semialex Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εμένα τώρα γιατί μου μοιάζει με μονταρισμένο iPhone 5 ?
l337 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Κορυφαίο τηλέφωνο. Και φαίνεται επίσης να έχει και κορυφαία οθόνη. 1
D.Luffy Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Βασικά πρόκειται για τον ανταγωνιστή του Pixel. Και θα ανταγωνιστούν στο πόσο πιο γρήγορα θα ξεχάσει ο κόσμος ότι υπάρχουν στην αγορά. Ειδικά αυτό... ούτε καν όνομα δεν έχει! Θα λένε όλοι "εκείνο το πως-το-λέγανε τηλέφωνο". Βάλε και την περιορισμένη διαθεσιμότητα που ανέφερε ο Rubin και... πάει για σίγουρη επιτυχία. 2
lek88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Όμορφο κινητακι!!!! Αλλά δεν μου αρέσει που η μπροστά κάμερα μπαίνει μπροστά στην οθόνη. Η πάνω μπάρα των ειδοποιησεων πως θα είναι; Η μισή αριστερά, η μισή δεξιά και στην μέση θα είναι ο φακός της κάμερας; Επίσης τρομερό μείον για μένα είναι η απουσία της θύρας ακουστικών!
panagi0tisgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 δεν ξέρω για εσάς αλλα 5.7 ιντσες QHD με τετοια μπαταρία ειναι no go για εμενα!
bilios40 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 η μπροστινη καμερα επρεπε να μπει στη μεση της οθονης... κριμα...
dimchron Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το θέλω κολασμένα...αν το πάρω θα του αλλάξω τα φώτα σε content creation...
nickelodeon Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εμένα τώρα γιατί μου μοιάζει με μονταρισμένο iPhone 5 ? Πάει κάποιος στον ψυχίατρο και του λεει -Γιατρέ μου έχω πρόβλημα, βλέπω παντού μ****α του δείχνει ο γιατρός ένα σημειωματάριο στο γραφείο του και τον ρωτάει -Τι είναι αυτό -Μ***ι απαντάει ο ασθενής του δείχνει το ημερολόγιο στον τοίχο -Τι είναι αυτό -Μ***ι απαντάει ο ασθενής του δείχνει το ρολόι στον τοίχο -Τι είναι αυτό -Μ***ι απαντάει ο ασθενής -Ε... δεν εξηγείται αλλιως, είσαι ανώμαλος του λέει ο γιατρός -Εγώ είμαι ανώμαλος γιατρέ, ή εσύ που έχεις γεμίσει το γραφείο σου μ****α Συμπέρασμα αν βλέπετε παντού iPhone ούτε ο ψυχίατρος δεν μπορεί να σας βοηθήσει. 14
MechaCorn Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εμένα τώρα γιατί μου μοιάζει με μονταρισμένο iPhone 5 ? Αυτο ειναι τσακαλε το βρηκες, refurbished 5s ειναι, απλως του σβησαν το μηλο απο πισω. Και το 5s τετοια bezels και buld quality ειχε, σα δε ντρεπονται οι γελοιοι να κλεβουν το ορθογωνιο design και τις στρογγυλες καμερες απο την εφευρετρια τους Apple. Βαλτε εκει ρε μια τριγωνικη οθονη να μην το βλεπει ο semialex και να το μπερδευει με 5s ρεεε 3
cpgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Επιτελους και καποιος που σκεφτεται οτι υπαρχει και κοσμος που δεν χρησιμοποιει θηκες στο κινητο του και το κανει ανθεκτικο στις πτωσεις και στις γρατζουνιες...
vastegial_74 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Πάει κάποιος στον ψυχίατρο και του λεει -Γιατρέ μου έχω πρόβλημα, βλέπω παντού μ****α του δείχνει ο γιατρός ένα σημειωματάριο στο γραφείο του και τον ρωτάει -Τι είναι αυτό -Μ***ι απαντάει ο ασθενής του δείχνει το ημερολόγιο στον τοίχο -Τι είναι αυτό -Μ***ι απαντάει ο ασθενής του δείχνει το ρολόι στον τοίχο -Τι είναι αυτό -Μ***ι απαντάει ο ασθενής -Ε... δεν εξηγείται αλλιως, είσαι ανώμαλος του λέει ο γιατρός -Εγώ είμαι ανώμαλος γιατρέ, ή εσύ που έχεις γεμίσει το γραφείο σου μ****α Συμπέρασμα αν βλέπετε παντού iPhone ούτε ο ψυχίατρος δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Θεός
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Απλα άπατο σε τέτοια τιμή.οποίος τα έχει τα λεφτά θα πάει S8 ή iPhone....
Haldol Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Θα 'χει πλάκα να πέσει, να γλιστρήσει στην άσφαλτο, και λόγω του τιτανίου ν' αρχίσει να πετάει σπίθες. Όμορφο κινητάκι, αλλά με τις 5,7" να θεωρούνται στάνταρ πλέον, μπαίνει κι αυτό στην κατηγορία "αχαχα τι πήγαν και βγάλαν". Δώστε ρε κάνα 4,5" - 5" και φτιάξτε σωστά UI για τέτοια μεγέθη.
TheAccountant Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 1) τιμη foul 2) μπαταρια βαρια ακυρη nexxxttt...
giotis7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Απλα άπατο σε τέτοια τιμή.οποίος τα έχει τα λεφτά θα πάει S8 ή iPhone.... Απλα οχι! Το S8 ακομα εχει απο τα χειροτερα λογισμικα. Οσο για iPhone ειναι αλλο πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα