Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το πηρες απο Cosmodata μπορει να ειναι προβληματικο.Εχω δει πολυ ασχημες κριτικες για προβληματα στις μητρικες και στους δισκους.Μπορει βεβαια τα windows που εβαλες να μην ηταν αφθεντικα.Αλλα αν το πηρες απο το Cosmodata μην κανεις τιποτα.Ειναι καλο το λαπτοπ κριμα να στο χαλασουνε.Πηγαινε το στα public να σου βρουνε τι εχει και ξεχνα το Comsodata

ο καθένας τον καημό του..........

Εχω την υποψια οτι βαζεις το στικακι με τα 7 σε θυρα usb3, βαλε το σε usb2, τα 7 θελουν ενσωματωση (slipstream) drivers usb3 για να εγκαταστησεις σε θυρα usb3

όχι σε usb 2 το βάζω.....

μα και τους drivers που ζητάει δεν τους αναγνωρίζει..... ούτε απο το usb ούτε απο τον c:

Δημοσ.

θα το πετάξω απ' το παράθυρο......

κατέβασα όλους τους drivers των win7 απο την σελίδα της lenovo για το v110

τους πέρασα στον c: (τους είχα και στο usb)

Θα μας τρελανεις!

Το μηχάνημα σου δεν εχει drivers για windows 7!

αλλα ξεχασα Everybody lies ;)

Δημοσ.

Ειχα γκίνια, δεν ειπες το μοντελο και δοκιμασα 2 αλλα που ειχαν μονο για δεκαρια ;)

https://download.lenovo.com/pccbbs/mobiles/c8li01wf.exe

Αυτό εδώ πρέπει να βάλεις. Το πρόβλημα είναι στον επεξεργαστή 6ης γενιας που ειναι σε USB 3 που δεν αναγνωριζονται απο τα 7

Αν επιμενει δοκιμασε τις επιλογες σχετικα με το USB στο Bios να τα κανεις disable

• Like 1
Δημοσ.

thanks φίλος....

θα το κάνω μια εγκατάσταση τώρα που έχω τα 10άρια , θα το έχω και κάπου στο c: μπας και το δει .... αν και δεν το νομίζω γιατί το είχα κατεβάσει και δεν.....

θα δω και με το usb sto bios.....

αν κάψω ένα cd και δοκιμάσω απο εκεί πιστεύεις θα υπάρχει κάποια διαφορά ή είναι το ίδιο πράγμα με το usb????  

Δημοσ.

δοκίμασε να περάσεις τους drivers σε αλλο usb stick καθώς δεν μπορεί να μιλήσει σωστά ο sata controller με τον απαρχαιωμένο driver των 7,είναι πολύ νεότερο το chipset για 7αρια.

Τα 10αρια μπορούν και συνεχίζουν κανονικά την διαδικασία καθώς έχουν τους συγκεκριμενους generic drivers για το συγκεκριμένο chipset.

επίσης σημαντικό.

τους drivers ΔΕΝ πρέπει να τους έχεις με τη μορφή .exe αποθηκευμένους αλλα να έχεις τρέξει το .exe για να αποσυμπιέσει τα αρχεία.

ουσιαστικά χρειάζεσαι τα .inf αρχεία ώστε να διαβάστει σωστά το υλικό.

• Like 2
Δημοσ.

τελικά με τα πολλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη!!!!

του πάτησα 10άρια απο τον θείο και ησύχασα....

ευχαριστώ που ασχοληθήκατε παιδιά!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...