Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά

μια μικρή βοήθεια

προσπαθώ να εγκαταστήσω τα win 10 σε ένα lenovo v110 που πήρα την δευτέρα

έκανα ενα boot usb με το rufus

μπήκα bios

το έβαλα να bootάρει απο usb

και ξεκινάει κανονικά η διαδικασία....

στο σημείο που διαλέγουμε που θα γίνει η εγκατάσταση έχω το θέμα ......

στο μη εκχωρημένο χώρο πατάω δημιουργία και μετά εφαρμογή αλλα δεν έκανε τίποτα τις 2-3 φορές που το έκανα

όταν το ξαναδοκίμασα μου πέταξε μνμ λάθους

τη πρέπει να κάνω????

μήπως έχει πρόβλημα ο δίσκος????

post-282582-0-98382100-1496131821_thumb.jpg

post-282582-0-16230900-1496131850_thumb.jpg

Δημοσ.

στην πρώτη εικόνα σου γράφει οτι δεν ειναι δυνατή η εγκατάσταση στο συγκεκριμένο διαμέρισμα,δες για ποιον λόγο το αναφέρει.

το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι ειναι ο δισκος να ειναι διαμορφωμένος σε GPT και εσύ να έχεις φτιάξει bootable stick με MBR σύστημα.

Δημοσ.

Διέγραψε τα διαμερίσματα ώστε να γίνει ένα μόνο διαμέρισμα. Αφού είναι καινούργιο προφανώς δεν έχεις αρχεία μέσα ε?

Δημοσ.

έκανα μια να το διαγράψω αλλά μου έβγαλε μνμ ότι θα χάσω ότι πληροφορίες  έχει βάλει ο κατασκευαστής και το άφησα!!!!

νομίζω μου έβγαλε κάτι για GPT αλλά δεν θυμάμαι πολύ καλά .....

θα το ξανακάνω το μεσημέρι και θα σας πω....

με το δημιουργία και μετά εφαρμογή δεν θα έπρεπε να τον διαμορφώσει απο την αρχή????

Δημοσ.

Οι πληροφορίες του κατασκευαστή είναι recovery partition + τους drivers. δεν είναι κάτι που θα φέρει καταστροφή στο μηχάνημα.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά...

πάλι θέμα.....

του έβαλα τα 10άρια για δοκιμή και όλα οκ....

τώρα που πήγα να του περάσω 7άρια στην αρχή της εγκατάστασης μου ζητάει drivers.....

ποιούς πρέπει να κατεβάσω για να συνεχιστεί η εγκατάσταση????

Δημοσ.

Καλησπερα,προσπαθησες να ψαξεις την ονομασια του λαπτοπ σου στο ιντερνετ,μπες στην ιστοσελιδα της lenovo και κοιταξε τι drivers διαθετει για τα windows 7

Δημοσ.

θα πρέπει να τους περάσω στον c:???

αν πατήσω στο browse μου βγάζει μόνο τον c: , το cd και ένα drive x: που το γράφει boot

γιατί ενώ στα 10άρια δεν ζήτησε τίποτα και έγινε η εγκατάσταση κανονικά τώρα στα 7άρια ζητάει drivers?????

post-282582-0-21748000-1496300924_thumb.jpg

post-282582-0-25173700-1496300932_thumb.jpg

post-282582-0-28412100-1496300942_thumb.jpg

Δημοσ.

Το λαπτοπ που εχεις ισως δεν ειναι σχεδιασμενο για windows 7.Αν βεβαια τα ειχες πιο παλια και δουλευαν,ισως εχεις κρασαρει τα files των drivers.Μιας και δεν εχω εξειδικευμενη γνωση,θα προτεινα ενα απλο φορματ για να δεις αν μετα μπαινουν τα windows 7.Αν αυτο δεν δουλεψει.Κοιταξε τι drivers διαθετει η lenovo για τα windows 7 στο συγκεκριμενο λαπτοπ.Αν ουτε αυτο δουλεψει,καλυτερα να επικοινωνησεις με καποιον ειδικο

Απο οτι ξερω τα drivers θα περαστουν αυτοματα.Αλλα αν εχουν μεινει ακομα στον δισκο τα drivers των windows 10 ισως παρουσιαστει προβλημα.Θα προτεινα να ψαξεις το θεμα αυτο στο youtube ή να δεις τι εκανε καποιος αλλος σε παρομοια περιπτωση σε αυτην την ιστοσελιδα(ειναι εμπιστη) http://www.tomshardware.com

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα το πετάξω απ' το παράθυρο......

λοιπόν ....

έκανα άλλο usb με το rufus win 7 ultimate 

κατέβασα όλους τους drivers των win7 απο την σελίδα της lenovo για το v110

τους πέρασα στον c: (τους είχα και στο usb)

πάλι τα ίδια ..... ζητάει drivers και δεν μπορώ να συνεχίσω.......

το κλείνω....

μπουτάρω με το usb win 10

ξεκινάει κανονικά, στο σημείο που διαλέγουμε σε ποιον δίσκο θα γίνει η εγκατάσταση διαγράφω όλα τα παρτισιον που είχαν δημιουργηθεί  και ακυρώνω την διαδικασία (μήπως είχε θέμα με τα partitions)

ξανά boot με το usb win7

τα ίδια ξανά ......

μετά το instal now ζητάει drivers........

το λινκ με τα χαρακτηριστικά του laptop...http://www.cosmodata.gr/product/287877/lenovo-v110-15isk-intel-core-i3-6006u-4gb-ram-500gb-hdd-free-dos

τη να κάνω????

Επεξ/σία από procostas1
Δημοσ.

Αν το πηρες απο Cosmodata μπορει να ειναι προβληματικο.Εχω δει πολυ ασχημες κριτικες για προβληματα στις μητρικες και στους δισκους.Μπορει βεβαια τα windows που εβαλες να μην ηταν αφθεντικα.Αλλα αν το πηρες απο το Cosmodata μην κανεις τιποτα.Ειναι καλο το λαπτοπ κριμα να στο χαλασουνε.Πηγαινε το στα public να σου βρουνε τι εχει και ξεχνα το Comsodata

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...