Προς το περιεχόμενο

ASUS PG35VQ HDR Quantum Dot 200Hz 21:9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους αρχίζουν να βγαίνουν ενδιαφέρουσες, για τα δικά μου γούστα, οθόνες, αλλά οι τιμές τους είναι απλά αστείες.Όχι μόνο στη συγκεκριμένη, σε όλες πλην των εντελώς budget.Και το χειρότερο για μένα δεν είναι πώς θα δώσεις το 2χίλιαρο.Το χειρότερο είναι ότι δίνεις το διχίλιαρο και δε λες, φίλε τελείωσε, δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι.Σκας 2 χήνες και πηγαινοφέρνεις μπαούλα μέχρι να σου κάτσει ένα που σε ικανοποιεί πλήρως.Ανεπίτρεπτα πράγματα κατ' εμέ. Καλά και τα 200hz, αλλά δεν είναι το μόνο που πρέπει να δίνει κάποιος σημασία.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

G-sync εχει και Displayport 1.4

ναι έχεις δίκιο την είδα   και εγώ τουμπανάκι φαίνεται  ...θέλω να δω και τιμή πώλησης να μας κοπούν και τα σάλια :fear:  :fear: ..  έχουμε μάθει ημερομηνία λανσαρισματος κάπου τέλος 17 αρχές 18 λογικά?

Επιτέλους αρχίζουν να βγαίνουν ενδιαφέρουσες, για τα δικά μου γούστα, οθόνες, αλλά οι τιμές τους είναι απλά αστείες.Όχι μόνο στη συγκεκριμένη, σε όλες πλην των εντελώς budget.Και το χειρότερο για μένα δεν είναι πώς θα δώσεις το 2χίλιαρο.Το χειρότερο είναι ότι δίνεις το διχίλιαρο και δε λες, φίλε τελείωσε, δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι.Σκας 2 χήνες και πηγαινοφέρνεις μπαούλα μέχρι να σου κάτσει ένα που σε ικανοποιεί πλήρως.Ανεπίτρεπτα πράγματα κατ' εμέ. Καλά και τα 200hz, αλλά δεν είναι το μόνο που πρέπει να δίνει κάποιος σημασία.

σωστος πραγματικα αυτο που γινετε με της τωρινής γενιας οθόνης ειναι απίστευτο σκάει ο άλλος ενα σκασμό λεφτα  και είναι  χαρούμενος αν πιάνει το 90% της αναγραφομενης αποδοσης  του εκάστοτε μοντέλου ....  όπως λέει πάντως και ο firepc  δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 2κ... οψόμεθα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακάρι να είναι μην είναι ips πάντως.Να δίνεις τόσα λεφτά και να τυφλώνεσαι από το glow δε λέει. :/

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.

Γιατί δεν έχω δει μέχρι στιγμής ips panel με ips glow υποφερτό, για τα γούστα μου τουλάχιστον.Να είναι αυτό το πρώτο; Μακάρι.Αν και εάν είναι va για εμένα πλεονεκτεί σαφώς και όχι μόνο στο θέμα του glow.

Δημοσ.

Γιατί δεν έχω δει μέχρι στιγμής ips panel με ips glow υποφερτό, για τα γούστα μου τουλάχιστον.Να είναι αυτό το πρώτο; Μακάρι.Αν και εάν είναι va για εμένα πλεονεκτεί σαφώς και όχι μόνο στο θέμα του glow.

Μακάρι να είναι ips πάντως.Να δίνεις τόσα λεφτά και να τυφλώνεσαι από το glow δε λέει. :/

δεν μπορω να καταλαβω τι γραφεις

Δημοσ.

Γενικά από ότι έχω καταλάβει τα curved ultrawide είναι το μέλλον των gaming monitors.-

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...