laxanoulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και περίπου ένα μήνα διατηρώ ένα gaming κανάλι στο YouTube με multiplayer gameplays από Battlefield 1 και κάποια παλιότερα Battlefield. Ανεβάζω μέρα παρά μέρα και προσπαθώ να ανεβάζω καλά gameplays(πολλά kill, λίγα deaths). Επίσης κρατάω μια βασική σειρά για να ανεβαίνω level σταδιακά. Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησα και μια σειρά με Throwback gameplays που παίζω παλιότερα BF όπως ανέφερα και παραπάνω. Αργότερα σκέφτομαι να ασχοληθώ και με άλλα παιχνίδια, αλλά δυστυχώς αυτή η περίοδος είναι λίγο περίεργη με λίγα release παιχνιδιών. Θα ήθελα να μου πείτε τι άλλο θα ήταν καλό να κάνω στο κανάλι μου? Τι θα μπορούσα να βελτιώσω κτλ κτλ. Ξέρω ότι τα Subs και τα Views δεν χτίζονται από την μία μέρα στην άλλη, αλλά σίγουρα οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες. Το link του καναλιού είναι αυτό: https://www.youtube.com/channel/UC3jBd1ur_GW7CbITLaqBHLQ
gtaddict Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Πολύ, πολύ κακή ποιότητα εγγραφής. Το ανεβάζεις σαν 720p αλλά πιο πολύ σαν upscaled 360p μοιάζει.
laxanoulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Πολύ, πολύ κακή ποιότητα εγγραφής. Το ανεβάζεις σαν 720p αλλά πιο πολύ σαν upscaled 360p μοιάζει. Προφανώς και δεν είναι upscaled 360p. Το βίντεο είναι native 720p από την πηγή, μετά την επεξεργασία όταν παίζει τοπικά(στο pc μου) η ποιότητα του είναι εξαιρετική, αλλά όταν ανεβαίνει στο YouTube χάνει πολύ στο quality. Προσπαθώ να βρω τρόπο για να μην πέφτει τόσο πολύ το quality. Άρα δεν είναι η ποιότητα εγγραφής, είναι η ποιότητα που σου δίνει το YouTube μετά το upload. Αυτή τη στιγμή δεν έχω capture card και χρησιμοποιώ το built-in capture system του PS4. Για να πάρεις μια καλή capture card θέλεις ένα 100άρικο και αυτή τη στιγμή δεν είμαι διατεθειμένος να τα δώσω. Αλλά είναι στις μελλοντικές μου βλέψεις, σίγουρα.
Soustas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Θέλει πολύ υπομονή και ιδρώτα πίστεψε με! Πολλές φορές παίζει ρόλο και η τύχη και βλέπεις ξαφνικά τραγικά κανάλια με πολλές χιλιάδες subs που έγινα ίσως από κάποιο βίντεο που έγινε viral! Επίσης πολλά κανάλια ρίχνουν sponsored διαφημίσεις τα βίντεο τους στα social ώστε να ανέβουν γρήγορα. Το βλέπουν σαν επένδυση! Αρχικά προσπάθησε να αναβαθμιστείς σε ποιότητα κλπ και όλα θα έρθουν... Έχω το κανάλι 3 χρόνια και σταδιακή αύξηση βλέπω τους τελευταίους μήνες αφού επένδυσα σε εξοπλισμό!
laxanoulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Θέλει πολύ υπομονή και ιδρώτα πίστεψε με! Πολλές φορές παίζει ρόλο και η τύχη και βλέπεις ξαφνικά τραγικά κανάλια με πολλές χιλιάδες subs που έγινα ίσως από κάποιο βίντεο που έγινε viral! Επίσης πολλά κανάλια ρίχνουν sponsored διαφημίσεις τα βίντεο τους στα social ώστε να ανέβουν γρήγορα. Το βλέπουν σαν επένδυση! Αρχικά προσπάθησε να αναβαθμιστείς σε ποιότητα κλπ και όλα θα έρθουν... Έχω το κανάλι 3 χρόνια και σταδιακή αύξηση βλέπω τους τελευταίους μήνες αφού επένδυσα σε εξοπλισμό! Έχεις απόλυτο δίκιο! Συμφωνώ 100%. Σ ευχαριστώ για το feedback! Ήδη κ εγώ περιμένω το πρώτο μου capture card για να βελτιώσω ποιότητα. Και το content θέλει φυσικά δουλειά, αλλά με τον καιρό πιστεύω ότι θα ξεκινήσει να έρχεται όπως είπες και εσύ! Σ ευχαριστώ και πάλι!
laxanoulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παιδιά, είχα γράψει όταν ξεκίνησα το κανάλι μου κάτι αντίστοιχο, ρωτώντας σας την άποψη σας για αυτό. Μετά από σχεδόν 4 μήνες λοιπόν και μετά από αρκετό κόπο αλλά παράλληλα και πολύ διασκέδαση, συνεχίζω να ανεβάζω μέρα παρά μέρα βίντεο προσπαθώντας να μην σπάσω το ωράριο και το πρόγραμμα των upload. Στην αρχή μου είπαν ότι η ποιότητα των βίντεο μου ήταν πολύ χαμηλή, ότι ο ήχος ήταν κακός, κτλ κτλ. Επένδυσαν πριν λίγο καιρό και σε εξοπλισμό. Και αυτή τη στιγμή νόμιζω πως είμαι σχεδόν καλυμμένος σε αυτό που κάνω. (Μου λείπει ένα καλύτερο pc, που πιστεύω σε λίγο καιρό θα μπορέσω να το βελτιώσω και αυτό.) Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε είναι η γνώμη σας για το τι βλέπετε στο κανάλι μου, αν είναι ορατή η βελτίωση, αλλά και τι άλλο θα μπορούσα να κάνω που προσωπικά εσάς θα σας άρεσε να δείτε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Το link του καναλιού: https://www.youtube.com/channel/UC3jBd1ur_GW7CbITLaqBHLQ
basilis5 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 καλη η προσπαθεια σου φιλε, και καλα εκανες κ επενδυσες, αν κ το πιο σημαντικο που κανεις ειναι πως εισαι συνεπης. τωρα στο περιεχομενο, δεν ειμαι ο καταλληλος να σε κρινω καθως δεν μπορω να βλεπω παιχνιδια gameplay τριτων. 1
just1dude Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 1) Βαλε ελληνικα ταγκς, τυπου " παιζοντας παιχνιδια" "παιχνιδια για αγορια" κτλ. 2) 4 μηνες και δεν εχει ξεκινησει το yt να σε προτεινει σημαινει πως ο αλγοριθμος δεν ξερει τι ακριβως ανεβαζεις. Αρα, δουλεψε στο metadata πιο πολυ, πριν ανεβασεις το αρχειο, βαθμολογησε το και βαλε ταγκς, απο τις ιδιοτητες ΠΡΙΝ το ανεβασεις. Καλυτερα να ειναι σε mp4. 3) Γραφε στην περιγραφη πραγματα, ωστε να υπαρχουν λεξεις κλειδια απο αυτα που ανεβαζεις. Πχ , Σημερα παιζω ενα παιχνιδι που ειναι αυτο και αυτο, κτλ. 4) Βαλε στην περιγραφη παλια σου βιντεος, με τα λινκ τους και τους τιτλους. 5) Κανε καλυτερα thumbnails, πιο καθαρα. 6) Απο το καναλι σου, επελεξε και "Πες" στο yt πως αυτα που ανεβαζεις ειναι ελληνικα βιντεος (να σε προτεινει σε ελληνες) 7) Βαλε περιγραφη στο καναλι σου και φουλαρε το με ταγκς. 8) Μην ανεβαζεις οταν ολοι κοιμουντε. (νυχτα) Και οι λιστα συνεχιζεται με πολλα πολλα πολλα. Α ναι, μην ρωτας σε φορουμς. Γιατι πρωτον κανεις δεν νοιαζετε και δευτερον κανεις απο δαυτους δεν ξερει. Να σε νοιαζουν τα τεχνικα θεματα πιο πολυ. Το πιο σημαντικο ειναι να μην τα παρατας. GL 2
laxanoulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 1) Βαλε ελληνικα ταγκς, τυπου " παιζοντας παιχνιδια" "παιχνιδια για αγορια" κτλ. 2) 4 μηνες και δεν εχει ξεκινησει το yt να σε προτεινει σημαινει πως ο αλγοριθμος δεν ξερει τι ακριβως ανεβαζεις. Αρα, δουλεψε στο metadata πιο πολυ, πριν ανεβασεις το αρχειο, βαθμολογησε το και βαλε ταγκς, απο τις ιδιοτητες ΠΡΙΝ το ανεβασεις. Καλυτερα να ειναι σε mp4. 3) Γραφε στην περιγραφη πραγματα, ωστε να υπαρχουν λεξεις κλειδια απο αυτα που ανεβαζεις. Πχ , Σημερα παιζω ενα παιχνιδι που ειναι αυτο και αυτο, κτλ. 4) Βαλε στην περιγραφη παλια σου βιντεος, με τα λινκ τους και τους τιτλους. 5) Κανε καλυτερα thumbnails, πιο καθαρα. 