα σου δωσω ενα παραδειγμα που βλεπω τωρα φρεσκο για τα hz Asus rog swift 25ιντσες 1080p 240hz https://www.skroutz.gr/s/11200587/Asus-Rog-Swift-PG258Q.html Βλεπω streamer που παιζει Overwatch online(competitive). Για να πετυχει 230-260fps(αναλογα τις μαχες) που εχει παιζει σε ολα low με 1080ti. Αρα φαντασου η παραπανω του θεματος που εχει αρκετα μεγαλυτερη αναλυση τι πειραγματα θα θελει σε 1440p ultrawide. Αυτο βεβαια σε online παιχνιδια που εκει σε ενδιαφερουν αλλα πραγματα. Σε single player παιχνιδια που εκει οντως σε ενδιαφερει η εικονα ανεβαζεις ρυθμισεις. Γενικα τα Monitor με πολλα hz 1)απευθυνονται κυριως σε ατομα που τους ενδιαφερουν τα Online παιχνιδια κυριως 2)θελουν και αντιστοιχα pc. Γιαυτο βλεπεις και οι περισσοτεροι αγοραζανε παλια τα 144hz-165 hz monitor κυριως για counter που δεν εχει και μεγαλες απαιτησεις σαν παιχνιδι.
firepc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 γενικα τα online games δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις. Εγω παιζω hots στα midium και βγαζω 250fps με μια 960 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα