slk200gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 παιδεια ,το προβλημα μου αρχισε οταν αποφασισα να αναβαθμισω την καρτα γραφικων με tv-out (assus nvidia 64 mb δεν θυμαμαι ακριβως των τυπο της )με την geforce n vidia fx 5600 256 mb επισις με tv out.απο εκεινη την στιγμη δεν μπορεσα ξανα να στειλω σημα στην τηλεωραση .πηγαινω στις ρυθμησεις kai παρατηρω οτι στο n-vie δεν μου επιτρεπει να τσεκαρω πια το clone,ουτε βρισκει αλλη οθωνη πια.υπ οψιν οτι ο driver μου ειναι η τελευταια εκδοση 6.14 και οτι οι καλοδιωσεις μου ειναι ακριβως οι ιδιες με την προηγουμενη καρτα και το σημα βγαινει με s -video.ευχομαι καποιος να ξερει κατι παραπανω διοτι 2 εβδομαδες παλευω με αυτο το θεμα και τα εχω παιξει κυριολεκτικα. ευχαριστω προκαταβολικα
madsc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Εφόσον είσαι σίγουρος ότι η κάρτα σου είναι dual head ξεκίνα από εδώ: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=314715 και αν δεν βρείς άκρη διάβασε προσεκτικά το nview manual που έχει μέσα το cd της vga σου. sc
vlachaquito Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 ego to idio akrivos provlhma exo me thn dikia mou thn mx 440...ekana kati update kai den ksanaeida sthn thleorash..mhpos exeis provlhma me tous drivers?? p.s. akoma na to lyso ego
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.