Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω να προβώ στην αγορά ενός Nas για το σπίτι και θα ήθελα την γνώμη σας. Ύστερα από αρκετή έρευνα κατέληξα στο qnap Ts-228 που είναι σχετικά value for money για το μπάτζετ που διαθέτω και γενικά εχω ακούσει καλές κριτικές για τα κιουναπακια. Επίσης σκέφτομαι και 2 Red Wd. Ποια είναι η γνώμη σας και για αυτό. Να πάω απευθείας για Red η να πάρω κάποιον άλλο που θα μπορέσω σε περίπτωση αλλαγής να τον χρησιμοποιήσω σε κάποιο μηχάνημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

εγω προσφατα πηρα synology και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. τρελη υποστηριξη και λιγο πιο οικονομικο απο το qnap. Οπως κ να εχει πολυ καλη επιλογη

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω να προβώ στην αγορά ενός Nas για το σπίτι και θα ήθελα την γνώμη σας. Ύστερα από αρκετή έρευνα κατέληξα στο qnap Ts-228 που είναι σχετικά value for money για το μπάτζετ που διαθέτω και γενικά εχω ακούσει καλές κριτικές για τα κιουναπακια. Επίσης σκέφτομαι και 2 Red Wd. Ποια είναι η γνώμη σας και για αυτό. Να πάω απευθείας για Red η να πάρω κάποιον άλλο που θα μπορέσω σε περίπτωση αλλαγής να τον χρησιμοποιήσω σε κάποιο μηχάνημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ειμαι κάτοχος synology και για σκληρους χρησιμοποιω.... οτι να ναι! Απο περισσευμα βγαλμένο 2.5αρι απο laptop 4ετιας, μέχρι καινουργιο κλασσικο σκληρο Desktop series της Toshiba. Δουλευουν απροβληματιστα. Η θεωρητικη αξιοπιστια των RED ειναι καλη... αλλα για home use εχω καταλήξει πως ειναι overkill. 

Απλά έτσι... μερικές σκέψεις επι του θέματος. Κατα τα αλλα ενα NAS... ειτε Synology ειτε Qnap ειναι best money ever spent.

Δημοσ.

Ναι απλά πόσο safe είναι να έχεις έναν blue να δουλεύει 24 ώρες το είκοσι τετράωρο. Νομίζω ότι για 20€ διαφορά δεν αξίζει. Ίσως ένας Green αλλά με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δημοσ.

κι εγω εναν 2,5αρη στις 5400 στροφες 1tb. εξαρταται τι θες να κανεις εγω προσωπικα ταινιες - σειρες - προγραμματα και οχι back up συστηματος κλπ

Δημοσ.

Εγώ θα έχω κυρίως αρχείο με δουλειές διότι παρότι είναι για χρήση στο σπίτι κάνω και δουλειά οποτε δεν θα κλείνει ποτέ.

Δημοσ.

Ναι απλά πόσο safe είναι να έχεις έναν blue να δουλεύει 24 ώρες το είκοσι τετράωρο. Νομίζω ότι για 20€ διαφορά δεν αξίζει. Ίσως ένας Green αλλά με ότι συνεπάγεται αυτό.

Απο την στιγμή που δεν εισαι η Google και δε δημιουργεις την αναλογη κινηση για την οποια σχεδιαστηκαν* οι RED, δεν νομιζω οτι πρεπει να σε απασχολει. Προσωπικα οι σκληροι πριν που ειχα σε αλλες συσκευες επι σειρα ετων... παλι 24ωρο δουλευαν, δεν εχει σημασια αν ηταν NAS η PC. 

*σχεδιαστηκαν? η απλά ειναι ταμπέλες? Δεν το αναφερω για τους red... αλλα και για blue black και οτι αλλο χρωμα...

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι οι red και οι blue (πρώην green) δεν έχουν μεγάλη διαφορά σαν υλικό εκτός το βασικότερο, το parking time της κεφαλής. Τα συχνά seek είναι που το καταπανούν περισσότερα παρά το να είναι on και να κάθονται.

Η wd έχει άλλη σειρά για datacenter.

Εδώ έχει στατιστικά για δίσκους σε εταιρική χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...