6) Απο το καναλι σου, επελεξε και "Πες" στο yt πως αυτα που ανεβαζεις ειναι ελληνικα βιντεος (να σε προτεινει σε ελληνες) 7) Βαλε περιγραφη στο καναλι σου και φουλαρε το με ταγκς. 8) Μην ανεβαζεις οταν ολοι κοιμουντε. (νυχτα) Και οι λιστα συνεχιζεται με πολλα πολλα πολλα. Α ναι, μην ρωτας σε φορουμς. Γιατι πρωτον κανεις δεν νοιαζετε και δευτερον κανεις απο δαυτους δεν ξερει. Να σε νοιαζουν τα τεχνικα θεματα πιο πολυ. Το πιο σημαντικο ειναι να μην τα παρατας. GL Σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε μου. Ωραία όλα αυτά που λες, τα περισσότερα τα κάνω ή θα προσπαθήσω να τα βελτιώσω. Επίσης με τα Ελληνικά tags, έχεις δίκιο. Θα ξεκινήσω να βάζω. Επίσης για την γλώσσα και για το ότι τα βίντεο είναι ελληνικά είναι πιστεύω κάτι το οποίο δεν είχα σκεφτεί, αλλά έχει λογική και απ εδώ και πέρα θα βάζω και περιοχή. Αυτό που δεν κατάλαβα όμως είναι αυτό που έγραψες με τα metadata. Τι ακριβώς προτείνεις να κάνω εκεί? Τι εννοείς όταν λες να βαθμολογήσω και να βάλω tags πριν το ανεβάσω? Επίσης τα βίντεο που ανεβαζω είναι σε mp4. καλη η προσπαθεια σου φιλε, και καλα εκανες κ επενδυσες, αν κ το πιο σημαντικο που κανεις ειναι πως εισαι συνεπης. τωρα στο περιεχομενο, δεν ειμαι ο καταλληλος να σε κρινω καθως δεν μπορω να βλεπω παιχνιδια gameplay τριτων. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε Βασίλη για την απάντηση σου. Επίσης σ ευχαριστώ και για τον χρόνο που έδωσες στο κανάλι μου. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι όλα για όλους και ότι αρκετοί δεν μπορούν να δουν gameplay videos από άλλους. Επίσης κ εγώ νομίζω πως το ωράριο και το πρόγραμμα είναι πολύ σημαντικό για ένα κανάλι και γι αυτό το ακολουθώ κατά γράμμα.
just1dude Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Στο αρχειο mp4 , κανεις δεξι κλικ και πας ιδιοτητες. 3η καρτελα ειναι η λεπτομεριες και στο description θα βαλεις τον τιτλο του βιντεο σου, και στον τιτλο , σαμπτζεκτ, ταγς και κομεντς. Και κανεις rating 5 αστερια το αρχειο. 1
laxanoulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Στο αρχειο mp4 , κανεις δεξι κλικ και πας ιδιοτητες. 3η καρτελα ειναι η λεπτομεριες και στο description θα βαλεις τον τιτλο του βιντεο σου, και στον τιτλο , σαμπτζεκτ, ταγς και κομεντς. Και κανεις rating 5 αστερια το αρχειο. Όντως αυτό αν το κάνεις παίζει ρόλο για την μετέπειτα "ζωη" του βίντεο στο YouTube? Δεν είχα ιδέα ότι ισχύει αυτό.
laxanoulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Αφού, πιστεύω, ότι έκανα αρκετά μεγάλα βήματα και σε ποιότητα εικόνας αλλά και σε ποιότητα ήχου( https://www.youtube.com/watch?v=k_KmNf50GAA )... πλέον πήρα την απόφαση να κάνω και κάτι διαφορετικό από τα gameplays. Όπως reaction video: https://www.youtube.com/watch?v=iyU1XiWZrrY και vlogs: #1 https://www.youtube.com/watch?v=k9jfWnGH5oo #2 https://www.youtube.com/watch?v=iDVn87GHIRc Ξέρω ότι θέλω καλύτερη κάμερα(όλα τα πλάνα στα παραπάνω links είναι τραβηγμένα με κινητό) όπως και ένα gimbal, και έχω σκοπό να επενδύσω σύντομα. Πάντως γενικότερα γίνονται βήματα αργά και σταθερά προς την θετική κατεύθυνση. Φυσικά όλες οι απόψεις και οι γνώμες είναι δεκτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα